Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584618 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #4890 -: Март 21, 2016, 03:43:00 pm »
Не се видяхме, остана за следващ път. Аз бях затрупана с ангажименти на път в деня, когато той беше тук.
Благодаря за обратната връзка по въпроса!

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4891 -: Март 21, 2016, 09:05:33 pm »
Слагам един хорар на въпрос, който преди около две години зададох за пръв път (някои от вас знаят за случая) и смятах за приключен. Иде реч за оплаквания от съседката отдолу, че и капе в банята и понеже аз съм над нея, претенциите са към мен. При първото оплакване разбих банята, направих ремонт, но сега искането е за повторна такава операция и то отново сега и веднага, както беше и първия път.
АСЦ е на Виа Комуста и май не става за тълкуване хорара, то все пак, ако някой пожелае, ще се радвам да чуя мнения как ще приключи тази сага?
Аз съм прекалено вбесена в момента, за да го разгледам и да видя отговора.  :41:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
« Отговор #4892 -: Март 21, 2016, 10:02:55 pm »
АСЦ е на Виа Комуста и май не става за тълкуване хорара, то все пак, ако някой пожелае, ще се радвам да чуя мнения как ще приключи тази сага?
Забрави ли за изключението, когато АСЦ е в 23-ти градус и съвпада със звездата Спика?
Луната ще извърши съвпад с Юпитер У3 и тригон с Плутон в 3д, може да се разбереш с комшийката или с другите съседи, без да се налага да правиш ремонт в дома си- тази отдолу може да има теч по канализацията, който да няма нищо общо с твоята баня. Луната последно ще извърши съвпад със СЛВ- въпросът ще приключи благоприятно, каквото и да се случи.
« Последна редакция: Март 21, 2016, 10:46:07 pm от akruks »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #4893 -: Март 21, 2016, 10:13:53 pm »
Какъв е тоя Спирит-духът на банята или блатната вещица?

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4894 -: Март 21, 2016, 10:38:42 pm »
Забрави ли за изключението, когато АСЦ е в 23-ти градус и съвпада със звездата Спика?
Луната ще извърши съвпад с Юпитер У3 и тригон с Плутон в 3д, може да се разбереш с комшийката или с другите съседи, без да се налага да правиш ремонт в дома си- тази отдолу може да има теч по канализацията, който да няма нищо общо с твоята баня. Луната последно ще звърши съвпад със СЛВ- въпросът ще приключи благоприятно, каквото и да се случи.
Ах, за Спика забравих, да :) Благодаря ти!
Аз като видях, че Юпитер У3 и е ретро, си казах - ето, ретро управител на съседите и те пак идват при мен с този проблем.
Дано всичко приключи благополучно и този път окончателно :) Че е много чепата дамата и заплашва със съд, за да се съглася да разбия пак банята, на което аз пък не се вързах :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Happy58

• Гост
« Отговор #4895 -: Март 22, 2016, 12:45:09 pm »
Ще се наложи ли А. да плаща ремонта на колата след катастрофата?

Аз сега трябва да изляза, после ще опитам да погледна :)

Луната, ако не броим възела, няма да направи аспект, докато не напусне знака. Хмм, освен К1/К7 - това брои ли се?
Иначе, негов У2 не прави аспект с У3. Обаче пък, Мерка и Слънцето, негови У8 и У9 ще направят съвпад - това дали е шанс, парите да се получат от застрахователите?

Квадрата на Сатурн, У1 и Юпитер, У12 може ли да означава, че нещо ме лъже?
« Последна редакция: Март 22, 2016, 03:25:47 pm от Happy58 »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4896 -: Март 22, 2016, 11:13:56 pm »
Ще се наложи ли А. да плаща ремонта на колата след катастрофата?

Аз сега трябва да изляза, после ще опитам да погледна :)

Луната, ако не броим възела, няма да направи аспект, докато не напусне знака. Хмм, освен К1/К7 - това брои ли се?
Иначе, негов У2 не прави аспект с У3. Обаче пък, Мерка и Слънцето, негови У8 и У9 ще направят съвпад - това дали е шанс, парите да се получат от застрахователите?

