Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584546 пъти)

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
Re: Общи хорари
« Отговор #5865 -: Юни 19, 2017, 06:10:42 pm »
 :-*
благодаря, аkruks-дано!

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #5866 -: Юни 21, 2017, 08:09:18 pm »
Срам не срам, ама едва ли е имало такъв хорар до сега. Ядосах се малко. Ако някой вижда нещо... БЛАГОДАРЯЯ :)
"Мога ли да се доверя на тълкованието на астроложката"
« Последна редакция: Юни 21, 2017, 08:19:12 pm от vermm »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5867 -: Юни 21, 2017, 08:11:39 pm »
Астрологът като консултант е по 7 дом.

Въпросът не е ли от днес? Предварително ли си го задала, преди консултацията? Питам, за да съм сигурна дали гледаме правилния хорар.

ПП. Ок, разбрах. Сбъркана дата, афектирала си се.
« Последна редакция: Юни 21, 2017, 08:20:04 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5868 -: Юни 21, 2017, 08:19:51 pm »
Астрологът като консултант е по 7 дом.

Въпросът не е ли от днес? Предварително ли си го задала, преди консултацията? Питам, за да съм сигурна дали гледаме правилния хорар.

ааа, поправих го
грешна карта :) сори
всичко в срещу мен :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5869 -: Юни 21, 2017, 08:21:11 pm »
Тъкмо гледах предната карта и в нея астрологът бе представен като читав специалист, с добро име, меркуриански тип. Обаче имаше опозиция между управителите на вашите трети домове. Сега да видим тази.

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5870 -: Юни 21, 2017, 08:23:30 pm »
Тъкмо гледах предната карта и в нея астрологът бе представен като читав специалист, с добро име, меркуриански тип. Обаче имаше опозиция между управителите на вашите трети домове. Сега да видим тази.
Изненада се викаш. Извинявай ама то от бързане...

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5871 -: Юни 21, 2017, 08:44:00 pm »
В объркания хорар Луната беше много специфично поставена и нейната рецепция с Марс между 7 и 12 дом малко ме озадачи.

В тази карта кверентът е представен от АС – с ретро Сатурн там и управител Юпитер. Ретрограден малефик в първи дом или уврежда въпроса, или може да говори за безпокойство, притеснение, афект. Не е изключено това, което най–силно те е вълнувало по време на тази консултация, да е било свързано с романтичния ти живот, поне такъв е акцентът в тази хорарна карта. Дори ако си задавала общи въпроси, имало е нещо, което най–силно те е интересувало е и било сред най–важните мотиви да потърсиш този астролог за мнение, съвет.

Астрологът е представен от Меркурий, който тъкмо е сменил знак и е направо в сърцето на Слънцето. Но в знака Рак той няма никакви достойнства вече. Много е интересен този троен съвпад, а само при един човек си ходила. Не е изключено и астроложката да е била развълнувана от някакви семейни/домашни проблеми преди твоята консултация и това по някакъв начин да е рефлектирало върху анализа. Марс в знак на падение, разположен заедно със Слънцето и Меркурий /в лъчите/, загатва за недобра емоционална кондиция на консултанта. Или от нещо да е бил предварително подразнен, или разсеян. Но е имало някакви странични дразнители. Неговият диспозитор не е слабо поставен – екзалтирала Луна, но има съвпад с Алгол – виолентна звезда. Това също загатва за някакво напрежение, недобра кондиция.

Както между вашите сигнификатори, така и между управителите на вашите трети домове има квадрат – това е знак за неудовлетвореност от преминалата среща. Но виж – успяла си да хванеш грешката. Опозиция между вашите сигнификатори с по–голяма степен на вероятност би означавала, че повече няма да я потърсиш за услуги. А влиянието на квадрата може по–бързо да отшуми.

Прави ми впечатление безкурсна Луна и в двата хорара – в правилния и грешния. Силна Луна, но в съвпад с Алгол, тъкмо направила квадрат с нодалната ос. Това потвърждава, че въпросът е тръгнал в погрешна посока. И според мен повече за хонорара си е била загрижена, отколкото за твоя казус. Но Луна на празен ход поне няма да ти навреди. Просто е останало едно неприятно усещане.

Астроложката е представена от изгорена планета в перигрин. Позицията перигрин не говори нито в нейна полза, нито в нейна вреда. А изгарянето от Слънцето говори по–скоро за нейното моментно състояние или непосредствено преди консултацията. Нещо ѝ е отвлякло вниманието, разсеяна е била, липсвала е концентрация. Те като тръгнат да консултират на поточна линия, често така се получава.

Разбира се това е мнение на един "лаик".  ;D :57:

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5872 -: Юни 21, 2017, 08:50:12 pm »
В объркания хорар Луната беше много специфично поставена и нейната рецепция с Марс между 7 и 12 дом малко ме озадачи.

В тази карта кверентът е представен от АС – с ретро Сатурн там и управител Юпитер. Ретрограден малефик в първи дом или уврежда въпроса, или може да говори за безпокойство, притеснение, афект. Не е изключено това, което най–силно те е вълнувало по време на тази консултация, да е било свързано с романтичния ти живот, поне такъв е акцентът в тази хорарна карта. Дори ако си задавала общи въпроси, имало е нещо, което най–силно те е интересувало е и било сред най–важните мотиви да потърсиш този астролог за мнение, съвет.

