Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584646 пъти)

Ka16

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
Re: Общи хорари
« Отговор #5640 -: Март 09, 2017, 02:37:43 pm »
А защо не се гледа 4ти дом?Там управител е плутон в 6ти в секстил със слънцето.
Аз нямам никаква представа от хорарна астрология.За сега все още се опитвам да разбера натала и имам някакви базистни познания.

Относно апартамента днес звънях на доста брокери и това, което иска го няма или ако евентуално излезе е с около 300 -400 лв над това, което плащам сега :91:
Абсолютно отчаяна съм ..........нараво ми се реве от сутринта.

Между другото се сетих, че винаги, когато съм сменяла квартира е около Великден.....каквото и да значи това. И сега така се очертава, тъй като няма вести от собственика да се е отказал. :'(

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5642 -: Март 09, 2017, 02:50:33 pm »
А защо не се гледа 4ти дом?
гледала съм го, нали написах, че оставаш в настоящия си дом на този етап
4д е дома, в който живееш сега
7д е дома, в който ще се преместиш, някога си, не сега

7д, защото е производен 4-ти от 4-ти дом, т.е. следващия, новия дом- сега разбра ли го?

Ka16

• Newbie
  • *
« Отговор #5643 -: Март 09, 2017, 02:57:20 pm »
Мерси Аkruks, мисля, че схванах!

Заради добрият аспект на управителя на 4ти с управителя на асцендента ще остана.
А лошият аспект на управителя на 7ми (бъдещия ) ми дом с упвавител на асцендент не дава преместване.Нали така?

Нещо повече затова как ще се случи да остана може ли да се каже по тази карта?

akruks

• Hero Member
« Отговор #5644 -: Март 09, 2017, 03:08:25 pm »
Мерси Аkruks, мисля, че схванах!

Нещо повече затова как ще се случи да остана може ли да се каже по тази карта?
Въпросната астрология дава отговор на конкретно зададен въпрос, на който може да се отговори с Да или Не
отделих достатъчно време, за да поясня защо съм дала отговора, който дадох
времето е пари

Ka16

• Newbie
  • *
« Отговор #5645 -: Март 09, 2017, 03:26:18 pm »
Добре,благодаря :)
Ще пиша какво е станало....

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #5646 -: Март 10, 2017, 10:40:14 am »
Момичета , как мислите има ли изгледи скоро да си оправя кредитите .

akruks

• Hero Member
« Отговор #5647 -: Март 10, 2017, 12:00:27 pm »
Момичета , как мислите има ли изгледи скоро да си оправя кредитите .
Позволявам си да отговоря, макар че питаш момичетата, а аз отдавна не съм момиче- до 4-5 месеца ще оправиш кредитите.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #5648 -: Март 10, 2017, 01:27:55 pm »
Много благодаря , под момичета, нямам предвид разделението по възраст,а просто така се изразявам.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #5649 -: Март 10, 2017, 02:09:05 pm »
Много се чудя дали да си пратя един стар текст на един конкурс днес. Текстът е много личен и от него и всичко, свързано с него (ме) боли. Бях забравила голяма част от съдържанието му и днес, като отворих да го редактирам, все едно ме шляпна през лицето, откъсна ми сърцето и го заръфа кръвожадно. Та, чудя се дали да си причинявам този ексхибиционизъм години след смъртта на невинността/наивността ми.

В хорара питам: ако си пратя текста на конкурса, ще спечеля ли от това?
//аз клоня към "не"

akruks

• Hero Member
« Отговор #5650 -: Март 10, 2017, 02:22:30 pm »
В хорара питам: ако си пратя текста на конкурса, ще спечеля ли от това?
//аз клоня към "не"
  логично е, че за да спечелиш трябва да го пратиш, защо е това "ако" във въпроса?

