Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584691 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Общи хорари
« Отговор #5220 -: Август 09, 2016, 03:16:05 pm »
...от тяхна гледна точка си им направо на сметка, може и да са те минали и да са ти платили по-малко, отколкото обичайно плащат. Но при общ триплицитет има зона на комфорт. Всички доволни :-)

Може и така да е, зависи от камбанарията - за един софийски преводач биха дали повече, тук в провинцията и това ни се струва много, защото местните агенции плащат жълти стотинки, а ако сумата е по-голяма - разсрочено и на части. Основното ми притеснение беше да не постъпят като някой провинциален тарикат.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5221 -: Август 10, 2016, 10:09:24 am »
Ще имам ли среща с Х. при предстоящото му пътуване? Пътуването е след 20 дни. Всъщност знам, че няма да имам, дори асцендентът на картата е късен. Повече ме интересува защо. Може ли да се прецени по картата?

Обратна връзка - съвсем очаквано, не се срещнахме.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5222 -: Август 12, 2016, 11:16:25 am »
Луната съвсем не е без курс, но е под обсада - затисната между два малефика. Дано не съм права, но мисля, че трудно ще се възстанови. А ако успее да се включи, вече няма да работи по същия начин, може да дава някакъв дефект.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #5223 -: Август 12, 2016, 01:09:59 pm »
Не, няма да се оправи.
De omnibus dubitandum est

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #5224 -: Август 12, 2016, 01:40:52 pm »
Моля ви, помагайте.  Детето намокри телефона ми и казват, че ще бъде сложно да се оправи.
Питам ще се оправи ли телефонът ми? Луната е без курс:(

Не.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5225 -: Август 12, 2016, 03:47:16 pm »
Моля ви, помагайте.  Детето намокри телефона ми и казват, че ще бъде сложно да се оправи.
Питам ще се оправи ли телефонът ми? Луната е без курс:(
Луната си е в курс и предстои да извърши доста аспекти, сред тях и положителни, кофтито е, че последният неин аспект е негативен- с Юпитер У3, кохйто ще тръгне напред и изпревари Уран, докато Луната ги аспектира последователно, а 3д се свързва с комуникацията и нейните средства. От друга страна, ако го гледаме телефона като преносима вещ, разглеждан по 2д. е представен от Марс, с когото Луната е извършила съвпад, и от Плутон, с когото Венера У1 предстои да извърши тригон- планетата е ретроградна и на ИЦ, потънал е в мръсна вода у вас, остава и в тоалетната да го е пуснал малчугана или момиченцето, че не знам какво имаш, предполагам момче, с водолей на К5  :)
Въпреки последния негативен аспект на Луната си мисля, че има надежда телефонът да се оправи, малко трудно, малко бавно, но ще се възстанови.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #5226 -: Август 14, 2016, 02:34:53 pm »
Ще успея ли да сдобря Х и У. и въобще да се набърквам ли в тази ситуация.

По принцип не се бъркам в чужди отношения, но тук не виждам друга алтернатива, положението е повече от трагично и ще съсипят живота на едно дете. Не познавам У, но мисля да се запознаем без да казвам на Х /преди време категорично ми отказа, защото с У не можело да се говори нормално/, който е мой приятел. Картинката между двамата е крайно агресивна, изпълнена със злоба, гняв и болка. Но в крайна сметка мисля, че и двамата искат едно и също, детето да е щастливо, просто от озлобление не намират един език, той не я разбира, тя го напада и т.н.
Въобще не съм сигурна, че е добра идея да съм буфер между двамата, но не знам какво друго да направя. Приятелят ми е доста разумен и разбран, но за У не знам, дали само с него поведението ѝ е абсурдно, заради това, че се чувства наранена или по принцип си е такава, ако е второто може да отнеса боя, но ми се струва, че проблема е единствено, че не могат да говорят един с друг.

Кои домове да гледам в хорара за трима ни?

Вариантите аз съм 1-ви, Х. 11-ти, У. мой 5-ти/негов 7-ми?
Или само тях двамата по 1-ви и 7-ми
« Последна редакция: Август 14, 2016, 02:38:51 pm от Satin »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5227 -: Август 14, 2016, 02:41:52 pm »

Кои домове да гледам в хорара за трима ни?

