Обясних ѝ много деликатно, че прекратявам работата с нея и вината за което е в мен. Но тя няма никакво намерение да отстъпи. Почна да ми се моли и да се тръшка. Преведе парите за секунди /а те въобще не са много/, аз я помолих да не го прави, само и само да ме върже да се занимавам с нея. Докарва ме до истерия, а имам и други клиенти, дето реално са ми доста по-важни и едва ли не ги пренебрегвам заради нея, за да и угодя, ама то на това същество угодия няма.Акрукс, да ясно че винаги има право /реално не е така де, това е друга тема на разговор/, но има доста но-та в случая. Като казвам, че е прекалила брутално и е прекрачила всякакви граници, значи е така, защото спрямо клиентите съм безобразно толерантна и търпелива, оставям ги да ми се разхождат по главата колкото си искат и се съобразявам на 100% с тях, но всичко си има някакви граници.
Вероятно сте имали някакъв разговор или уговорка, но според мен, няма да се обади/разговаря за това. По работа ли ще идва?
Негов У1 е Уран в негов 3д на кратките пътувания и комуникацията, Слънцето У1 е в сходящ секстил с него, а Луната в сходящ съвпад, което е и неин последен аспект.
Обратна връзка: не се обади.
А пътувал ли е до вашия град?
Според работния му календар, да - днес е тук.
Бих казала доста убедено "Не" по тази карта. Много ти се иска и ти е много важно да се преместиш, никак не ти е добре тук. Но не виждам да се случи. Ако все пак опитваш и упорстваш имаш предпоставки за доста трудности и проблеми.
С един приятел се скарахме много жестоко. Принципно аз бях виновна, понеже му казах истини, които той не можа да понесе. Въпросът ми е дали ще се сдобрим или с това приятелство е свършено
Ще се сдобрите.