Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584516 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12768
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Общи хорари
« Отговор #6240 -: Октомври 27, 2017, 10:33:45 pm »
Благодаря за включването и интерпретациите. Пуснах един по-интересен хорарен казус. Особата( не съм назовала дали е жена или мъж) направи такова изказване за себе си, така се заяви и понеже човек рядко в наши дни така се самоопределя,спонтанно реших да се допитам до астрологията- "защо".  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6241 -: Октомври 27, 2017, 10:56:01 pm »
Рени, някой бил казал нещо за себе си.  :lol_hitting:

Не става ясно в каква ситуация, къде, при какви обстоятелства.
Или просто тестваш възможностите на хорарната астрология, експериментираш?

Сега и аз да питам за субекта Х.  ;D

Сърби ли го, боли ли го? 27.10.2017, Варна, 23:01 ч.
« Последна редакция: Октомври 27, 2017, 11:01:40 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
« Отговор #6242 -: Октомври 27, 2017, 11:19:17 pm »
Лили, задала съм въпрос, на който може да се отговори с "да " или "не", което е в компетенцията на хорарната астрология. И ще мога да дам обратна връзка. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6243 -: Октомври 27, 2017, 11:21:34 pm »
Доколкото може да се даде ОВ относно субективно впечатление.  ;)

Рени

• Hero Member
« Отговор #6244 -: Октомври 27, 2017, 11:26:05 pm »
Моето впечатление не е важно, но в наталната карта е записано-това имах предвид. Ще имам карта като обратна връзка. :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6245 -: Октомври 27, 2017, 11:34:16 pm »
Ако имаш натал с точен час, ще е интересно да се види. И да се сравни с хорара, да видим доколко е радикален.

Рени

• Hero Member
« Отговор #6246 -: Октомври 27, 2017, 11:52:14 pm »
Трябва да го имам и ще го имам, защото ме заинтригува.  :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6247 -: Октомври 28, 2017, 07:00:50 pm »
Говорил ли е някой нещо лошо за мен пред Х?

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #6248 -: Ноември 04, 2017, 11:32:00 am »
Вече започвам да се чудя настина ли иска малката обратно , защото се държи така ,че имам усещането ,че даже и да ни я върнат няма да а приеме .Дали вече не се е отдалечил твърде много от нея .

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #6249 -: Ноември 06, 2017, 09:25:32 pm »
Ще ме приемат ли в групата/ курса по иконопис. Искам го с цялата си или полу цялата душа, поне сега, но леко съм закъсняла и може да са само деца. Друга подробност за улеснение на разчитането не знам. Изскочи силно желание, възможност с неизвестност, утре ще разбера .Много ще се разочаровам ,ако ме отхвърлят заради напреднала възраст или друго непостоянно дете  ;D В духовна общност е курса. Имам ли шанс и ще го почна ли ?

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6250 -: Ноември 06, 2017, 09:42:04 pm »
Обезпокоен от лунара си за януари и от това, че на новото място, където ни преместиха обекта, стават много катастрофи (преди 2 часа стана наблизо една, за щастие, без пострадали), реших да попитам ще има ли някакви инциденти с местоработата ми (катастрофа, пожар, обир и т.н.) през следващите 4 месеца. Знам, че е малко параноично, но при положение, че идва зима и че трудно се намира работа...

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6251 -: Ноември 07, 2017, 01:06:25 pm »
Ще ме приемат ли в групата/ курса по иконопис. Искам го с цялата си или полу цялата душа, поне сега, но леко съм закъсняла и може да са само деца. Друга подробност за улеснение на разчитането не знам. Изскочи силно желание, възможност с неизвестност, утре ще разбера .Много ще се разочаровам ,ако ме отхвърлят заради напреднала възраст или друго непостоянно дете  ;D В духовна общност е курса. Имам ли шанс и ще го почна ли ?
Да, ще ме вземат, имах притеснения ,но пък хорара беше хубав според мен и се оказа показателен. Моят сигнификатор у1 Луната е в Близнаци- мунаден у3 свързан с курсове, обучения, любознателност в хорарен 12-символизирани от вяра църковни институции и скрития духовен стремеж на душата  ;D Та Луната от там прави тригон към Венера хорарен у11 на групи мечти и мунаден 5ти на творчество в 4ти хорарен-корените византийските традиции в иконографията в съвпад с Юпитер -вяра религия прочие .И др подобни, та явно не срещнах спънка, но снощи се тревожих докато стане днес ,че да питам .

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #6252 -: Ноември 07, 2017, 03:22:07 pm »
Да, ще ме вземат, имах притеснения ,но пък хорара беше хубав според мен и се оказа показателен. Моят сигнификатор у1 Луната е в Близнаци- мунаден у3 свързан с курсове, обучения, любознателност в хорарен 12-символизирани от вяра църковни институции и скрития духовен стремеж на душата  ;D Та Луната от там прави тригон към Венера хорарен у11 на групи мечти и мунаден 5ти на творчество в 4ти хорарен-корените византийските традиции в иконографията в съвпад с Юпитер -вяра религия прочие .И др подобни, та явно не срещнах спънка, но снощи се тревожих докато стане днес ,че да питам .
А как ще тълкуваш това,че венера у11 е в последен критичен градус и ще сменя знак? Неаспектиран меркурий,у3 в д 5 дали е ок?

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6253 -: Ноември 07, 2017, 04:23:58 pm »
За мен е повече от добре -Меркурий се свързва със сръчност в ръцете ,което е ок в случая, в Стрелец-сръчността му ще бъде в служба на религиозно изкуство,  в пети дом на нашите-моите творения-рожби. Венера в критичен градус-пълни глупости, тя върви към съвпад с Юпитер, за да създадат апотеоз на църковното изкуство  :012: В Скорпион-чудесно, Венера ще натрупа опит за в бъдещето изографисване на гробници и придаване на по-кононичен вид на стенописите от кама сутра. А на теб къде ти се вижда проблема ?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6254 -: Ноември 07, 2017, 05:13:07 pm »
Обезпокоен от лунара си за януари и от това, че на новото място, където ни преместиха обекта, стават много катастрофи, реших да попитам ще има ли някакви инциденти с местоработата ми през следващите 4 месеца. Знам, че е малко параноично, но при положение, че идва зима и че трудно се намира работа...
Луната У1 е в хармоничен аспект с Уран У8 в 10д. , тъй че не очаквай инцидент на работното място. Мисли за коледен бонус, за нещо приятно, не си пълни главата с отрицателни мисли.