Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584524 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #4725 -: Януари 20, 2016, 04:37:03 pm »
Здравейте,
Бихте ли погледнали тази карта. Може ли да се тълкува, предвид ранния асцендент? Питам за смяна на дома до 3 месеца.
Благодаря!
Да, може да се тълкува, ранният АСЦ показва, че си подранила с въпроса, а съдейки по разходящата опозиция на Луната у1, у2 със Сатурн У7 (нов дом), сякаш не ти е по джоба смяната на дома в този момент, макар че в настоящия дом може би не всичко е наред, представен от ретро Меркурий. Мислила ли си за заминаване някъде по-надалеко, както и в чужбина, защото по картата излиза, че внезапно може да отпътуваш- Луната У1 скоро ще извърши секстил с Уран У9

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4726 -: Януари 24, 2016, 04:13:03 pm »
Според вас ще се намери ли кученцето и къде евентуално може да се потърси?

Луната е без курс, но е силно поставена, последният аспект е бил секстил с Юпитер и СЛВ. Чудя се за каква сламка можем да се хванем или няма шанс?
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #4727 -: Януари 24, 2016, 04:49:37 pm »

Луната е без курс, но е силно поставена, последният аспект е бил секстил с Юпитер и СЛВ. Чудя се за каква сламка можем да се хванем или няма шанс?
Луната е в сходящ тригон с К5, която показва крайното развитие за търсена вещ/човек, животно
Слънцето У1, У2 в сходящ секстил със Сатурн У6 в 5д- кверента ще се събере с домашния си любимец, който се е скрил - при съседи на неговите съседи, където има скитащо малко кученце- заиграли са се.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #4728 -: Януари 24, 2016, 04:55:06 pm »
И моят отговор беше подобен - кученцето е в добро състояние, но вероятно е попаднало в чужди ръце. Казах да търсят при съседи, да обиколят всички съседски къщи /живеят в селска местност/, според мен само няма да се върне. Става въпрос за малко кученце, порода лайка. И дали ще го върнат новите стопани малко е под въпрос. Малко съмнително ми се вижда да пуснат обява за намерено чуждо куче.  :017:

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #4729 -: Януари 25, 2016, 10:02:22 am »

Ще се намери, но трудно.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #4730 -: Януари 25, 2016, 02:29:26 pm »
Благодаря ви за коментарите.  :)

Кученцето още не е намерено, стопанката много се притеснява. Те живеят в някакво село, тръгнаха да го търсят от къща на къща. Досега не са го открили при никой от съседите и се притесняват да не е тръгнало по магистралата, която води извън населеното място. Там минавали много пътници с коли и можело да го вземат и закарат извън селото.

---
Питащата много ви благодари за съдействието, помоли ме да ви го предам.  :58:
« Последна редакция: Януари 25, 2016, 03:01:30 pm от Lilla »

Happy58

• Гост
« Отговор #4731 -: Януари 25, 2016, 04:24:28 pm »
Току-що разбрах, че моето 5-7-модомие :) (не знам как да го определя все още :) ) е загубил шофьорската си книжка и личната си карта.

И в случая аз питам:     А. ще намери ли документите си? И къде са, евентуално?

Предварително благодаря за включвания.

на мен ми изглежда като да не ги намери  ???, ако въобще при Луна без курс е правилно да се продължава анализа на картата.
« Последна редакция: Януари 25, 2016, 04:45:24 pm от Happy58 »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4732 -: Януари 25, 2016, 05:39:37 pm »
Току-що разбрах, че моето 5-7-модомие :) (не знам как да го определя все още :) ) е загубил шофьорската си книжка и личната си карта.
Тоя нещо те баламосва, у дома му са кничжката и личната карта, с тази Венера У5 в негов 12д ми се струва, че има чувства към друга, а ти здраво си налапала въдицата- негов У1 в твоя 5д.

Happy58

• Гост
« Отговор #4733 -: Януари 25, 2016, 06:08:55 pm »
Тоя нещо те баламосва, у дома му са кничжката и личната карта, с тази Венера У5 в негов 12д ми се струва, че има чувства към друга, а ти здраво си налапала въдицата- негов У1 в твоя 5д.

Благодаря ти, дано да ги намери, че от това му зависи работата.
А за лИбовта :) - странно излиза .... той е този, който напира, обажда се, търси и т.н. Аз съм само консуматор за момента. Но пък връзката ни е тайна ... само най-близките му приятели знаят.

