Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584512 пъти)

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
Re: Общи хорари
« Отговор #6210 -: Септември 29, 2017, 10:53:33 am »
Направи всичко, което ще те направи по-спокоен! :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6211 -: Септември 29, 2017, 01:32:44 pm »
Да, ще направя, а дано опасенията ми да са напразни! Освен това, се надявам, дори да не е имало нищо, да не му хрумва нищо, че децата лесно могат да бъдат манипулирани и може да изтърси нещо пред някого без да иска.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6212 -: Септември 29, 2017, 09:12:12 pm »
Въпросът ми е от чисто детско любопитство ли ме разпитваше или някой го е накарал (беше ми споменавал, че по-големи от него го били заплашвали и обвинявали, че бил счупил една чешма в парка наблизо)?
ПП: Ако се гледа по У11, неговият с-р е в мой 12 дом, това значи ли, че може би крие нещо?
7д е също дом на приятелствата, по него Марс У1 в 5д е в разходящ съвпад с Меркурий У3 и според мен от детско любопитство е разпитвал.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6213 -: Септември 29, 2017, 09:27:16 pm »
7д е също дом на приятелствата, по него Марс У1 в 5д е в разходящ съвпад с Меркурий У3 и според мен от детско любопитство е разпитвал.
Благодаря ти много, akruks! Дай Боже, да е така!
Все пак, когато се появи, ще му обясни, че тези неща са сериозни и по-добре да внимава с кого и какво говори.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #6214 -: Октомври 01, 2017, 01:28:36 am »
Към арт: попречила си на някакви скрити планове/намерения, не те иска в къщата си. Може приятелката да е причината

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #6215 -: Октомври 01, 2017, 06:43:26 am »
Мерси, Стар, Папи! :38:
Честно казано, радвам се, че послушах интуицията и инстинкта си за самосъхранение (по-често не го правя, а трябва да се науча) и се отстраних от ситуацията.
//Папи, възможно е, да, даже си мисля, че тя ме е поканила, без да се консултира с него (защото видях, че така прави:Д), което е и предпоставка за последвалото отношение.
Както и да е, все едно, минало-заминало. 'Ма много емоционално (и) напрегнато беше, никак не по вкуса ми.:Д :57:
Благодаря на всички ви!))

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #6216 -: Октомври 06, 2017, 09:06:26 pm »
вече е разбрал- Луната У12 за Х.  е извършила секстил със Слънцето У1 в негов 1д.
Обратна връзка: наистина знае. :)

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6217 -: Октомври 07, 2017, 08:20:42 am »
Преди 2 седмици си взех от Декатлон каска за велосипеда, много хубава, особено на външен вид и уж ми стоеше добре, но забелязах от няколко дена, че явно ми убива, понеже челото ми се зачервява и ми се подува леко. Въпросът ми е: ще я приемат ли обратно (пазя касовата бележка, има 2 години гаранция по принцип) и ще успея ли да намеря друга, по-подходяща каска?

akruks

• Hero Member
« Отговор #6218 -: Октомври 07, 2017, 12:49:23 pm »
Преди 2 седмици си взех от Декатлон каска за велосипеда, много хубава, особено на външен вид и уж ми стоеше добре, но забелязах от няколко дена, че явно ми убива, понеже челото ми се зачервява и ми се подува леко. Въпросът ми е: ще я приемат ли обратно (пазя касовата бележка, има 2 години гаранция по принцип) и ще успея ли да намеря друга, по-подходяща каска?
две седмици не са много време, така че не е проблем да я смениш и освен да мериш по размер, гледай и материала- може това, което се трие в челото ти да не го понася кожата ти

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6219 -: Октомври 07, 2017, 12:59:10 pm »
Благодаря много, акрукс!
Едва ли ще стане днес да ида обаче, понеже вали, надявам се и през другия уикенд, когато не съм на работа, да може да стане.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6220 -: Октомври 08, 2017, 08:18:27 pm »
Днес след работа ходих до Декатлона и върнах каската. Казах им, че съм избрал неподходящ размер, представих им касовата бележка и без да ме разпитват, ми върнаха парите. Друг път ще отида да си купя друга каска, обаче ще е по-добре да изчакам да мине и новолунието, нали?

akruks

• Hero Member
« Отговор #6221 -: Октомври 08, 2017, 09:39:30 pm »
Днес след работа ходих до Декатлона и върнах каската. Казах им, че съм избрал неподходящ размер, представих им касовата бележка и без да ме разпитват, ми върнаха парите. Друг път ще отида да си купя друга каска, обаче ще е по-добре да изчакам да мине и новолунието, нали?
До Новолунието има 10 дни, Венера и Меркурий са във взаимна рецепция
Закупуване на спортни стоки
04,05,13,14,22,23

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6222 -: Октомври 09, 2017, 08:38:01 am »
До Новолунието има 10 дни, Венера и Меркурий са във взаимна рецепция
Закупуване на спортни стоки
04,05,13,14,22,23
Благодаря! Ще гледам да избера подходящ ден, за да може новата каска да ми служи по-дълго време, а да караш без в днешно време си е направо самоубийство. Снощи за малко да се блъсна в един стълб край велоалеята заради една баба, която я пресече внезапно.  :lol_hitting:

rodopis

• Sr. Member
  • Публикации: 306
« Отговор #6223 -: Октомври 09, 2017, 09:49:03 am »
Не зная името на пострадалия... Зададох въпроса от мое име: Ще оцелее ли?
В момента е в мозъчна кома... Дано Господ е с него
Давам ОБ по този въпрос: Жената оцеля, добре е и се възстановява добре. Благодаря на всички включили се!  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #6224 -: Октомври 09, 2017, 11:15:16 am »
Давам ОБ по този въпрос: Жената оцеля, добре е и се възстановява добре. Благодаря на всички включили се!  :)
Браво на жената, Господ е бил с него!  :)

Макар Луната без курс и в падение, Мерка У1 на трон по знак в сходящ хармоничен аспект с Плутон У6 , К6 и К8- оцеля и оздравя
« Последна редакция: Октомври 09, 2017, 11:18:46 am от akruks »