Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584676 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #5055 -: Май 30, 2016, 10:43:40 pm »
Въпросът ми е: " Ще успея ли да помогна на котарака ми да се излекува напълно?
Меркурий У1 в сходящ хармоничен аспект с Плутон У6 в 8д на котарака и ще оцелее, макар да има здравословни аномалии, но напълно едва ли ще оздравее- Мерка У1 в сходяща опозиция с Марс У6, все пак последният аспект на Луната от 10д на лечението е хармоничен - тригон с Марс У6 в негов 6д, така че ще има подобрение на здравословното състояние, с адекватно лечение- прием на медикаменти, изписани от лекуващата лекарка.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #5056 -: Май 30, 2016, 11:27:26 pm »
Благодаря!     

« Последна редакция: Юни 01, 2016, 06:20:39 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5057 -: Май 30, 2016, 11:40:52 pm »
Маймунка, един познат ми каза, че е излекувал болното си куче от тежка болест като го е сложил 1 месец само на сурова храна. Никакви гранулки, никакви готвеници. При твоя котарак - паразитна болест, тумор - все неща, на които прочистване би трябвало да помогне. Ако искаш, опитай.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5058 -: Май 31, 2016, 12:11:34 am »
Ще ти пиша на лични, че ще стане много извън астрологията тук.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5059 -: Май 31, 2016, 10:41:19 am »
Бихте ли погледнали тази карта? Пита се дали човек, който ще пътува на 18 юни до града, където съм, ще разговаря с мен преди това. Нещо ме притеснява разположението на планетите.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #5060 -: Май 31, 2016, 01:25:42 pm »
Не ви ли притеснява да пускате хорари с квадратурата в небето? Аз се замислям до каква степен би повлияла на намерението за хорар.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #5061 -: Май 31, 2016, 03:25:19 pm »
Бихте ли погледнали тази карта? Пита се дали човек, който ще пътува на 18 юни до града, където съм, ще разговаря с мен преди това. Нещо ме притеснява разположението на планетите.

Вероятно сте имали някакъв разговор или уговорка, но според мен, няма да се обади/разговаря за това.
По работа ли ще идва?
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5062 -: Май 31, 2016, 04:00:14 pm »
Да, Делфин, по работа ще идва. Какво мислиш за неговия 5 дом в картата?

delphin

• Hero Member
« Отговор #5063 -: Май 31, 2016, 04:20:24 pm »
В неговия 5 дом си ти - Слънце и У4 дом, Венера. Вероятно се чувстваш уютно в негово присъствие. В твоя 5 дом пък се намира неговият управител, Сатурн.
Луната ще пренесе светлина от Слънце към Сатурн. Предстои ви контакт, общуване. Явно симпатия има.
Между управителите на 5-те домове има разпадащ се тригон, а между вашите сигнификатори - сходяща опозиция.
Заради тях и заради последния аспект на Луната, който ще бъде куинконс с ретро Марс и скорошното й преминаване преди това през Уран, може да има промяна в тях, неочаквано, може би някакво отдръпване или намаляване на интензитета на контактите. Възможно е също единият да се откаже от общуването.
Мевляна Руми

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5064 -: Май 31, 2016, 04:34:55 pm »
...може би някакво отдръпване или намаляване на интензитета на контактите. Възможно е също единият да се откаже от общуването.

Aaaaa, не може, не давам.  :29: Благодаря ти за коментара.  :58:

delphin

• Hero Member
« Отговор #5065 -: Май 31, 2016, 04:38:10 pm »
Aaaaa, не може, не давам.  :29: Благодаря ти за коментара.  :58:

Дано не се стигне дотам  :58:
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
« Отговор #5066 -: Май 31, 2016, 05:02:57 pm »
Негов У1 е Уран в негов 3д на кратките пътувания и комуникацията, Слънцето У1 е в сходящ секстил с него, а Луната в сходящ съвпад, което е и неин последен аспект.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5067 -: Май 31, 2016, 05:39:24 pm »
Негов У1 е Уран в негов 3д на кратките пътувания и комуникацията, Слънцето У1 е в сходящ секстил с него, а Луната в сходящ съвпад, което е и неин последен аспект.

Хммм, значи има на какво да се надявам, така да разбирам. Благодаря, Акрукс.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #5068 -: Юни 01, 2016, 04:08:37 pm »
Извинявам се предварително, че отново ще публикувам въпрос свързан със съдебно дело, който не ме засяга пряко :)
"Х ще успее ли да осъди У?"
Въпросът го задавам аз. Х ми е колежка, а У шеф. Големи неприятности има в работата ми към момента, стигна се е и до физическа саморазправа между двамата, за които питам :o Нямам думи :-X

akruks

• Hero Member
« Отговор #5069 -: Юни 01, 2016, 04:21:38 pm »
Извинявам се предварително, че отново ще публикувам въпрос свързан със съдебно дело, който не ме засяга пряко :)
"Х ще успее ли да осъди У?"
Въпросът го задавам аз. Х ми е колежка, а У шеф. Големи неприятности има в работата ми към момента, стигна се е и до физическа саморазправа между двамата, за които питам :o Нямам думи :-X
Твоята колежка ще напусне настоящата работа, може да бъде освободена и/или глобена и тогава да потърси правата си. Най-неочаквано може да започне нова работа, която да я устройва и забрави за настоящите драми.