Според мен въпросът е скоротечен, несъществен и скоро ще отпадне от дневния ред. Не е изключено да е продиктуван от неправилно боравене с информация и факти, от заблуда, объркване. Мисля, че скоро ще спре да те вълнува, не е нещо трайно.
Колежката по знак е по-силно поставена. Не е в знак на заточение или падение, където да предположим някаква проблематика, че не е читава жената. Твоят сигнификатор е в неутрален знак, но невидим в лъчите на Слънцето и близо до Сатурн, в долна кулминация. Окопал си се в своя обект и трепериш за неговата сигурност, вероятно въпросът ти наистина е продиктуван от недоверие и страх.
Ако се гледат есенциалните ви отношения, в твоя знак сигнификаторът на колежката екзалтира /не си враждебно настроен/, а в нейния знак твоят сигнификатор е в заточение. Липсва обаче нехармоничен аспект между вас, в секстил сте. Не мисля, че ти крои пъклени планове, но може би наистина не си ѝ особено симпатичен.
Защо и за какво минава? Може да е от чисто клюкарски интерес – да си начеше езика, да си задоволи любопитството. Луна в Близнаци. Не съзирам смъртна заплаха, но си мери приказките с нея. Последният аспект на Луната е опозиция с есенциално слаб Меркурий, още в ретро сянка.