Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584621 пъти)

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
Re: Общи хорари
« Отговор #4785 -: Февруари 03, 2016, 09:43:45 pm »
Един хорарен въпрос и от мен :)
Ще остана ли доволна от разговора с Х
Да поясня ,отношенията са работни
Като гледам последния аспект на Луната ,май няма да стане
Ще се радвам да чуя и странично мнение

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #4786 -: Февруари 03, 2016, 10:06:19 pm »
Da. Не ми изглеждат съвсем служебни отношенията. В негова "власт" си, но ти симпатизира.
Какво трябва да запазиш в тайна?

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4787 -: Февруари 04, 2016, 12:46:46 pm »
С мъжа ми ще успеем ли да изчистим кредитите до края на пролетта? Това ми е много болна тема...  :-\

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4788 -: Февруари 04, 2016, 02:19:33 pm »
Един хорарен въпрос и от мен :)
Ще остана ли доволна от разговора с Х
Да поясня ,отношенията са работни
Като гледам последния аспект на Луната ,май няма да стане
Ще се радвам да чуя и странично мнение
Да, последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер У10, съУ1, като много преди това ще извърши квадрат с Нептун У1 в 12д, а Луната е в 3д на отсрещната страна, явява се съУ3 за Х. - може да се опиташ да избегнеш разговора и да се покриеш, но такъв ще има - Венера У3 за теб в сходящ секстил с Марс У3 за него, ако си търсиш нова работа за повече пари обаче няма да стане, оттам и недоволството ти накрая.

julia

• Sr. Member
« Отговор #4789 -: Февруари 04, 2016, 02:23:51 pm »
Da. Не ми изглеждат съвсем служебни отношенията. В негова "власт" си, но ти симпатизира.
Какво трябва да запазиш в тайна?
Благодаря ти много Уран :58:
И на мен ми се стори малко странна карта ,но отношенията са наистина само служебни и такива ще си останат.
И за тайната си права ,това е от  У на 1 в 12 дом ,нали

julia

• Sr. Member
« Отговор #4790 -: Февруари 04, 2016, 02:25:42 pm »
Да, последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер У10, съУ1, като много преди това ще извърши квадрат с Нептун У1 в 12д, а Луната е в 3д на отсрещната страна, явява се съУ3 за Х. - може да се опиташ да избегнеш разговора и да се покриеш, но такъв ще има - Венера У3 за теб в сходящ секстил с Марс У3 за него, ако си търсиш нова работа за повече пари обаче няма да стане, оттам и недоволството ти накрая.
Благодаря Акрукс :58:
Ще дам обратна връзка

akruks

• Hero Member
« Отговор #4791 -: Февруари 04, 2016, 02:41:39 pm »
С мъжа ми ще успеем ли да изчистим кредитите до края на пролетта? Това ми е много болна тема...  :-\
Луната е вече без курс, но е в точен квадрат с нодалната ос, СЛВ в твоя 5д, който е 4-ти от 2-ри за теб/от 8-ми за мъжа ти, така че до пролетта няма как да изчисти/те кредита.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4792 -: Февруари 04, 2016, 03:31:08 pm »
Луната е вече без курс, но е в точен квадрат с нодалната ос, СЛВ в твоя 5д, който е 4-ти от 2-ри за теб/от 8-ми за мъжа ти, така че до пролетта няма как да изчисти/те кредита.
Съвсем ме отчая :-( Мерси много.  :58:

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #4793 -: Февруари 06, 2016, 12:14:44 pm »
Ще си получа ли парите от един клиент. Пратила съм фактурата, тоя изчезна в дън земя, нито вдига когато му звънях, нито ми отговори, като му писах. Ама можеше да ме юрка, че всичко му е супер спешно и аз да не ставам от компютъра по 15 часа на ден. Че и нахалника се пазари и за парите, та му намалих на половина.

По картата всеки момент трябва да си ги получа, ама нещо не ми изглежда така

akruks

• Hero Member
« Отговор #4794 -: Февруари 06, 2016, 12:27:26 pm »
Ще си получа ли парите от един клиент. Пратила съм фактурата, тоя изчезна в дън земя, нито вдига когато му звънях, нито ми отговори, като му писах. Ама можеше да ме юрка, че всичко му е супер спешно и аз да не ставам от компютъра по 15 часа на ден. Че и нахалника се пазари и за парите, та му намалих на половина.

По картата всеки момент трябва да си ги получа, ама нещо не ми изглежда така
Той и парите му са представени от заточен и ретрограден Юпитер у1, у2 в 11д, Юпитер при него е също съУ5- може да се е охарчил покрай развлечения с приятели, но по принцип ще ти плати, няма да ги получиш на момента, в най-добрия случай вторник по обяд,.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #4795 -: Февруари 06, 2016, 12:44:23 pm »
Мерси, ако вземе, че плати ще кажа  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4796 -: Февруари 06, 2016, 01:32:01 pm »
Луната не е силна в Козирог, но се отделя от Венера и посредством апликиращ аспект ще свърже вашите сигнификатори /и на парите ви/ - Меркурий и Юпитер. Парите откъде се очакват - от чужбина или просто превод от разстояние, дистанционно да ги нареди по сметката ти?

Както е казала Акрукс, клиентът е представен от заточен ретрограден Юпитер, може малко да го е позакъсал или просто да си стиска кесията /или блъфира/. Но според мен ситуацията върви към разрешаване - Луната е в кардинален знак, непосредствено преди новолуние /ситуацията трябва да приключи/, след броени градуси предстои аспект с вашите сигнификатори, които са в партилен тригон. Остава Луната да отключи тригона и да ги свърже.

Като тайминг - колебая се между до 3-4 дни или 3-4 седмици. А заточената Луната може да представя и самата ситуация - питащата е в ситуация на изчакване, т.е. не от нея зависи. Всичко завършва с тригон със СЛВ, така че да се надяваме, че ще има някаква развръзка, положителна.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4797 -: Февруари 06, 2016, 06:54:17 pm »
Ще успея ли да си взема изпита. За първи път ще се явявам на този.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #4798 -: Февруари 06, 2016, 07:21:57 pm »
Ще успея ли да си взема изпита. За първи път ще се явявам на този.
Трудно и с тройка, стига да не те притеснява това.

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4799 -: Февруари 06, 2016, 07:39:40 pm »
Там е по друга система, или си го издържал или не си, няма тройки и шестици. Мерси, енигма.   :)