Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584514 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #5310 -: Септември 05, 2016, 01:07:30 am »
Акрукс, вероятно има значение... Защото изпита отново е не взет. ..   Накрая ще взема да си изтегля дипломата.. Завърших семестриално преди 4г и верно няма да завърша  ;D
Повярвай ми, наистина не е от значение, че първоначално си казала "изпита в петък" ,вместо "изпита в събота", но е от значение за какъв точно изпит питаш, защото ако е държавен, за което насочва Луната У12, тъй като 12-ти е 4-ти от 9-ти, края на висшето образование, то картата си показва всичко точно- Луната е в сходящ нехармоничен аспект с Марс У9.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #5311 -: Септември 05, 2016, 01:42:40 am »
лъже ли ме Х.
измисля ли си истории

Той е слаб играч, но не лъже, а напасва, за да ти се хареса, не мисля, че касае любовни отношения, скоро ще разбереш колко е преувеличението в думите
Не ти е вреден

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #5312 -: Септември 05, 2016, 05:24:27 am »
Повярвай ми, наистина не е от значение, че първоначално си казала "изпита в петък" ,вместо "изпита в събота", но е от значение за какъв точно изпит питаш, защото ако е държавен, за което насочва Луната У12, тъй като 12-ти е 4-ти от 9-ти, края на висшето образование, то картата си показва всичко точно- Луната е в сходящ нехармоничен аспект с Марс У9.
Ясно. Мерси още веднъж  :58:

abroad

• Hero Member
  • Публикации: 654
« Отговор #5313 -: Септември 05, 2016, 07:08:03 pm »
благодаря ви
трудна ми е комуникацията с него, изпада в дълги, протяжни, ненужни по моему обяснения, дребни, несъществени детайли и разкази като от холивудски филм на '90-те
ако успея да го изтърпя ще дам ОВ до края на годината

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #5314 -: Септември 06, 2016, 06:26:27 pm »
Някой би ли ми помогнал,досега не съм правил карта за хорарен въпрос,някой би ли ми направил карта и следователно постнал тук и дал свой коментар? Въпросът е.. ''същият'' - докога ще продължи,какво може да се случи,кога ще е краят на въпросната неприятна история,сага,между мен и вредителите,паразитите,лошите хора.
Сърдечно благодаря на направилия картата и на коментиралите! Часът на задаване на въпроса е ясен - тоест текущият час,текущата дата. Благодаря ви!

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #5315 -: Септември 06, 2016, 06:59:26 pm »
Понеже ме напира отвътре,а и съм.. с Асц Близнаци,мисля,че успях да направя картата - надявам се. Ето:

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #5316 -: Септември 07, 2016, 11:02:55 pm »
Луната е на Виа Комбуста и аз пиша втори път, че съм с бързи пръсти и всчико изтрих  :012:
Та, все пак, ще се опитам да тълкувам хорара ти.
Слънцето, У7 е в 7, в интересптирана Дева. Предполагам, че тези които те притесняват, също са притиснати по някакъв начин. Слънцето е в опозиция на Нептун в първи и аз предполагама някаква документна измама, с ретро Меркурий, негов диспозитор, в 7 дом, или неспазено обещание/уговорка, може да е било и от твоя страна. Слънцето е в разходяща квадратура към Сатурн, У1 и показва, чеконфликтът е факт.
Последния градус на Луната е секстил с Юпитер, като преди това ще мине през куинконс със Уран, У1 във 2, а Марс е в сходящ тригов с него. Може да стигнете до някакво разрешение, средно положение, задоволяващо и двете страни, като да получиш някакви пари, например.
Този казус засяга ли работата ти или изявата ти по някакъв начин?
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #5317 -: Септември 08, 2016, 08:50:24 am »
Не,не засяга работата ми понеже не работя,но засяга комфорта в живота ми,засяга спокойствието ми,засяга здравето ми понеже е причина за стрес. А,следователно засяга ежедневието ми,нещата с които преди се занимавах спокойно вече не мога,защото винаги имам едно наум и съм резервиран.

