Ако се съглася, няма да е за да получа нещо, а защото ме е помолила, трудно отказвам когато някой има нужда от нещо. Но е трудно човек да се разбере с нея и съм почти сигурна, че ще си имам главоболия, а тя е от тези дето няма да ме оставят на мира докато не се съглася. Веднъж се разхождахме из мола, реши че и се ходи на кино, на мен пък не, това като се заинати, започна да тропа с крак и да се тръшка, привлече всички погледи
, накрая нямах избор и отидохме на кино
Друг случай, буди ме рано-рано сутринта, че щяла да ходи на тенис, да пием кафе след тренировката, чаках я в някакво кафе един час, след който вече не издържах и и се обаждам, тя изпадна в истерия, че си имала по-важна работа от това да пие кафе-по принцип и издържам изцепките, ама тогава я хванах за гушата
Иначе много я обичам, ама често е непоносима, а аз по незнайни причини съм супер търпелива към нея.
Нямам никакви притеснения, че ще ми създаде законови проблеми, затова и имам пълно доверие. Просто ако съглася искам да съм сигурна, че ангажимента ми приключва с издаването на пълномощното.
До понеделник ще се разберем да или не. Благодаря на всички