Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584623 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Общи хорари
« Отговор #4845 -: Февруари 23, 2016, 08:34:50 am »
Тоест реално пари не са липсвали, само според таблицата, така ли? Интересен случай, трябва пак да погледна.

да, реално парите са си били точни - но поради обърквацията с двете таблици в два отделни компютъра пропускам да отчета няколко разхода и салдото се увеличава.

Happy58

• Гост
« Отговор #4846 -: Февруари 23, 2016, 08:35:56 am »
Доколкото разбирам, Хепи, точно такъв е случаят.

Да, Делфи, точно така е било. Не копирах отделните мнения, за да не натоварвам темата.  :08:

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #4847 -: Февруари 25, 2016, 09:33:47 am »
Боби заедно с партньорката си е избягал се някъде надалеко и се крие; с помощта на приятели, съседи, ще го намериш- последен аспект на Луната е хармоничен - с Меркурий в негов 1д.
Боби така и не се върна, мир на праха му.
Съсед каза, че друг съсед се дразнел от кучетата и ги е отровил, но като не сме видели.
Осиновихме друг сладур, безопашат .
Сега и котаракът ни изчезна, ако не се появи тия дни , защото има вероятност да е след мацки, ще питам и за него.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4848 -: Февруари 25, 2016, 12:01:54 pm »
Съжалявам много за Боби!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4849 -: Февруари 25, 2016, 09:11:28 pm »
Боби така и не се върна, мир на праха му.
Съсед каза, че друг съсед се дразнел от кучетата и ги е отровил, но като не сме видели.
Осиновихме друг сладур, безопашат .
Сега и котаракът ни изчезна, ако не се появи тия дни , защото има вероятност да е след мацки, ще питам и за него.
Как казваш "Мир на праха му" все едно си го видяла умряло и посе са го изпепелили в екарисажа... Откъдето дошло- там отишло. Като ги прибираш от улицата разни животинки ги стопанисвай, ако беше вързано кучето в къщичка на двора или по време на разходка с теб, нямаше да се изгуби.

Корея

• Hero Member
« Отговор #4850 -: Февруари 25, 2016, 10:13:57 pm »
Нямаше нужда от толкова жлъч.
Вкъщи животните са като членове на семейството и не ги вземаме, за да ги държим на вериги.
Понеже от 34 години имам непрекъснато куче, знам, че два месеца са твърде дълъг период , за да се губи някъде.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4851 -: Февруари 26, 2016, 12:28:27 pm »
Нямаше нужда от толкова жлъч.
Вкъщи животните са като членове на семейството и не ги вземаме, за да ги държим на вериги.
Понеже от 34 години имам непрекъснато куче, знам, че два месеца са твърде дълъг период , за да се губи някъде.
Написах, че откъдето дошло-там отишло, нали си го прибрала от улицата, сега някой друг го е прибрал или се скита някъде с други безстопанствени кучета, а това на което казваш "жлъч" е здрав разум- също не съм държала кучетата си на вериги, но сетерите ми си имаха къщичка с дворче и здрава ограда, само за разходка им слагах нашийника на врата, за която се закачва повод. После в апартамента сме имали шпаньол и също не е бил връзван, освен при изкарване навън. И при всичките случаи не съм ползвала вериги, а от най-скъпите кожени нашийници с мека подплата, да не им се протрива козината около врата.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4852 -: Февруари 26, 2016, 09:34:11 pm »
При изкарване на кучето навън си е задължително да се води на повод, защото при толкова много автомобили е опасно кучето да ходи отвързано.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4853 -: Февруари 26, 2016, 09:41:42 pm »
И за хората е по-добре така :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Корея

• Hero Member
« Отговор #4854 -: Февруари 28, 2016, 10:55:17 am »
За последно спамя в темата, кучетата са в двор, от който не могат да излязат, освен ако не им се отвори вратата, а ключът услужливо си стои на нея. Има звънец на вратата , който има зор звъни, затова са и пуснати вътре- да пазят.
Докато гонеха тяхната мома, бяха изровили дупка в съседската ограда, но я запушихме.
Единственият вариант е да им е отворено въпросната вечер.

Съжалявам , ако съм била рязка.
И новият кротушко:
http://prikachi.com/images.php?images/635/8660635t.jpg

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #4855 -: Март 01, 2016, 10:32:37 am »
Какво мислите за тази карта: "Ще имам ли разговор/среща с Х. при предстоящото му пътуване"? Ранен асцендент, Сатурн в 7ми... въобще красота.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4856 -: Март 01, 2016, 03:31:01 pm »
Какво мислите за тази карта: "Ще имам ли разговор/среща с Х. при предстоящото му пътуване"?
Не му предстои път.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #4857 -: Март 01, 2016, 03:35:25 pm »
Не му предстои път.

Акрукс, ти ме разби!  :-\ Има фиксирано пътуване на 18 март.... Как се връзва това с картата?  ???

akruks

• Hero Member
« Отговор #4858 -: Март 02, 2016, 12:18:48 pm »
Акрукс, ти ме разби!  :-\ Има фиксирано пътуване на 18 март.... Как се връзва това с картата?  ???
Нали по картата гледах и написах предположението, а въпроса ти първоначално ме затрудни (Сатурн в 7д, а 7д нали е астролога), защото не разбрах какво точно питаш- не си обяснила човека, за когото питаш какъв ти е на тебе, макар да се вижда, че го харесваш, имаш чувства и мераци към него, градиш бъдещи планове с него- Юпитер У7, У8 в твоя 5 до СЛВ. Очакваш след като пътува да пристигне в населеното място където се намираш и да се срещнете, така ли? Сатурн в 7д може да показва също, че човекът за когото питаш е семеен, по-възрастен или просто по-отговорен. Освен това Юпитер У1, У2, съУ5 за него е ретрограден и едва ли му е до развлечения, има финансови затруднения, също така не е влюбен- Юпитер е извършил опозиция с Нептун У5 в негов 5-ти дом.  Слънцето У10 в 5д в разходящ съвпад с Нептун У5- човек на изкуството ли е?
Луната У3 за теб е в негов 1д и ще извърши съвпад със Сатурн У3 за него- може би ти ще го потърсиш и инициираш среща, но с оглед на това, че Луната е в сходящ квадрат с Юпитер У1 (У8 за теб), то среща, флирт, като цяло желанието ти едва ли ще се осъществи. АСЦ е ранен, което показва и ненавреме зададен въпрос, не са ти ясни обстоятелства около въпроса, които когато разбереш , а ти ще разбереш накрая, ще обезсмисли питането.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #4859 -: Март 02, 2016, 12:32:33 pm »
Благодаря ти за подробния коментар, Акрукс! Човекът, за когото питам, има много сериозни отговорности, да. Има и проблеми, които са свързани с финансови загуби за него. Не е човек на изкуството, занимава се с материални и прагматични неща, интересите му към изкуството са само хоби. Това Слънце в разходящ съвпад с Нептун нещо друго трябва да показва. Не мисля да го търся със сигурност, понеже знам какво му е положението и не бих го притеснявала. По-скоро се чудех дали ще му остане време. А предположението, че няма да има път съвсем ме изненада.
« Последна редакция: Март 02, 2016, 12:35:18 pm от Bobolina »