Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1616531 пъти)

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
Re: Общи хорари
« Отговор #6045 -: Август 05, 2017, 11:17:01 am »
Осъзнавам го, но все пак какво показва хорара

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #6046 -: Август 05, 2017, 11:18:05 am »
Тази карта защо е за 8-ми август?
Нали вече зададе този въпрос и ти отговорихме. Промяна в обстоятелства ли има?

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #6047 -: Август 05, 2017, 11:21:58 am »
Според мен ще остане там (при сестра ти) засега, което ще ти даде възможност да поработиш (а и бащата) над емоционалното и физическото си здраве. Вероятно ще се настроиш срещу сестра си в даден момент, но това е част от справянето с всеки проблем. //следи след август какво ще се решава за детето

adelina

• Hero Member
« Отговор #6048 -: Август 05, 2017, 11:24:31 am »
Съжалявам хорара е объркан сега ще кача правилна карта.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #6049 -: Август 05, 2017, 11:25:34 am »
 ::)

adelina

• Hero Member
« Отговор #6050 -: Август 05, 2017, 11:29:00 am »
Ето това е правилната карта.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #6051 -: Август 05, 2017, 11:33:31 am »
Не, не е правилната карта. В предната карта часът е 10:29, само датата беше сбъркана. Това предполага, че си задала въпроса днес в 10:29. Сега часът е друг - 11:27. Така не се работи в хорарната астрология. Не се задава един и същи въпрос непрекъснато, защото се получават различни карти, естествено, и различни отговори, съответно. Тогава кой ще да е правилният отговор?

И без друго този въпрос го зададе завчера и ти отговорихме. Отговорът беше, че няма да ти я вземат. Надявам се и така да бъде.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6052 -: Август 05, 2017, 11:35:12 am »
Засега като че ли не, ако имаш предвид вземане в социален дом.
Но има вероятност детето отново да се връща при сестра ти, след престой във вашия дом.

ПП. Щом е объркана картата, значи и отговорът ми може да е грешен. Не че и с правилната карта не може да се сгреши.
« Последна редакция: Август 05, 2017, 11:36:45 am от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6562
« Отговор #6053 -: Август 05, 2017, 06:51:15 pm »
Весо, лаптоп е средство за комуникация, но дори да го poлзваш само за писане/четене, пак е по 3д, винаги съм гледала РС-тата по този дом при въпроси и са ми излизали. Стига го умува, недей да си сучеш кабела на зарядното- било на лаптопа или телефона, защото така вътре може да се прекъсне някоя жичка и после да се чудиш защо ти прекъсва.
На лаптопа му смениха захранващата букса и зарядното, и при двете се оказа проблема. Струваше ми всичко 68 лева. Засега върви добре.

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #6054 -: Август 08, 2017, 08:06:22 pm »
Имаме съмнение , че кучето е било отровено.Въпросът ми е : Кучето отровено ли е? Предварително Благодаря на отзовалите се.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6055 -: Август 08, 2017, 09:26:26 pm »
Имаме съмнение , че кучето е било отровено.Въпросът ми е : Кучето отровено ли е? Предварително Благодаря на отзовалите се.

Съжалявам за кученцето.
Луната в разходящ съвпад с кету навява разни съмнения, но би могла да сочи за неясни причини, особено щом е без курс.  А тя в хорара е сигнификатор и на кучето, и на въпроса. Сатурн е причинител  на смъртта и се намира в негов 6ти. Според мен има указания за прегряване. Не е изключено това да е предизвикало някакъв мозъчен спазъм и накрая дисфункция.

« Последна редакция: Август 08, 2017, 09:28:11 pm от Lilla »

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #6056 -: Август 08, 2017, 09:39:52 pm »
Съжалявам за кученцето.
Луната в разходящ съвпад с кету навява разни съмнения, но би могла да сочи за неясни причини, особено щом е без курс.  А тя в хорара е сигнификатор и на кучето, и на въпроса. Сатурн е причинител  на смъртта и се намира в негов 6ти. Според мен има указания за прегряване. Не е изключено това да е предизвикало някакъв мозъчен спазъм и накрая дисфункция.
Благодаря Лили
Маркираното в червено бяха думите и на ветринарният лекар , вследствие на прегряване, но имаме някакви съмнения!

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6562
« Отговор #6057 -: Август 08, 2017, 09:42:55 pm »
Луната в хорара обаче не е без курс, понеже ще направи секстил с Уран.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6058 -: Август 08, 2017, 09:45:39 pm »
За мен е без курс, работя по традиционната хорарна система.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14000
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6059 -: Август 09, 2017, 03:28:01 am »
Нептун се свързва с отравяне, а планетата е в 8д на кучето, част е от две конфигурации Йод, заедно с Плутон У4, Марс У4 и Слънце, а когато Луната У1 е преминала през средните точки на кофигурациите, т.е. срещу Марс един път, а после срещу Слънцето, то те са се задействали по съвпада Марс/Слънце в Лъв, най-вероятно е получило топлинен/слънчев удар, а Нептун в 8д да отразява дехидратацията, което си е пак вид отравяне. Не е трябвало да го държите на открито в жегата, може, но на дебела сянка и с вода, където да се разхлажда.
Ротвайлера близо до нас живее на циментово дворче под балкон, където въобще не огрява Слънце, мястото е северно, сумрачно, с мъх.