Благодаря, Акрукс.. Какво ми остава, освен да се хвана за думата "скоро" като удавник за сламка и да се надявам, че след 2-3 месеца вече няма да е "скоро".
Луната в опозиция на ретро Юпитер У3 и СЛВ- трудно ми е да кажа категорично Да при това положение, но от друга страна Венера У1 наскоро е извършила тригон с Юпитер, а Луната у10 ще извърши секстил с нея, затова ти давам положителен отговор.
ще взема ли утре изпита ? Мерси
ще го вземеш , макар и трудно.
Х. ще ме потърси ли до 3 месеца?
на мен с този линк ми излиза страница от 2014-та На твоя хорар, Хепи, както на всеки коментар има отгоре прозорче с "цитат" - като го натиснеш така щеше да излезе въпроса ти.
Ето цитиран въпроса ти по начина, по кото ти писах, че става...и като натиснеш тук сега, където пише 'цитат хепи...' се отваря въпроса ти с картата
Хепи, огледай си добре документите. Възможно е да имаш някой забравен или оставен при други документи. Може да се е закачил и да не го виждаш, възможно е даже да ти е в касата. Имаш интерсептиран Близнаци в 11 дом, Меркурий ретро, У и на трети дом.
Не уточних, че под забравен имам предвид да си забравила да оформиш някакво плащане, да напишеш документ за платени пари. Това помисли дали е възможно да се е случило.
Една приятна обратна връзка - намерих парите - в екселовата ми таблица липсваха 6-7 документа.
Ще ги намериш при повторно преброяване/проверка по документи- Луната ще извърши съвпад с ретро Меркурий У3 в 6д, както и секстил с К5, описваща края на въпроси по 2д.