Акрукс, тоя стих все едно Радой Ралин го е писал без думата пич в първи ред. Браво, ти ли го написа наша неДевствена поетеса :012:
Венера в натала телец ли е или в близнаци, защото близнаци е мъжки знак?В хорарната карта К7 и Меркурий У7 са в мъжки знаци, обаче Луната, като основен сигнификатор на въпроса е в сходяща опозиция с Мерка, последен неин аспект също е негативен- квадрат с Марс У12 на К12, може би не ти е дадено на този етап да узнаеш тайната За втората ми дъщеря ми бяха казали първоначално, че ще е момче, като ме гледаха на видеозон, после се оказа, че е момиче- случвало се пръстче на ръчичката на бебето да го вземат за фалос.
ОВ Вече категорично трябва да е момче ;-) Това, което обаче ме вълнува в момента е "Бебето, с което съм бременна ще се роди ли по естествен път?" Реших да задам така въпроса, щото нещо не иска да се обръща както трябва, а отдавна му е време.Нали У7 трябва да се гледа, тъй като е второ дете? Иначе от картата набързо реших, че раждането трябва да е леко понеже лъната прави тригон към У8 ;-)
Добра идея ли е .....
Добра идея ли е да взема едно бездомно бебе кученце? Тази идея е изключително под влиянието на емоциите, видях го на снимка, помислих си че искам да я взема и се разревах, моето много ми липсва и това ми желание е породено от нуждата ми нещо да я замени, че да намали болката. Емоционалните ми решения не са много разумни по принцип и често са погрешни
по-скоро не
Мисля, че идеята е добра и е попаднало в добри ръце Има ли някакъв проблем мъничето, дефект?
Друг го взе Мисля, че не, освен, че беше недохранено.