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #5318 -: Септември 08, 2016, 09:37:14 pm »
Здравейте всички,искам да попитам за следното-имам колега,който лъже,мами клиенти,неправомерно взема рушвети,сам си проси "за почерпка" от клиентите,ужасен човек.Всички колеги знаят,но си траят и го прикриват.Аз обаче не издържах и уведомих мениджърката.Та въпросът ми е -ще уволнят ли колегата?

И ако може насока-за сигнификаторите!Понеже въпроса го задавам аз-аз съм представена от АЦ,а той от ДЦ,а шефовете са по 10 дом или греша?
Благодаря на всички,които ще се включат с мнение! :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5319 -: Септември 08, 2016, 10:16:21 pm »
Луната обикновено дава насоки за въпроса, в случая е У10 за колегата ти- неговата кариера, като също така може да се приеме за сигнификатор на мениджърката- прекия ви началник
Няма да бъде уволнен.

Да, колегата ти е кошмарен, разбирам, но твоята работа е да си вършиш работата, а не да обсъждаш колегите зад гърба им. Мениджърката може да си помисли, че утре ще отидеш пред началника над нея да я докладваш  :)

venera1978

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5320 -: Септември 09, 2016, 10:16:06 am »
Благодаря за отговора ти akruks,но тук става въпрос за моите принципи.Не мога да стоя и да си затварям очите пред нередности.Такива хора трябва да бъдат спирани.Вие като срещате нередности,не се ли опитвате по някакъв начин да ги предотвратите или ги подминават,че така е ПО ЛЕСНО и не ви касае лично???

Happy58

• Гост
« Отговор #5321 -: Септември 09, 2016, 11:37:51 am »
Здравейте всички,искам да попитам за следното-имам колега,който лъже,мами клиенти,неправомерно взема рушвети,сам си проси "за почерпка" от клиентите,ужасен човек.Всички колеги знаят,но си траят и го прикриват.Аз обаче не издържах и уведомих мениджърката.Та въпросът ми е -ще уволнят ли колегата?

.........................

На първата ми работа след завършването направих същото като теб - имах принципи и т.н. .... та и аз казах на шефа - резултата беше следния - шефа ме помоли да напусна - прави си изводи. Акрукс много правилно ти е написала - гледай си твоята работа, не в паниците на другите.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #5322 -: Септември 09, 2016, 01:36:43 pm »
И ако може насока-за сигнификаторите!Понеже въпроса го задавам аз-аз съм представена от АЦ,а той от ДЦ,а шефовете са по 10 дом или греша?
Благодаря на всички,които ще се включат с мнение! :-*

Ако работим с определените от теб сигнификатори как стоят нещата - ти си Венера във владение, но в шести дом. Колегата и прекият началник - Марс и Сатурн в един и същи знак и предстоящ съвпад, в осми дом - парите на колегата/клиентите  ;D По принцип МС е в знака на екзалтация на твоя колега. За Луната акрукс е писала, но, и тя е в осми дом, в един знак с тях. Управител на часа е Сатурн, той би трябвало да е и управителят на ПФ във Водолей  :017:, намира се в твоя терма, но в деканат на Марс и съвпада все още с Антарес. Дотук не изглежда да имаш особени шансове да се отървеш от колегата си. Може да ви спретнат помирителна тристранна среща и до там. Единственият евентуално положителен развой може да се очаква, ако в проблема се включи собственикът на фирмата - Юпитер е диспозитор на навалицата в стрелец, не съм сигурна дали мога да го тълкувам като собственик, но той е анаретен, скоро влиза в твоя знак и знака на заточение на колегата.
De omnibus dubitandum est

venera1978

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5323 -: Септември 09, 2016, 09:22:12 pm »
Благодаря на всички...всички сте чудесни :-* :58:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5324 -: Септември 10, 2016, 12:33:26 am »
Вие като срещате нередности,не се ли опитвате по някакъв начин да ги предотвратите или ги подминават,че така е ПО ЛЕСНО и не ви касае лично???

Всеки гледа да напълни своята паничка.
Е, да, паничката на другарчето винаги изглежда по-пълна, но тук нали се спомена за т.нар. принципи?  :012:

Но по закона за причината и следствието за потърсилия справедливост има най-голям шанс да получи зашеметяващ ритник отзад.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui