Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584544 пъти)

elektra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
Re: Общи хорари
« Отговор #5625 -: Февруари 27, 2017, 04:08:14 pm »
Благодаря, да точно така, от другите шофьори ме е страх и от агресията, но си мислех да отида на опреснителни уроци и да покарам с учител, защото ми омръзна да искам да ида някъде и да се съобразявам с автобуси/влакове. А процеса ще е дълъг, няма как за една седмица да стана уверен шофьор.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #5626 -: Март 03, 2017, 07:20:42 am »
Момичета тези дни се чудя   ще успея ли да смогна да си завърша образованието покрай малката и всичко останало или нещата ще си останат така.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5627 -: Март 03, 2017, 12:46:18 pm »
Момичета тези дни се чудя   ще успея ли да смогна да си завърша образованието покрай малката и всичко останало или нещата ще си останат така.
не си уточнила за какъв вид образование иде реч, но дали за средно или висше, на този етап не се дава дипломиране, може успешно да продължиш да следваш, ако питаш за висше

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #5628 -: Март 03, 2017, 05:01:40 pm »
Да за висше става въпрос.Благодаря то не е останало много да се дипломирам.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5629 -: Март 04, 2017, 11:02:15 pm »
Ще се оправят ли финансовите ми затруднения? Сатурн в 2ри дом... ;(

Бавно и трудно, положението изглежда доста нестабилно.
В случая и Юпитер е така поставен, че сходящият тригон на Луната с него не е особено бенефичен.

На този етап единственият съвет, който мога да дам, е да се потърси начин да се оптимизират разходите и изтичането на средства, доколкото е възможно.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #5630 -: Март 04, 2017, 11:43:53 pm »
Сатурн във 2д показва финансова дисциплина. По въпроса- Да, ще се се оправят финансите ти, благодарение на чужда подкрепа- Луната на К8 в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У2, който е ретро, оттам и затрудненията.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #5631 -: Март 07, 2017, 11:01:04 am »

когато разходите надвишават приходите = финанс.затруднения -У2 Юпитер в 12 ретро показва,че това е факт,някаква измама  или юпитер у2,5 в 12 отпуск по майчинство или безработица
У12 разходи Венера е в 5 /2 от 4/ +луна в 8 каре у 8,11  изгорял,в изгнание/приходи от работа са мизерни или липсват,изгарят/- изплащаш кредити,ипотека,заеми
 липсва обективност, дистанция, яснота как да промениш положението
венера у 7,12 в 5,затруд.положение е заради човек ,който обичаш, партньор,брат/сестра,дете,но венера е близо до к6 може и заради работа,здравословно състояние
марс у1-ти е в изгнание в знака на у2,ненавиждаш това си положение,чувстваш се в безизходица
у1 съвпад у4 опозе у2 ,др.у4 в 2 -имот ли е причита за въпроса ти или ангажименти към семейството гълтат всички ресурси
последния асп. на луната е опозе със сатурн отказваш се от нещо по някаква причина,нещо лично,луната е в един градус с асц.,луна в 8 -ситуацията е критична,в опозе на сатурн у3 ,документи/близко обкръжение,брат,сестра/, които ти пречат да получиш желаното
час на Марс,той у1,6 в 6 и е тронов всичко е твой ръце да промениш нещата чрез по добри доходи
 у2 юпитер  триплицитет у за нощно в знака на марс,приятелство,помощ от приятели,но за да я получиш  се изисква -марс 6 тригон сатурн 2 ,строга финансова дисциплина,планиране приходи-разходи,да не си на червено,много и упорит труд,търсене на алтернативни доходи плюс основните,доходи от две дейности или по-високи,ако имаш заеми,предоговаряне на лихвен процент

akruks

• Hero Member
« Отговор #5632 -: Март 07, 2017, 05:51:03 pm »
последния асп. на луната е опозе със сатурн
последният аспект е секстил с Марс

Ka16

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #5633 -: Март 08, 2017, 03:46:50 pm »
Здравейте,
искам да помоля за тълкуване на хорарната ми карта, която съставих преди малко.
Живеем под наем и хазаинът се обади преди 2 дни, че вече няма да дава апартамента под наем и трябва да се изнесем.Това определено ми дойде като гръм от ясно небе.
Започнах да търся, но не намирам подходящ апартамен за нас, който да отговаря на бюджета ни.Апартаментите, са много по-скъпи ,а в този период не е добре да надвишаваме бюджета (аз съм по майчинство в момента)
Въпроса, който зададох като правих картата е ще намерим ли подходящ апартамент, с добра локация, който да можем да си позволим?
« Последна редакция: Март 08, 2017, 03:49:34 pm от Ka16 »

akruks

• Hero Member
« Отговор #5634 -: Март 08, 2017, 04:17:59 pm »
Въпроса, който зададох като правих картата е ще намерим ли подходящ апартамент, с добра локация, който да можем да си позволим?
Не виждам преместване на този етап, ще продължиш да живееш в това жилище (или в бащин дом  :017:)
Щом няма да го дава повече под наем, няма закъде да бърза хазяина, продаването не става за един ден или за месец, а ако е решил да го ползва и да му прави ремонт, е длъжен да се съобрази и да ви изчака, без предизвестие, с малко дете в зимен сезон няма право да ви гони.

Ka16

• Newbie
  • *
« Отговор #5635 -: Март 08, 2017, 04:23:42 pm »
Собственика се обади , че ще се връща сина му от чужбина и ще живее в апартаминта и до началото на май ни даде срок да се изнесем.(синът му живееше и преди в жилището , но замина за чужбина преди 3 години)

akruks

• Hero Member
« Отговор #5636 -: Март 08, 2017, 05:13:37 pm »
Собственика се обади , че ще се връща сина му от чужбина и ще живее в апартаминта и до началото на май ни даде срок да се изнесем.(синът му живееше и преди в жилището , но замина за чужбина преди 3 години)
Може да не се върне, доста случаи знам, когато се канят да се върнат, а са си все още в чужбина.

Ka16

• Newbie
  • *
« Отговор #5637 -: Март 08, 2017, 11:15:43 pm »
Благодаря ,akruks, за отговора.А възможно ли е да има преместване, а отговор да въпроса ми, дали ще намеря подходящ апартамент да е отрицателен?
Да се окаже, че нетрябва да се местим ще е страхотно, но честно казано не виждам как ще стане за сега .
Мъжа ми е решил, че до края на другата седмица трябва да сме си намерили нещо и да организираме преместването за да не рискуваме да търсим в последният момент.Аз днес разгледах обявите и нямаше нито един апартамент, който да се доближава до този в, който живеем и да отговаря на бюджета ни.Цените са нагоре и то с доста и това съчетано с периода на майчинство си е направо отчайващо.

Между другото в момента транзитният сатурн ми  е в 4ти дом и явно затова и ми се случва това.Досега се оплаквах от апартамента, в който живеем, защото все нещо се случва и се чупи и....има си хиляди проблеми, но пред варианта да се преместя в нещо доста по-скъпо и не по-добро определено имам чувството от 2 дни, че живея в страхотен апартамент
« Последна редакция: Март 08, 2017, 11:58:54 pm от Ka16 »

akruks

• Hero Member
« Отговор #5638 -: Март 09, 2017, 12:22:02 am »
Благодаря ,akruks, за отговора.А възможно ли е да има преместване, а отговор да въпроса ми, дали ще намеря подходящ апартамент да е отрицателен?

Между другото в момента транзитният сатурн ми  е в 4ти дом и явно затова и ми се случва това.
Отговорих, че не виждам преместване сега, тъй като Слънцето У1 е в сходящ квадрат със Сатурн У7, а 7-ми дом е 4-ти т 4-ти, новия дом

При мен също Сатурн транзитира в 4д последните две години, а не съм сменила квартирата, но имах други домашни задължения и грижи в бащиния дом.  Повече премествания съм забелязала при тр. Сатурн в долен квадрат на Слънцето, например за човек със Слънце близнаци, когато Сатурн транзитира в дева, Слънце дева, тр Сатурн стрелец, Слънце везни, тр Сатурн козирог и т.н.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #5639 -: Март 09, 2017, 12:57:29 pm »
последният аспект е секстил с Марс
марс е 26,16
сатурн 26,56