Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584641 пъти)

rodopis

• Sr. Member
  • Публикации: 306
Re: Общи хорари
« Отговор #6120 -: Август 29, 2017, 03:49:53 pm »
Хирон не се свързва с карма, а с болката, катарзис
Може би това е трябвало да преживее - катарзис. Едно такова събитие променя човек, понякога за цял живот.

Към момента имам информация, че жената е стабилизирана. Дай Боже!

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #6121 -: Септември 02, 2017, 01:38:30 am »
Ще има ли проблеми/напрежение при предстоящото пътуване на Х. в чужбина? Питам, защото в последно време само оплаквания и пъшкания слушам от Х., принципно пътуването трябва да мине леко, но не съм сигурна, че ще бъде възприето така.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6122 -: Септември 02, 2017, 03:48:47 am »
Ще има ли проблеми/напрежение при предстоящото пътуване на Х. в чужбина? Питам, защото в последно време само оплаквания и пъшкания слушам от Х., принципно пътуването трябва да мине леко, но не съм сигурна, че ще бъде възприето така.
на мен тази карта нещо не ми показва път в чужбина, има указания за кратък път, а опасност има, свързано с чужди пари, надявам се да не е друг вид опасност
Х. сякаш е настроен за нова работа, но на този етап не се очертава да му се получи

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #6123 -: Септември 02, 2017, 02:10:52 pm »
на мен тази карта нещо не ми показва път в чужбина, има указания за кратък път, а опасност има, свързано с чужди пари, надявам се да не е друг вид опасност
Х. сякаш е настроен за нова работа, но на този етап не се очертава да му се получи
Благодаря ти, Акрукс! Много интересно. Това пътуване уж е планирано/фиксирано, но не е за след няколко дни, малко повече. Като казваш да не е друг вид опасност - лично за него или за приближени хора? Защото наистина има предпоставки и за други много съществени опасности, такъв е животът. Това пътуване трябваше да урежда и лични въпроси, освен нещо да се промени в следващите дни. За работата си напълно права - от доста време това говори. Може би би имало повече смисъл, ако преместването на нова работа е много съществено, включително географски, но все още няма яснота.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #6124 -: Септември 04, 2017, 02:51:11 pm »
Явно е, че връзката ми няма да я бъде, но ще ми върнат ли малката скоро.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #6125 -: Септември 04, 2017, 02:55:06 pm »
А къде е тя в момента?

adelina

• Hero Member
« Отговор #6126 -: Септември 04, 2017, 03:21:33 pm »
При сестра ми

greg07

• Hero Member
« Отговор #6127 -: Септември 04, 2017, 03:41:19 pm »
При сестра ми

Аделина , един съвет от мен .. ама МНОГО ТЕ МОЛЯ ГО ЗАПОМНИ ... обичай детето си повече от всички мъже , които си имала и ще имаш в живота си.. знам , че е трудно , но мога да ти кажа , че като остарееш , детето ти ще се грижи много повече за теб отколкото някакъв мъж , който може да срещнеш а може и да не. Любовта между родители и деца е много по-силна от тази между съпрузи .. така ,че се вземи в ръце , докажи , че може да бъдеш стабилна майка и продължи по пътя с в живота. Доколкото за мъж може да имаш стабилна връзка с мъж , но не сега. Не си готова Аделина.

По хорара за детенцето не мисля че ще си я вземеш. Бори се да докажеш себе си пред тази душичка и ще ти я върнат...

Нека съветите , които ти дадох не звучат като упрек , по-скоро , като грижа и силно желание да помогна за хармонията в теб и в живота на теб и детенцето ти ...
« Последна редакция: Септември 04, 2017, 03:44:08 pm от greg07 »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6128 -: Септември 04, 2017, 03:50:56 pm »
Ади, вместо да слагаш Лилит и Хирон в хорара, слагай отметка върху Локус Фортуна – ще даде повече информация.

Не виждам категорични указания да ти я вземат окончателно, без опция за връщане. Но е възможно да ти определят по-продължителен срок, който да трае месеци. За твое добро.

Нито позицията на Луната, нито на часовия управител няма логическа връзка с въпроса. Но опозицията на Луна и Венера по оста 2/8 може да се тълкува и като отделяне от любимо същество, което носи дискомфорт на кверента. А Венера в случая не само е естествен сигнификатор, а управлява твоя 5 дом. Твоят сигнификатор е в знак на Венера – ти го приемаш това дете, искаш го, наистина изглеждаш небезразлична към него. В този смисъл приемам въпроса за искрен.

В голяма степен изходът от ситуацията от ТЕБ зависи, защото последните аспекти на Луната не са добри. Нещата няма да се наредят от само себе си, ще трябва да положиш целенасочени усилия. Да поработиш върху себе си, за да докажеш на социалните, че можеш да се грижиш за това дете и да не си му във вреда.

« Последна редакция: Септември 04, 2017, 03:54:27 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

greg07

• Hero Member
« Отговор #6129 -: Септември 04, 2017, 04:02:50 pm »
Ади, вместо да слагаш Лилит и Хирон в хорара, слагай отметка върху Локус Фортуна – ще даде повече информация.

Не виждам категорични указания да ти я вземат окончателно, без опция за връщане. Но е възможно да ти определят по-продължителен срок, който да трае месеци. За твое добро.

Нито позицията на Луната, нито на часовия управител няма логическа връзка с въпроса. Но опозицията на Луна и Венера по оста 2/8 може да се тълкува и като отделяне от любимо същество, което носи дискомфорт на кверента. А Венера в случая не само е естествен сигнификатор, а управлява твоя 5 дом. Твоят сигнификатор е в знак на Венера – ти го приемаш това дете, искаш го, наистина изглеждаш небезразлична към него. В този смисъл приемам въпроса за искрен.

В голяма степен изходът от ситуацията от ТЕБ зависи, защото последните аспекти на Луната не са добри. Нещата няма да се наредят от само себе си, ще трябва да положиш целенасочени усилия. Да поработиш върху себе си, за да докажеш на социалните, че можеш да се грижиш за това дете и да не си му във вреда.

Долу горе същото и аз написах ... едва ли има връщане в близките месеци , изисква се показване , че може да се справи с задачата на майка и нещата ще си дойдат на мястото ...

adelina

• Hero Member
« Отговор #6130 -: Септември 04, 2017, 04:08:47 pm »
Благодаря ви явно май, май и без нея ще си остана.

greg07

• Hero Member
« Отговор #6131 -: Септември 04, 2017, 04:25:08 pm »
Благодаря ви явно май, май и без нея ще си остана.

Е не няма да останеш без нея тя те обича и ще се върне при Мама :) просто ще отнеме малко време :)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #6132 -: Септември 04, 2017, 04:35:05 pm »
Аделина, а защо детето ти е при сестра ти?
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6133 -: Септември 04, 2017, 05:04:35 pm »
Явно е, че връзката ми няма да я бъде, но ще ми върнат ли малката скоро.
Зависи какво разбираш под скоро, ако питаш за близките няколко месеца няма да стане, детето ще остане при сестра ти. Радвай се, че е при сестра ти и майка ти, и може да го виждаш по всяко време, но на теб друга ти е грижата- парите, които би получавала за малката. Още като роди ти говорих да се погрижиш да получаваш майчинство, а ти не взе мерки и се подведе да ходиш на работа, вместо да си стоиш вкъщи и полагаш грижи за малката, да я кърмиш... абе сбъркана отвсякъде работа, дано ти се подредят нещата, искрено ти го желая!  :13:

adelina

• Hero Member
« Отговор #6134 -: Септември 04, 2017, 05:49:02 pm »
Зависи какво разбираш под скоро, ако питаш за близките няколко месеца няма да стане, детето ще остане при сестра ти. Радвай се, че е при сестра ти и майка ти, и може да го виждаш по всяко време, но на теб друга ти е грижата- парите, които би получавала за малката. Още като роди ти говорих да се погрижиш да получаваш майчинство, а ти не взе мерки и се подведе да ходиш на работа, вместо да си стоиш вкъщи и полагаш грижи за малката, да я кърмиш... абе сбъркана отвсякъде работа, дано ти се подредят нещата, искрено ти го желая!  :13:
Аркус нямах право на нормално майчинство, само на социално такова, а за кърменето кърмата ми я спряха още в болницата, като стана ясно колко дълго време ще е в ковиоз.