Астрологът е представен от Меркурий, който тъкмо е сменил знак и е направо в сърцето на Слънцето. Но в знака Рак той няма никакви достойнства вече. Много е интересен този троен съвпад, а само при един човек си ходила. Не е изключено и астроложката да е била развълнувана от някакви семейни/домашни проблеми преди твоята консултация и това по някакъв начин да е рефлектирало върху анализа. Марс в знак на падение, разположен заедно със Слънцето и Меркурий /в лъчите/, загатва за недобра емоционална кондиция на консултанта. Или от нещо да е бил предварително подразнен, или разсеян. Но е имало някакви странични дразнители. Неговият диспозитор не е слабо поставен – екзалтирала Луна, но има съвпад с Алгол – виолентна звезда. Това също загатва за някакво напрежение, недобра кондиция.

Както между вашите сигнификатори, така и между управителите на вашите трети домове има квадрат – това е знак за неудовлетвореност от преминалата среща. Но виж – успяла си да хванеш грешката. Опозиция между вашите сигнификатори с по–голяма степен на вероятност би означавала, че повече няма да я потърсиш за услуги. А влиянието на квадрата може по–бързо да отшуми.

Прави ми впечатление безкурсна Луна и в двата хорара – в правилния и грешния. Силна Луна, но в съвпад с Алгол, тъкмо направила квадрат с нодалната ос. Това потвърждава, че въпросът е тръгнал в погрешна посока. И според мен повече за хонорара си е била загрижена, отколкото за твоя казус. Но Луна на празен ход поне няма да ти навреди. Просто е останало едно неприятно усещане.

Астроложката е представена от изгорена планета в перигрин. Позицията перигрин не говори нито в нейна полза, нито в нейна вреда. А изгарянето от Слънцето говори по–скоро за нейното моментно състояние или непосредствено преди консултацията. Нещо ѝ е отвлякло вниманието, разсеяна е била, липсвала е концентрация. Те като тръгнат да консултират на поточна линия, често така се получава.

Разбира се това е мнение на един "лаик".  ;D :57:

Амам много си добра, да знаеш!  :) Да, точно заради това отидох. Емоционален стрес. Исках отговори. И да, не останах удовлетворена. Дори днес, сега, ми олекна много повече, отколкото вчера! Много ти БЛАГОДАРЯ. Мисля да й пиша един мейл да си преразгледа тълкованието, ако иска, сега съм поне някак по-сигурна, че имам право  :38:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5873 -: Юни 21, 2017, 08:57:18 pm »
Ама само да не ѝ кажеш като аргументация, че в тоя форум сме ти навили бурмата.  :012: :57:

После ще се засечем на някой семинар и пак ще ме гледат като натровени с цианкалий.  ;D

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5874 -: Юни 21, 2017, 09:10:30 pm »
Ама само да не ѝ кажеш като аргументация, че в тоя форум сме ти навили бурмата.  :012: :57:

После ще се засечем на някой семинар и пак ще ме гледат като натровени с цианкалий.  ;D
ХАхахаххаа, дори ще те цитирам :) Споко, няма начин да се изцепя така  ;)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5875 -: Юни 21, 2017, 09:12:28 pm »
ХАхахаххаа, дори ще те цитирам :)

Моля ти се, накрая всички профи астроложки ще напишат петиция срещу мен. До арменския поп.  ;D

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #5876 -: Юни 21, 2017, 09:17:07 pm »
Ааа, Лили може да я споменаваш, но форумът-не  ;D
Че ако вземат много профита да си развяват еготата тук, ще ми се отвори много работа с бановете, все пак-лято е, почивки, морета...

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5877 -: Юни 21, 2017, 09:18:24 pm »
Моля ти се, накрая всички профи астроложки ще напишат петиция срещу мен. До арменския поп.  ;D
И той като вземе да се трогне.. :) Писах й доста учтив майл с молба ако има време и желание да преразгледа картата. Да видим какво ще стане. Ех, аз дори мислях на курс да се запиша при нея. Нищо де, като има отговор /ако има/ ще споделя :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5878 -: Юни 21, 2017, 09:27:38 pm »
Ааа, Лили може да я споменаваш, но форумът-не  ;D

И без това вече съм се превърнала в име нарицателно в астрологичните среди. Споходи ме същата участ като Гали навремето.  :012:

Ех, аз дори мислях на курс да се запиша при нея.

Това, че е объркала корекцията за лятно/зимно време, не я прави лош преподавател. Просто много се разчита на програмите, а те често бъркат и има нужда ръчно да се въведе корекцията. В индийската Джаганатха Хора има същия проблем.

« Последна редакция: Юни 21, 2017, 09:29:32 pm от Lilla »

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5879 -: Юни 21, 2017, 09:31:53 pm »
Използвах аргумента ИНТУИЦИЯ /надявам се НЕ параноя/. Все пак тя ми каза, че е доста силно развитата, така че..  ;)