Здравейте,
скоро ви открих и се радвам да ви чета отново.
Може ли да погледнете, ако не е нахално разбира се.
Вчера по обяд ходих на вилата да храня котките - улични, те живеят в двора ми и аз ги храня,но си обикалят навсякъде другаде,преди да вляза в двора отворих на улицата кофата за боклук/тя е само моя/ да изхвърля нещо и изведнъж видях в празната кофа, че едно коте лежи мъртво. Обърнах кофата и с лопата го пренесъх на срещуположният тротоар пред празно дворно място и отгоре му сложих много, много от съществуващата шума. Направи ми впечатление, че котето е чисто с излязло от орбитата око, но гледах мн. да не се вглеждам.Вечерта се замислих, че ако е било сгазено, то трябва да има кръв, а аз не видях и, че трябва да е мръсно и по някакъв начин смачкано. И кой го е сложил в кофата? Днес пак ходих да видя има ли кръв - имаше съвсем тънка струйка около 3 см. Около моя имот има само един дядо който може да го е сложил в кофата. С него сме в добри оношения, всмисъл поздравяваме се и общи кратки приказки, от 6-7год. ми е съсед Но понеже имам някакви подозрения лоши към него се замислих, да не би той да е обесил- удушил/защото е с изхвръкнала орбита/ или убил по някакъв начин котето? Въпросът ми е, убито ли е котето нарочно и дядото ли го е убил?