Ето, изпратиха ми видео от изпълнението ми на Greensleeves, макар че дори от този запис си откривам няколко грешки и едно лееко запъване, явно понеже ми беше първото изпълнение.
https://www.youtube.com/watch?v=8hR6DBqoh0M
Всеки бърка, хората не са музиканти, те са дошли да слушат, да си вземат настроение, идея, това им го даваш, без да се имаш за зван . Грешките се замазват. Хахах, така си го чул, така си го изсвирил това грешното, на мен така ми звучи-това се казва когато сбъркаш- с усмивка, да дойдат те да го изсвирят, не могат. Чудесно си се справил, свири и напредвай. :58:
Гледах интервю на музикант, който след 40 става известен, тоест-свири добре и говори на хората нещо, дълго е за разказване, но е нов вид изкуство. Няма възраст, той е бил музикален и като малък, но е преживял психически-физически тормоз и е спрял занимания, после ,в един момент се е взел в ръце, излекувал нещата и е продължил.Исках да положа тук линк за него, но загубих следата в нета, не е случайно, не е за стерилни форуми по астрология. Изкуството ни лекува, после към другите се споделя, то е друг вид език, без преводач.
И астрологията е вид есперанто-език, но освен логоса, трябва и анимус.
Забелязвате ли, че от дълго време форумът е спрял? Няма живот, а беше най-хубавато бг-астро нещо за мен, така групарски, иначе астрология се учи по книги....
Тук форумно обичат да режат криле, но не са прави. Свири си за удоволствие, за разтуха, за вдъхновение и лечение ако щеш. постоянстваш ли , ще станеш добър, но не защо някой ще му хареса.
Това което свириш е шотладнско нЯЩо-"Балада за зелените ръкави" се казва, песен на работник към любимата през късното средновековие.
Аз , ако имам пиано и обичам музиката, луда ще стана и ще свиря и, ще стигна техниката, после ечувството на посланието .
Ти имаш комшии, дето се дразнят нали когато свириш, колко познато.