Квадрата на Сатурн, У1 и Юпитер, У12 може ли да означава, че нещо ме лъже?
Юпитер е също съУ3, а Сатурн освен у1 е У2, може да укрива нещо, свързано с колата и парите, но да премълчиш нещо не е лъжа, а спестяване на истината.  :)
Меркурий У6, У9 в 3д в сходящ съвпад с Уран У2- може да са пари от работата с колата, получени по съдебен път. Колкото до въпроса ти- при Луна без курс няма какво повече да се случи.

Happy58

• Гост
« Отговор #4897 -: Март 23, 2016, 08:36:12 am »
Юпитер е също съУ3, а Сатурн освен у1 е У2, може да укрива нещо, свързано с колата и парите, но да премълчиш нещо не е лъжа, а спестяване на истината.  :)
Меркурий У6, У9 в 3д в сходящ съвпад с Уран У2- може да са пари от работата с колата, получени по съдебен път. Колкото до въпроса ти- при Луна без курс няма какво повече да се случи.

Благодаря, акрукс. :)

Значи възлите и осите не участват в аспектите - тенкю.

А тези неща, които съм писала като аспекти, важат ли? В смисъл, как би започнала и развила разсъжденията ти? Защото от коментара ти ми се струва, че е нещо като продължение на моите мисли ... или се бъркам? Говоря чисто теоретично.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4898 -: Март 23, 2016, 12:39:13 pm »
А тези неща, които съм писала като аспекти, важат ли? В смисъл, как би започнала и развила разсъжденията ти? Защото от коментара ти ми се струва, че е нещо като продължение на моите мисли ... или се бъркам? Говоря чисто теоретично.
Луната в сходящ съвпад със СЛВ дава положителен завършек на въпроса, а колкото до осите, гледа се куспидата на производен 4-ти от дома, описващ въпроса- в случая Луната е извършила тригон с негова К5 , описваща 4-ти от негов 2-ри, въпросът ти нали беше свързан с това дали ще плаща.

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #4899 -: Март 25, 2016, 02:13:36 pm »
Ще може ли поглед върху този хорар? Трябва да планирам някои важни неща, обаче съм в очакване и на писмо/обаждане, което е свързано с тях. То обаче нещо се бави, според моите възприятия и имам особеното усещане, че ще почна да нареждам нещата и после ще трябва да преправям всичко, както се е и случвало, за да е по-весело. Затова с картата питам: Ще получа ли писмото/обаждането до 1 месец?

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #4900 -: Март 26, 2016, 02:20:32 pm »
Ще може ли поглед върху този хорар? Трябва да планирам някои важни неща, обаче съм в очакване и на писмо/обаждане, което е свързано с тях. То обаче нещо се бави, според моите възприятия и имам особеното усещане, че ще почна да нареждам нещата и после ще трябва да преправям всичко, както се е и случвало, за да е по-весело. Затова с картата питам: Ще получа ли писмото/обаждането до 1 месец?

Дали някой ще има желание да помогне с тази карта? Как ви се струва ситуацията?

akruks

• Hero Member
« Отговор #4901 -: Март 26, 2016, 03:30:48 pm »
Дали някой ще има желание да помогне с тази карта? Как ви се струва ситуацията?
При Луна без курс и на изгорял път как да ни се струва?
Меркурий У3 и Слънцето У1 са в сходящ съвпад с Уран У7 в 3д на отсрещната страна, така че писмо/обаждане/среща с ответната страна ще имаш.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #4902 -: Март 26, 2016, 03:45:25 pm »
Благодаря ти за коментара, Акрукс! След като смятат да ми изпратят писмото, тази Луна без курс какво показва - че нещата са планирани по-рано и няма промяна в плановете? Или греша? 

akruks

• Hero Member
« Отговор #4903 -: Март 26, 2016, 03:49:48 pm »
Благодаря ти за коментара, Акрукс! След като смятат да ми изпратят писмото, тази Луна без курс какво показва - че нещата са планирани по-рано и няма промяна в плановете? Или греша?
Луната без курс се среща често, когато питащият не действа и задава често въпроса.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #4904 -: Март 26, 2016, 04:11:39 pm »
Луната без курс се среща често, когато питащият не действа и задава често въпроса.

Благодаря, Акрукс. В случая питащият няма как да действа по проблема, топката не е в неговото поле, затова и пита какво става. ;)