Всъщност, така, както си го написала, го разбирам, че ме баламосва, че въобще е изгубил документите - това ли имаш предвид?

akruks

• Hero Member
« Отговор #4734 -: Януари 25, 2016, 07:02:34 pm »
Благодаря ти, дано да ги намери, че от това му зависи работата.
А за лИбовта :) - странно излиза .... той е този, който напира, обажда се, търси и т.н. Аз съм само консуматор за момента. Но пък връзката ни е тайна ... само най-близките му приятели знаят.
Ще ги намери- Сатурн у1 за него е в сходящ тригон с Уран У2- търсеното.
Иначе те желае- Луната У1 за теб в негов 8д, в разходящ тригон със Сатурн У1 за него, но лИбовта е по 5д, по 8д е секса.

Happy58

• Гост
« Отговор #4735 -: Януари 25, 2016, 07:13:46 pm »
Ще ги намери- Сатурн у1 за него е в сходящ тригон с Уран У2- търсеното.
Иначе те желае- Луната У1 за теб в негов 8д, в разходящ тригон със Сатурн У1 за него, но лИбовта е по 5д, по 8д е секса.

:) :)

акрукс, аз питам за документи, ти ме вкарваш в лИбовни дилеми :) - не ми е сега до такива :)

Чисто теоретично, само да споделя, без да претендирам за каквото и да е. Аз тръгнах да гледам 3 дом, У3, меркурий, изхождайки от факта, че говорим за документи. Предвид факта, че Луната е без курс, а и е У1, предположих, че не знам някакви подробности - от тук мога да се усъмня за истинността на това, което ми казва... , но пък ... какъв му е келепира на него от такива филми, не знам.

И тук научих и друго - 2 дом-търсенето - не го бях срещала досега ...

И пак да отбележа - нямам абсолютно никакви претенции за вярност - беше само опит от моя страна, на база четеното тук в темата.

Оообаче, ако ги намери - ще трябва сериозно да почерпи :) - защото се кани утре сутринта да ги обявява за изгубени, а след това и да ги намери, те са невалидни :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #4736 -: Януари 25, 2016, 07:56:15 pm »

акрукс, аз питам за документи, ти ме вкарваш в лИбовни дилеми :) - не ми е сега до такива :)

Чисто теоретично, само да споделя, без да претендирам за каквото и да е. Аз тръгнах да гледам 3 дом, У3, меркурий, изхождайки от факта, че говорим за документи. Предвид факта, че Луната е без курс, а и е У1, предположих, че не знам някакви подробности - от тук мога да се усъмня за истинността на това, което ми казва... , но пък ... какъв му е келепира на него от такива филми, не знам.

И тук научих и друго - 2 дом-търсенето - не го бях срещала досега ...

Е как, то нали има отделна тема за намиране на изгубено, не ти ли е направило впечатление, че независимо какво се търси, основен сигнификатор е У2?
Негов у3 е Нептун в негов 3д, а търсените документи са по Уран У2 за него в негов 4д, затова написах, че с у дома му. другото, което писах извън конкретния въпрос го приеми като бонус.  :012:

Happy58

• Гост
« Отговор #4737 -: Януари 25, 2016, 08:27:44 pm »
Акрукс, много си бърза ... :)

Официално се извинявам за обърквацията - токущо прочетох темата за изгубените вещи. Стана ми ясна логиката ти, но ти си отговорила преди да изтрия поста си.  :clap:

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4738 -: Януари 25, 2016, 10:51:08 pm »

Предварително благодаря за включвания.

на мен ми изглежда като да не ги намери  ???, ако въобще при Луна без курс е правилно да се продължава анализа на картата.
Не.  :(

Теодор

• Hero Member
« Отговор #4739 -: Януари 26, 2016, 01:57:29 am »
Всичко вървеше перфектно с изпитите ми докато не дойде редът за математиката. Наглата за пари доцентка скъса половината поток и мен включтелно и се налага да ходя на поправка ... Аз изпита така или иначе го бях отписал, защото знаех, че е труден, а през семестъра здраве нямах, за да се концентрирам в лекциите (то пък и едни лекции ... чудят се как да ни направят възможно най - сложно разбирането на материала). Но ако изпитът за нашето поднаправление е труден ... доцентката го прави 5 пъти по труден.  :012: Борба за оцеляване ще е .. трябва да го мина някак! Много интересна поредица от оценки имам 5,6,5,6,    2!  :043:

Въпросът е: Ще си взема ли ужасния изпит на поправката другата седмица? Животът ми ще отровят тия интеграли ...  :91:
« Последна редакция: Януари 26, 2016, 02:00:36 am от Теодор »