Има възможност за още няколко оферти онлайн на по-непопулярни организатори и мисля да не са по-ок ..Тези са федерация на нтехническите съюзи, Парите са 1300 лв, така че по добре да се подготвя дали да го правя, защото не бера хартишки от японската вишна на съседката 
НТС са едни старчета-разбойници, та не ти е работа. Точно тези обаче не ги знам, в други сфери съм работила с тях и са извънредни аутлети.
Същите дипломи със същите програми по същите три софтуера за същите пари и също признати от МОН по света и у нас дават и други фирми - някакви дизайнидея видях и подобни. Да сложат някое и друго СВ на преподавател ли, що ли?
ПС. Те съвсем били копи-пейст обявите им - даже до снимката на "курсиста" и датите на записване :-)
на НТС на друга фирмаНо не съм ти гледала хоръра. Сега ще видя.
ПС. Ми, горе-долу си права - организаторите са най-несигурен и в твоя вреда сигнификатор. Иначе си си напълно в час и ще ти е от полза. Намери си други и действай.
Ти конкретно от овладяване на софтуера ли се интересуваш, или от дизайнерската част - типография, композиция и прочее. Ако е за първото, най-добре първо самообучение, пък за второто - курсове по-скоро към художествени вузове.
Ако е за дипломата само - НТС могат и по пощата директно да те заимат с диплома.