Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584562 пъти)

Karmen

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
Re: Общи хорари
« Отговор #5265 -: Август 25, 2016, 07:55:15 pm »
Ако мъжът ти живее в чужбина, може да заминеш при него на гости, но за постоянно пребиваване сякаш няма да стане на този етап.
Хм..интересно как може да се тълкува по друг начин, защото този етап с гостито го минахме и вече предвид новите обстоятелства изобщо не е вариант....при всички положения трябва да сме заедно, тъй че ще е нещо друго..виждам, че У1, У7 и У5 са в съвпад в Д9, но пък Луната е в опозиция на У4...
Благодаря ти акрукс!

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #5266 -: Август 27, 2016, 02:04:38 pm »
Аз взех изпита   ;)   и мисля вече  за разходки ... Поканиха ме ви Лондон на гости в началото на октомври - Ще отида ли ? - мисля днес или утре да купя билети.
Благодарност

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5267 -: Август 27, 2016, 02:14:43 pm »
Поканиха ме в Лондон на гости в началото на октомври - Ще отида ли ? - мисля днес или утре да купя билети.
Благодарност
Ще отидеш!

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #5268 -: Август 27, 2016, 03:10:27 pm »
Мерси, akruks.

sss_sss

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #5269 -: Август 31, 2016, 09:48:36 am »
Здравейте!

Искам да попитам дали се очертава в близките 1-3 години за мен и семейството ми да заминем и да живеем в чужбина?Всъщност ние обмисляме да заминем,но дали ще успеем да бъдем по-добре финансово там,отколкото сме тук?
Благодаря предварително!
« Последна редакция: Август 31, 2016, 10:31:52 am от sss_sss »

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #5270 -: Август 31, 2016, 10:06:23 am »
Въпросът ти е за Натални карти

sss_sss

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #5271 -: Август 31, 2016, 10:30:50 am »
Опс,извинявам се.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5272 -: Август 31, 2016, 03:00:22 pm »
Здравейте!

Искам да попитам дали се очертава в близките 1-3 години за мен и семейството ми да заминем и да живеем в чужбина?Всъщност ние обмисляме да заминем,но дали ще успеем да бъдем по-добре финансово там,отколкото сме тук?
Благодаря предварително!
Постави карта на въпроса, построена за времето, когато си го задала и място, откъдето питаш.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #5273 -: Август 31, 2016, 06:08:36 pm »
Искам да започна един курс, обучението е онлайн поради ситуирането на целулита ми в друго населено място .Знам ,че Меркурий е ретро, но нямам време за изчакване ,курса започва на 10ти. Важно ми е и попитах -добре ли ще е за мен да започна курса към тези организатори или да се насоча към други?Интересува ме дали и ще науча нещо , защото това е целта, а ще ми отнеме около 10месеца и сумата е колкото едногодишна такса във ВУЗ. Та ок ли ще е да се запиша точно там? Ако има значение курсът е свързан компютърни програми.Нещата не изглеждат особено добре с този Нептун в първи, аспектта м/у Луната и Уран е разходящ.Има куинконс м/у Луната и Парса в 9ти и куинконс м/у Венера и Уран обаче убий ме-не знам как да тълкувам куинконс в хорар. Опитвам се да изровя нещо положително  .

akruks

• Hero Member
« Отговор #5274 -: Август 31, 2016, 06:32:16 pm »
Ребекси, 4 дни умува над хорара и се пресрами да го споделиш с нас тука  :)

ретро Уран У1 във 2д и Луната в сходящ хармоничен аспект с него- отдавна те сърбят ръцете да потрошиш пари за нещо, свързано с компютър, с астреология и т.н. Обаче непосредствено след това Луната ще извърши сходящ квадрат с Венера У3 (курса) , с Юпитер У11, съУ2 (групова дейност и парите ти, заточени) , а накрая с ретро Мерка, естествен У3, така че идеята ти не е много добра и няма перспектива
Ако е до научаването- няма да научиш повече, отколкото знаеш и ти върши работа- Венера У3 в разходящ хармоничен аспект с Плутон У9, У10

Имам позната, която изкара няколко тримесечни курса, като на нея ѝ плащаха по 8лв на ден, затова че ги осещава, единият беше свързан с компютърсни счетоводни таблици, а сега последният беше графичен дизайн и беше нмого доволна, в бюрото на труда се записа, където беше регистрирана като безработна.
« Последна редакция: Септември 01, 2016, 12:28:19 am от akruks »

Ребека

• Hero Member
« Отговор #5275 -: Август 31, 2016, 08:47:28 pm »
Не ме сърбят, но имам нужда от преквалификация ,отнася се до графичен дизайн- аз не разбирам от това, а курсовете от по 60 учебни часа ми изглеждат несериозни, та почти нямам избор.. Ще помисля още 9дни. Благодаря.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5276 -: Август 31, 2016, 10:39:29 pm »
По-добре изчакай, ако можеш. Ако се запишеш там, по-скоро може да си дадеш парите напразно. Възможно е и работата да ти попречи да го посещаваш редовно. Последният аспект на Луната е квадрат с Меркурий, който сменя посоката си, така че едва ли ще успееш да научиш много там.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #5277 -: Август 31, 2016, 10:51:26 pm »
Не ме сърбят, но имам нужда от преквалификация ,отнася се до графичен дизайн- аз не разбирам от това, а курсовете от по 60 учебни часа ми изглеждат несериозни, та почти нямам избор.. Ще помисля още 9дни. Благодаря.

Не съм гледала хорара, но идеята ти е чудесна, ако тези организатори те съмняват, търси други, но не се отказвай
През това време можеш да се позанимаваш и сама, моите познати дизайнери общо взето са самоуки

Ребека

• Hero Member
« Отговор #5278 -: Август 31, 2016, 10:53:27 pm »
Има възможност за още няколко оферти онлайн на по-непопулярни организатори и мисля да не са по-ок ..Тези са федерация на нтехническите съюзи, Парите са 1300 лв, така че по добре да  се подготвя дали да го правя, защото не бера хартишки от японската вишна на съседката  ;D

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #5279 -: Август 31, 2016, 11:02:09 pm »
Какво ни става на ретро Меркурий :) И на мен ми дойде вчера идея за един бизнес, в съвсем различна сфера, с който бих се занимавала с огромно удоволствие :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми