час на венера,тя упр.4 недв.имот,Венера ,изгнание и ретро ,състоянието на имота не е много добро,в огнен знак-стени,изолация и отопление са проблем,юпитер в 4 въздух-покрив и прозорци
първо връзка 1/продавач/-7 /купувач/ показва дали ще се намери такъв
Слънце-Сатурн са в сх квадратура,ще вложиш доста усилия за да се стигне до сделка,пречки и трудности няма да липсват,но купувач ще се намери, У7 в 5 за препродажба след ремонт на по висока цена
У10- показва пазарната стойност на имота- Марс в Телец,изгнание, ниска пазарна цена,няма да е максимума ,на който залагаш,У4Венера също в изгнание състоянието на имота
Но У4 Венера –имота и У10 Марс пазарната стойност са във ВЗ по обител,ще се изтъргува на по-висока от реалното му състояние цена,
У7 е в интерсептиран дом,диспозитора му е на К4,ретрограден,два пъти ще предлага по-ниска цена, ще има забавяне ,юридически и документални,но фиксирана Луна на К2 ще е неотстъпчива
У7 е в падение в знака на У4 Венера ще загуби от сделката,но в триплицитет в знака на У10 Марс- изгодна препродажба след покачване на пазарната стойност,както и У10 в триплицитет в знака на У7
У1,2 Слънце е в екзалтация в знака на У4 Венера,в триплицитет в знака на У7-в дом на св.радост- ти ще спечелиш
Последен асп. на Луната,растяща,важни промени в 1 е в сх. тригон Сатурн У7 в полза на –да,купувач ще има,но юлв в 8 неговите пари,няма да има достатъчно и много ще се пазари,но на сати му предстой да мине в знак на обител,ще добие сила ,сериозен купувач
СЛВ в твоя 2 дом е добре за теб откъм доходност
Не знам защо,но през цялото време докато гледах хорарът ти ми се въртеше една мисъл в главата-ако племеникът ти доведе купувач,не му се доверявай,може би заради интерсептирания У7,указващ,че някой друг е замесен,а купувача е подставено лице
според фроули е така- отг. -да
аз още се уча,ти си специалиста ти кажи как виждаш нещата