По тази карта излиза, че имаш високо мнение за себе си и интуицията, и знанията си покрай Юпитер У1, У12, съУ3 на МС, който е в екзалтация в знака, в който се намира У1 на астроложката- мислиш си, че я превъзхождаш, че не е способна да ти даде отговорите, от които се нуждаеш, но проблемът е в твоя приемник. Вашите У1 отиват към квадрат, няма да мелите брашно заедно, дори да запишеш курс при нея, към което насочва сходящия тригон на Нептун У3 с Меркурий У1, У3 за нея.
Извинявай, но това е пълен абсурд. Нямам изобщо такова мнение, че я превъзхождам и т.н. Аз от астрология никога не съм твърдяла, че разбирам. Разочаровах се, че въпреки грешката си на момента не каза, бе я да видим може пък да съм сгрешила. На всеки може да се случи. Ама и да се поправи. Не може да говори за мен неща, които да нямат нищо общо със същността ми и да си мълча. Все пак съм отишла при нея с конкретен проблем и очаквам помощ. Не лъжи. А за прогнозата да не говорим. То верно, че никой не знае на 100 % какво го очаква, но пък има и неща, дето просто няма начин да се случат... Мерси все пак, че погледна. Може просто тези дни да не съм в кондиция.
забравих да подчертая, че няколко пъти ми спомена, как е много добре за мен да получа академично образование свързано с астрологията, и че при нея мога. Не просто "някакво си курсче" или да се обучавам сама в нас...