Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584492 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Общи хорари
« Отговор #4605 -: Декември 16, 2015, 12:00:15 pm »
А конкурента по кой дом да го гледаме?
Такива хорари са ми много сложни.
Аз затова възприех въпроса като - ще купят ли С-сериес или не.  :012:

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4606 -: Декември 16, 2015, 12:20:26 pm »
Конкурентът е по 7 дом.
После ще погледна хорара и аз. :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4607 -: Декември 16, 2015, 01:33:23 pm »
Имам въпрос свързан с компания , ше поръча ли Юнайтед С-сериес
Те вече са поръчали, но се спотайват, остава да финализират сделката и тогава ще обявят официално покупката.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #4608 -: Декември 17, 2015, 12:06:51 am »
Акрукс :) Ти си наистина Майстор , няма друга като теб :) точно това , което си написала , е нещо което се говори от октомври насам :) Благодаря много

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4609 -: Декември 17, 2015, 08:07:57 am »
Имам въпрос свързан с компания , ше поръча ли Юнайтед С-сериес или ще изберат конкурента Ембраер? Юнайтед облисля покупката на С-сериес , но не е сигурно че ще купят , решението предстои , може би първата половина на 2016.
Имам желание да погледна картата, но не разбирам въпроса.  :017:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
« Отговор #4610 -: Декември 17, 2015, 08:33:56 am »
Акрукс, най-вероятно да, но ще ти коства повече нерви и стрес от очакваното.
ОВ по въпроса- след като минах онзи ден през централния офис на фирмата, служителките там казаха, че са предали телефона ми на бившата комшийка, която така и не се обади; на единствения ѝ син, с когото дъщерите ми израстнаха заедно, писах във Фейсбук, но и той не ми отговори, а е прочел писмото- сред приятелите ми е и се вижда дори кога е прочетено. Но в офиса ми казаха да говоря с шофьорите преди да тръгне автобуса, и че по всяка вероятност нямало да ми откажат- тази нощ хванах такси и отидох на автогарата, взеха ми чантата- чекираха я като багаж на пътник, платих по тарифата за втора чанта на пътник и я изпратих заедно с автобуса.  :cheer:

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4611 -: Декември 19, 2015, 01:06:49 pm »
Ще успея ли да се освободя от изпит по Математика първа част?  :57: Трябва много да ми се усмихне, късметът, защото ограждах отговори без да чета въпросите - карах само на предчувствия, но предния път по същия начин изкарах 5.  :043: Паднаха ми се отвратителни преподаватели ... нито обясняват нормално материала, нито пускат нормални контролни, нито пък дават да препишеш нещо ... Лошото е, че всеки въпрос има 5  възможни отговора и при грешка се взима точка, така че ако не ми е работила правилно интуицията имам шанса да съм с брой минус 12 точки.  :043: Последното контролно беше на 2 части - едното задачи и едно теория. Трябва да имам 5 и 2 или 4 и 3, за да се освободя с 4.

Надеждата умира последна .... положението е много зле
« Последна редакция: Декември 19, 2015, 01:29:22 pm от Теодор »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4612 -: Декември 19, 2015, 02:17:56 pm »
Лаптопът ми взе да прави странни проблеми. Налага се да го занеса на диагностика, но като казах в сервиза какво се е случило, предположиха, че може да е заради дъното (което значи, че едва ли ще мога да си позволя ремонт и в скоро време може да остана без компютър и без достъп до интернет). Има ли вероятност да се оправи лаптопа ми и ако да - дали ще имам финансовата възможност?

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4613 -: Декември 19, 2015, 10:21:27 pm »
Тео, кифлиш се нещо. Не си чак толкова зле :-) ще се измъкнеш. Но , за всеки случай, както и предишния път, се понапъни повече от планираното
De omnibus dubitandum est

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4614 -: Декември 20, 2015, 12:45:21 am »
Тео, кифлиш се нещо. Не си чак толкова зле :-) ще се измъкнеш. Но , за всеки случай, както и предишния път, се понапъни повече от планираното
Контролното беше в четвъртък, за резултатите ще има в понеделник. Хич не преувеличавам, щом колегата до мен, който е от математическа гимназия и е карал матура + приемен изпит по математика нищо не успя да направи и ми се лендзеше като го карах да помага ..  :043: :043: Аз буквално не четях условията, а само ограждах. Нямаше нито един въпрос, който да да разбера за какво става на въпрос ... Положението не е зле, а мегазле.  :012: :012:

Чул те Господ да се освободя!!!! ЩЕ ВДИГАМ БАНКЕТ АКО СТАНЕ ТОВА!!!!! Ще пусна и няколко тото фиша ..  :043: :043:
« Последна редакция: Декември 20, 2015, 12:48:21 am от Теодор »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4615 -: Декември 20, 2015, 11:28:21 am »
Ще успея ли да се освободя от изпит по Математика първа част? 
Марс У1, У8 в разходящ квадрат с Меркурий У3 в 10д- рискувал си, но не е дало положителен резултат (този път) и по мое виждане ще го вземеш втория път. Но дано греша!

пп Сега с четворка ли освобождават, по мое време с петица и то пълна, а не 5 на релси  :)

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4616 -: Декември 20, 2015, 11:53:30 am »
Марс У1, У8 в разходящ квадрат с Меркурий У3 в 10д- рискувал си, но не е дало положителен резултат (този път) и по мое виждане ще го вземеш втория път. Но дано греша!

пп Сега с четворка ли освобождават, по мое време с петица и то пълна, а не 5 на релси  :)
Благодаря ви. Дано все някого го взема този изпит ..  :012:

По различните предмети е различно, но гледат да ми улеснят.  :012: Обаче 4-ката трябва да е пълна.  :012:

Забравих да спомена, че забравих да си напиша името и факултетния номер. Надявам се това да показва разходящия квадрат У1,8 с У3. Но асистента каза, че ще ми намери работата.  :012:
« Последна редакция: Декември 20, 2015, 11:56:44 am от Теодор »

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4617 -: Декември 20, 2015, 12:02:49 pm »
Акрукс, сигурно си имала предвид сходящ квадрат. Това едва ли би оправило положението ми, даже напротив. ;D

akruks

• Hero Member
« Отговор #4618 -: Декември 20, 2015, 12:15:46 pm »
Акрукс, сигурно си имала предвид сходящ квадрат. Това едва ли би оправило положението ми, даже напротив. ;D
Вярно, че е сходящ  :57:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4619 -: Декември 20, 2015, 06:53:24 pm »
Лаптопът ми взе да прави странни проблеми. Налага се да го занеса на диагностика, но като казах в сервиза какво се е случило, предположиха, че може да е заради дъното (което значи, че едва ли ще мога да си позволя ремонт и в скоро време може да остана без компютър и без достъп до интернет). Има ли вероятност да се оправи лаптопа ми и ако да - дали ще имам финансовата възможност?
Някой няма ли да отговори и на моя въпрос? Или като прочетохте, че може вече да нямам достъп до компютър, и ме отписахте?
Лошото е, че и залата, от която пиша, ще прекрати дейност на 28 декември.