Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584569 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #5835 -: Май 17, 2017, 04:39:55 pm »
Привет! Пускам един хорар с притеснение. Не мога да се свържа с мой близък приятел. Нито на телефоните, нито ви отговаря на имейла. Страхувам се за най-лошото. Той е доста болен. Освен да отида у тях, няма как да разбера какво се случва. Въпросът е как е, заминал ли е някъде, жив ли е, ще се свържа ли с него?
според мен е заминал някъде, може да е на лечение в чужбина, като се прибере у дома си ще се свържете

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #5836 -: Май 17, 2017, 04:46:44 pm »
Пропуснах да сложа ПФ, тя е 3° съвпад с Марс, на 20-ия градус на Близнаци.
Гледах за някакви предстоящи аспекти на 1 и 3 домове, но нищо. Дано е както казваш. Ще дам обратна връзка. Благодаря, Акрукс!

akruks

• Hero Member
« Отговор #5837 -: Май 17, 2017, 06:47:38 pm »
Пропуснах да сложа ПФ, тя е 3° съвпад с Марс, на 20-ия градус на Близнаци.
Гледах за някакви предстоящи аспекти на 1 и 3 домове, но нищо. Дано е както казваш. Ще дам обратна връзка. Благодаря, Акрукс!
Луната извършва пренос на светлина между У3- с негов е извършила квадрат, с твоя ще направи тригон. Луната, като втори твой сигнификатое е в сходящ тригон с негов У1, така че ще осъществите контакт,  положителен отговор на въпроса за него. ПФ в негов 3д близнаци е също добър показател- Луната е в тригон с парса.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #5838 -: Май 17, 2017, 11:00:03 pm »
Благодаря ти, Акрукс!  :-*

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5839 -: Май 19, 2017, 03:19:35 pm »
Ще празнуваме ли заедно с Х. предстоящия рожден ден? Мисля си, че ще е трудно да се организира, но все пак. Има месец и половина време до тогава.

Обратна връзка: тази карта нещо не сработи. Ще има празненство. Не точно както исках, но все пак ще го има.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5840 -: Май 19, 2017, 09:40:37 pm »
Обратна връзка: тази карта нещо не сработи. Ще има празненство. Не точно както исках, но все пак ще го има.
Въпросът ти не беше дали ще имаш празненство, а дали ще празнуваш заедно с Х. рождения си ден. Заедно ли ще сте?

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #5841 -: Май 19, 2017, 10:32:09 pm »
Здравйте, ще взема ли последните два изпита/19 и 27 май/, за да завърша семестриално ?  ???

ОВ - Днес взех първия от двата изпита и даже съм изненадана от резултата - 6. Но беше много странен явявахме се  преди обяд на тест и след обяд на устен. Аkruks, навярно това си видяла като второ явяване.
Благодаря ти

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5842 -: Май 19, 2017, 11:06:18 pm »
Въпросът ти не беше дали ще имаш празненство, а дали ще празнуваш заедно с Х. рождения си ден. Заедно ли ще сте?
Да, заедно ще празнуваме, само малко уточнение - не става въпрос за моя РД във въпроса. Сигурно не съм направила картата както трябва.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5843 -: Май 22, 2017, 02:15:11 pm »
Днес на работа ми се случи нещо странно.
Преди около час и 5-10 минути двама души спряха с един камион с ремарке или нещо подобно и чух по-младият да казва на по-възрастния "Ще видим, като вземеш касовата бележка". По-възрастният слезе, купи си цигари (естествено, предложих му да си купи билет, сладолед и прочее, както изискват от нас, но не пожела), дадох му касовата бележка и го попитах какво иска да гледа на нея, но не ми отговори нищо и си тръгнаха. На касовият бон, освен името на артикула и цената, е написано и моето име и името на обекта, и тъй като след случая със скалъпеното срещу мен преди обвинение за кражба на телефон от онази девойка нямам вече доверие, въпросът ми е: "Възможно ли е тези двама клиенти да мислят/са мислели да ми готвят някакъв номер/ измислено обвинение за нещо?". Все пак, живеем в мафиотска страна и такива като мен, които нямат нищо, най-лесно биха могли да пострадат. Отделно, съм силно разтревожен заради гадния сън, който сънувах през нощта, и не знам дали той не е целял да покаже нещо лошо. :(

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #5844 -: Май 22, 2017, 02:29:57 pm »
Аз не знам клиентите по кой дом да ги гледам и от там не мога да наредя картината  :017:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #5845 -: Май 22, 2017, 02:43:06 pm »
Мисля, че всеки назован и неназован даже е по 7 дом.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5846 -: Май 22, 2017, 04:32:20 pm »
Да, заедно ще празнуваме, само малко уточнение - не става въпрос за моя РД във въпроса. Сигурно не съм направила картата както трябва.
Добра си е картата, показва, че ще сте заедно- Мерка У1 за теб е в сходящ секстил с Нептун У1 за него, но не показва празнуване, заради сходящия квадрат на ваши У5, а само общуване, среща, съвместно кратко пътуване - У3 са в сходящ секстил.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5847 -: Май 22, 2017, 04:42:00 pm »
въпросът ми е: "Възможно ли е тези двама клиенти да мислят/са мислели да ми готвят някакъв номер/ измислено обвинение за нещо?"
Не са имали скрити намерения спрямо теб, друго са проверявали.

Вашият бос се разчу тези дни, че купува НоваТв, та може и затова да са говорели за касови бележки, дали се издават на обектите му.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #5848 -: Май 22, 2017, 04:55:54 pm »
Ясно, благодаря ти много, акрукс!  :58:
По принцип всеки е длъжен (а аз винаги си издавам, друг е въпросът дали всички клиенти изчакват бележките) да издава, а който не го прави и го хванат, глобата е 500 лева.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #5849 -: Май 23, 2017, 10:41:10 am »
Добра си е картата, показва, че ще сте заедно- Мерка У1 за теб е в сходящ секстил с Нептун У1 за него, но не показва празнуване, заради сходящия квадрат на ваши У5, а само общуване, среща, съвместно кратко пътуване - У3 са в сходящ секстил.

Точна си, Акрукс, много точна. :72: Не беше начинът на празнуване, за който мислех първоначално, но беше много хубава алтернатива, бяхме в чудесна хармония и ми стопли сърцето. Благодаря ти! :58: