Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584554 пъти)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
Re: Общи хорари
« Отговор #4665 -: Януари 07, 2016, 05:37:21 pm »
Може, но определянето на вида период (ден, седмица, месец, година) е малко по усет, ако няма друг, вече изминал, по който да се засече.

"Кога ще си изясним отношенията с Х?"

http://www.img-share.eu/f/images/147/otnosheniqhmzkMnC.gif
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4666 -: Януари 07, 2016, 05:57:59 pm »
"Кога ще си изясним отношенията с Х?"

http://www.img-share.eu/f/images/147/otnosheniqhmzkMnC.gif
Слънцето У1 на питащата скоро ще извъреи квадрат с Уран У1 на Х, отношенията ви може да се влошат, а и Луната е с последен негативен аспект.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #4667 -: Януари 07, 2016, 11:19:37 pm »
Като с Х сте в какви отношения? Какви се падате един за друг? Брат/сестра, колега, гадже… и най-вече какво разбираш под изясняване.

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #4668 -: Януари 08, 2016, 06:52:03 am »
Като с Х сте в какви отношения? Какви се падате един за друг? Брат/сестра, колега, гадже… и най-вече какво разбираш под изясняване.

Седмодомни напрегнати отношения, изобилстващи от скандали...

Reptil

• Hero Member
« Отговор #4669 -: Януари 09, 2016, 12:52:46 am »
Седмодомни напрегнати отношения, изобилстващи от скандали...

За простота преформулирам — "Ще се разделяме ли или не, ако да, кога?" Поправяй, ако нещо не е така. Ако може и дата/час да дадеш, просто цена няма да имаш.
« Последна редакция: Януари 09, 2016, 12:54:47 am от Reptil »

Reptil

• Hero Member
« Отговор #4670 -: Януари 09, 2016, 06:29:39 pm »
Мерси, Скорпионче. Честно казано, не виждам раздяла от този хорар. Наистина голям потенциал за скандали — АЦ е в терм и декан на Марс, Слънце (твоят сигнификатор) е с алмутен Марс, сизигията на Марс съвпада с ДЦ. Марс управлява Д4, дома ви. Слънцето още дълго ще остане под Сатурново влияние (неговият сигнификатор), атмосферата едва ли ще се промени особено скоро време.

« Последна редакция: Януари 09, 2016, 06:38:28 pm от Reptil »

Скорпионче

• Hero Member
« Отговор #4671 -: Януари 09, 2016, 06:53:17 pm »
Благодаря ви, akruks и Reptil. Нещата продължават да се влошават...  :(

Happy58

• Гост
« Отговор #4672 -: Януари 10, 2016, 06:31:39 pm »
Имам въпросче - в четвъртък изненадващо установих, че ми липсват пари от служебната каса. 3 дена преди това уж всичко беше точно. Та, питам, дали ще ги "намеря" или да ги вадя от джоба и да приключвам с терзанията?

Докато правех картата се сетих, че луната е в края на знака, но се оказа, че има аспект с ретро Мерк. Затова ще я оставя - може и да има отговор.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #4673 -: Януари 10, 2016, 06:44:48 pm »
Хепи, твоят У1 и сигнификаторът на въпроса У2, са една и съща планета - Слънцето. Парите са под твой контрол. И Слънцето, и Луната са в 6-я ти дом в разходящ съвпад. Луната ще прави съвпад с Меркурий - твоят У3. Според мен ти сама си сложила парите някъде из офиса и до максимум два дни ще се сетиш къде са. Не виждам да са откраднати или изгубени. Мисля, че парите са в офиса.

Ако гледаме естественият им сигнификатор - Венера, пак излиза, че са при теб. Венера е в съвпад с твоя диспозитор, но е заключена в петия ти дом. Помисли да не са някъде около радио, телевизор, друг предмет по пети дом.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4674 -: Януари 10, 2016, 06:52:02 pm »
Имам въпросче - в четвъртък изненадващо установих, че ми липсват пари от служебната каса. 3 дена преди това уж всичко беше точно. Та, питам, дали ще ги "намеря" или да ги вадя от джоба и да приключвам с терзанията?

Докато правех картата се сетих, че луната е в края на знака, но се оказа, че има аспект с ретро Мерк. Затова ще я оставя - може и да има отговор.
Картата винаги дава отговор, нали се гледат основните сигнификатори, не само Луната?
Ще ги намериш при повторно преброяване/проверка по документи- Луната ще извърши съвпад с ретро Меркурий У3 в 6д, както и секстил с К5, описваща края на въпроси по 2д.

Happy58

• Гост
« Отговор #4675 -: Януари 10, 2016, 07:25:52 pm »
Благодаря ви момичета, ще търся пак  :58:

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #4676 -: Януари 10, 2016, 08:09:19 pm »
Час на Марс, силен и ъглов, но в падението на Луната. Фортуна е подвластна на Луната, и двете са в падащи домове.
И на мен ми се струва, че ти последно си си ги затрила. Все пак шеф или колега да са се навъртали край касата?
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
« Отговор #4677 -: Януари 10, 2016, 08:21:42 pm »
Благодаря ви момичета, ще търся пак ..
Търси, понеже последният съвпад на Луната показва търсеното в кои ръце е било за последно- в случая Луната последно е направила съвпад със Слънцето У1 в 6д- ти  на работното си място; понеже Слънцето У2 (парите) е сред други планети там, значи са между други предмети- Мерка са документи, книги, а Плутон- пластмасова кутия, стара и в тъмен цвят- да не са в кошчето?

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #4678 -: Януари 10, 2016, 08:36:32 pm »
Хепи, с моя приятелка гледахме хорара за упражнение и виж тя какво пише. Дано ти е от полза.

"Парите са си там, тя нещо се е объркала. Проблема е с документи някакви. Парите може би са изхарчени за нещо, но тя пропуска фактура".

Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Reptil

• Hero Member
« Отговор #4679 -: Януари 10, 2016, 09:53:20 pm »
Ако парите са по 11 дом (2 от 10), има ли вариант да са при някакви други (8 от 10) — внесени в банката по грешка, знам ли?