Луната У2 и втори твой сигнификатор с последен хармоничен аспект- тригон със Сатурн У7, У8, У10 в 7д.- ще спечелиш пари и почести, а и ти си късметлийка на конкурсите, на този не е по-различно- Луната в действащ секстил с Юпитер У7, съУ11 в 5д. , харесвана си от оценяващи, сподвижници и публика.

sirius

• Full Member
  • Публикации: 126
« Отговор #5651 -: Март 10, 2017, 02:42:15 pm »
Арт, извън хорара, щом е докоснало дори теб, ще развълнува и журито. А и е начин да се справиш с болката си. Окуражавам те, като човек минал по този път. :08:

akruks

• Hero Member
« Отговор #5652 -: Март 10, 2017, 03:03:45 pm »
Въпросът ми е:
Ще продам ли изгодно къщата на родителите си, като под изгодно разбирам парите, които ще получа от моя дял да ми стигнат да закупя собствено жилище?

Да поясня- в случая по 9д. освен съда е и мят племенник, като второ дете на починалата ми сестра, който не дойде да погледне майка нито веднъж, аз съм я гледала, поддържала съм къщата и двора, а той не дойде и на погребението даже, но не пропусна да попита дали е преписала нещо на някого и да подчертае, че имал права.

Aska

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #5653 -: Март 10, 2017, 05:56:18 pm »
Аз мисля,че -да,ще успееш,но внимавай някой от другите наследници да не се опита да те прецака. Не ми харесва Нептун в близост до Слънцето в 9-ти,а пък самият той в 8-ми/парите на другите-в смисъл потенциален купувач/. Племенникът ще предяви сериозни претенции със сигурност.

Все още се уча,така че не ме приемай сериозно,но мисля,че ще успееш с парите да намериш нещо,което те устройва.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #5654 -: Март 10, 2017, 10:32:49 pm »
час на венера,тя упр.4 недв.имот,Венера ,изгнание и ретро ,състоянието на имота не е много добро,в огнен знак-стени,изолация и отопление са проблем,юпитер в 4 въздух-покрив и прозорци
първо връзка 1/продавач/-7 /купувач/ показва дали ще се намери такъв
Слънце-Сатурн са в сх квадратура,ще вложиш доста усилия за да се стигне до сделка,пречки и трудности няма да липсват,но купувач ще се намери, У7 в 5  за  препродажба след ремонт на по висока цена
У10- показва пазарната стойност на имота- Марс в Телец,изгнание, ниска пазарна цена,няма да е максимума ,на който залагаш,У4Венера също в изгнание състоянието на имота
Но У4 Венера –имота и У10 Марс пазарната стойност са във ВЗ по обител,ще се изтъргува на по-висока от реалното му състояние цена,
У7 е в интерсептиран дом,диспозитора му е на К4,ретрограден,два пъти ще предлага по-ниска цена, ще има забавяне ,юридически и документални,но фиксирана Луна на К2 ще е неотстъпчива
У7 е в падение в знака на У4 Венера ще загуби от сделката,но в триплицитет в знака на У10 Марс- изгодна препродажба след покачване на пазарната стойност,както и У10 в триплицитет в знака на У7
У1,2 Слънце е в екзалтация  в знака на У4 Венера,в триплицитет в знака на У7-в дом на св.радост- ти ще спечелиш
Последен асп. на Луната,растяща,важни промени   в 1 е в  сх. тригон  Сатурн У7 в полза на –да,купувач ще има,но юлв в 8 неговите пари,няма да има достатъчно и много ще се пазари,но на сати му предстой да мине в знак на обител,ще добие сила ,сериозен купувач
СЛВ в твоя 2 дом е добре за теб откъм доходност
Не знам защо,но през цялото време  докато гледах хорарът ти ми се въртеше една мисъл в главата-ако племеникът ти доведе купувач,не му се доверявай,може би заради интерсептирания У7,указващ,че някой друг е замесен,а купувача е подставено лице
според фроули е така- отг. -да
аз още се уча,ти си специалиста ти кажи как виждаш нещата
« Последна редакция: Март 10, 2017, 10:42:04 pm от strelicka »