Вариантите аз съм 1-ви, Х. 11-ти, У. мой 5-ти/негов 7-ми?
Или само тях двамата по 1-ви и 7-ми

Бих разгледала отношенията им директно по 1 и 7 дом.
А теб /като влияние/ по Луната, която е сигнификатор на въпроса - все пак очакваш след твоята намеса ситуацията да се промени.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5228 -: Август 14, 2016, 03:26:45 pm »
Луната си е в курс и предстои да извърши доста аспекти, сред тях и положителни, кофтито е, че последният неин аспект е негативен- с Юпитер У3, кохйто ще тръгне напред и изпревари Уран, докато Луната ги аспектира последователно, а 3д се свързва с комуникацията и нейните средства. От друга страна, ако го гледаме телефона като преносима вещ, разглеждан по 2д. е представен от Марс, с когото Луната е извършила съвпад, и от Плутон, с когото Венера У1 предстои да извърши тригон- планетата е ретроградна и на ИЦ, потънал е в мръсна вода у вас, остава и в тоалетната да го е пуснал малчугана или момиченцето, че не знам какво имаш, предполагам момче, с водолей на К5  :)
Въпреки последния негативен аспект на Луната си мисля, че има надежда телефонът да се оправи, малко трудно, малко бавно, но ще се възстанови.
Нещо липсва коментара на mona lisa, в който даде ОВ , че детето е напишкало телефона и беше написала за моята интерпретация, че е уникална?  :(

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #5229 -: Август 17, 2016, 04:51:46 pm »
До края на тази вечер ще успея ли да си включа телефона? от сутринта почти го изкъртих от пъхане и вадене на микросим и все не отчита симкартата, загубих надежда,  изчерпах се емоционално от цялодневно ръчкане без ефект. Луната дори има тригон с Парс Фортуна, обаче аз се уморих, не вярвам, а съм много вързана без това досадниче

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #5230 -: Август 17, 2016, 05:24:09 pm »
До края на тази вечер ще успея ли да си включа телефона? от сутринта почти го изкъртих от пъхане и вадене на микросим и все не отчита симкартата, загубих надежда,  изчерпах се емоционално от цялодневно ръчкане без ефект. Луната дори има тригон с Парс Фортуна, обаче аз се уморих, не вярвам, а съм много вързана без това досадниче
Мисля, че до края на вечерта 'не', но ми е интересно дали секстила на Луна във 2ри с Уран У2 по-нататък, няма да оправи телефона , като по чудо. В крайна сметка няма да си доволна от развитието на въпроса. Или ще е без значение за теб или ще го сметнеш за напразно.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #5231 -: Август 17, 2016, 05:30:24 pm »
Видях го това чудо , в момента нямам възможност да се добера дори до стар апарат, няма и хора до мен, че да разчитам на телефона на някой роднина, така че въпреки, че не вярвам, остава да се оправи по чудо.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #5232 -: Август 17, 2016, 05:37:38 pm »
До седем часа някой у7 или у9 ще ти го включи :-).
Изключи теля, махни му всички чаркове -батерия имам предвид :-), почисти слота с някакъв полусух тампон от немъхест плат с капка нискоградусов спирт върху него, също то с микросима и отново включ и после като пак не стане, беж при хората от мобилния ти оператор в някой офис.
« Последна редакция: Август 17, 2016, 05:40:35 pm от Diyana »
De omnibus dubitandum est

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #5233 -: Август 17, 2016, 05:44:17 pm »
Видях го това чудо , в момента нямам възможност да се добера дори до стар апарат, няма и хора до мен, че да разчитам на телефона на някой роднина, така че въпреки, че не вярвам, остава да се оправи по чудо.
Дълбоко ти съчувствам.  Дано се оправи бързо.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #5234 -: Август 17, 2016, 05:46:39 pm »
Да, Невидимия ,ясно. :012:  Вече го чистих с лавандулов спирт и около милион вкарвания изкарвания, може пък и да съм успяла да го изкъртя .Благодаря, ще видим дали и кога. С учебна цел ще дам връзка .