Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584649 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Общи хорари
« Отговор #6315 -: Декември 08, 2017, 11:11:10 am »
По-скоро е възможна тенденция към блъф и преувеличаване, отколкото към злонамерена и подла лъжа.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12768
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6316 -: Декември 08, 2017, 11:17:57 am »
И аз така мисля, Лили, с цел "вижте колко съм интересна личност".  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #6317 -: Декември 08, 2017, 12:09:50 pm »
Излъга ли Х. ? Да.Последният аспект на луната у12 на Х е тригон със слънцето У1 на Х.Луната е в д1 на Х,лъжата ще се разбере.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6318 -: Декември 08, 2017, 09:42:32 pm »
Излъга ли Х. ?
Не, по-скоро се заблуждаваш по някакъв начин, особено ако има връзка с материални/морални ценности и с пари. Налице е недобра комуникация, от рода на- ти казваш едно, Х чува/разбира друго, още повече със заточен Марс У3 не му е било лесно да се изразява много добре, но скоро това ще отпадне, когато Марс премине в знака си на владение.

Рени

• Hero Member
« Отговор #6319 -: Декември 08, 2017, 09:51:06 pm »
Акрукс, аз съм наблюдател, не участвам. Чух реплика и казах, че това е лъжа и наистина личността Х. излъга.  :)
Благодаря, на включилите се.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6320 -: Декември 08, 2017, 10:10:14 pm »
Акрукс, аз съм наблюдател, не участвам. Чух реплика и казах, че това е лъжа и наистина личността Х. излъга.  :)
Благодаря, на включилите се.
ами ти си питащата, дали само наблюдател или в пряк диалог с Х, казано/чуто е по 3д.
Не даваш подробности около въпроса, така може да те засипя с безброй въпроси за Х., а после да давам какъвто си отговор искам и да се кефя, че не позна ;)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6321 -: Декември 08, 2017, 10:33:05 pm »
Рени, лицето Х. е в собствен триплицитет и вашите сигнификатори се намират в един знак, имат общ диспозитор – Юпитер. И Луната в хорара е в разходяща квадратура с него. Някаква злонамереност лично към теб не видях, но не съм и гледала задълбочено. Луната е направила съвпад с Раху, който в традиционната западна астрология се смята за благотворен, а според ведите не се ползва с добра слаба. Може да бъде изпечен лъжец или блъфьор, манипулатор, но и с един престорен, показен маниер. А тук Луната е в една от най-коварните накшатри, където дава престореност и хитрост. И обикновено, когато е замесена тази лунна стоянка, не всичко е така, както изглежда на повърхността или преднамерено се афишира.

Рени

• Hero Member
« Отговор #6322 -: Декември 08, 2017, 10:43:44 pm »
ами ти си питащата, дали само наблюдател или в пряк диалог с Х, казано/чуто е по 3д.
Не даваш подробности около въпроса, така може да те засипя с безброй въпроси за Х., а после да давам какъвто си отговор искам и да се кефя, че не позна ;)
Това последното е плод на твоята фантазия, попитах, вие ми отговорихте, за което благодарих. Ако се съмнявам в нечие умения тук, няма да задам въпроса. :)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6323 -: Декември 31, 2017, 12:09:38 am »
Напоследък Т, една моя позната и бивша колежка от друг обект, се върти около работното ми място, уж минаваща случайно, а се задържа дълго време при мен. Държи се много странно, а на една моя позната е казала, докато отскочих до тоалетна за 5 минути (нарочно ги оставих сами), че съм се бил отпуснал (което е нелепо!). Въпросът ми е: дали не е пратена от някой наш шеф да ме шпионира как работя (все пак, тя е без работа, а някои хора се съгласяват на какви ли не неща, когато им бутнат някой лев) или пък може би е имала някакъв интерес към обекта, на който работя и се е опитвала да разбере колко е вървежен?
Теглих и от един сайт карти по въпроса, излязоха 2М - 10П - 5Ч.  :017:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6324 -: Декември 31, 2017, 12:12:03 am »
Докато се занимавате с такива дребнотемия и опорочавате с тях астрологията, какво очаквате от живота?

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6325 -: Декември 31, 2017, 12:18:22 am »
Докато се занимавате с такива дребнотемия и опорочавате с тях астрологията, какво очаквате от живота?
Никъде не е казано, че трябва да се използва само за висши цели. Освен това, предпочитам да питам, отколкото да обвиня някого незаслужено за нещо и да се скарам с него, без да е имал вина, примерно.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6326 -: Декември 31, 2017, 12:22:01 am »
Стига да се разчете правилно хорарът. Там също стават грешки и представи си да приемеш всичко за чиста монета.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6327 -: Декември 31, 2017, 12:25:09 am »
Стига да се разчете правилно хорарът. Там също стават грешки и представи си да приемеш всичко за чиста монета.
Така е, но все пак е нещо, отколкото нищо и празни предположения.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #6328 -: Декември 31, 2017, 12:37:29 am »
Веско, личното ми мнение е, че е безсмислено да се тревожиш за такива неща. И извини ме, но какво значи да си се "отпуснал" при положение, че продаваш на будка? Ти не гониш покриване на нормативи. Да излезеш да привикваш хората на улицата да купуват ли...?

По хорара: Ти си представен от Венера, която бяга от съвпад с диспозитора си и отива към изгаряне от Слънцето. На всичкото отгоре е и невидима и ще остане такава при целия си престой в Козирог. Изобщо не си обективен, подценяваш се, притесненията те блокират и нямаш връзка с действителността. И все пак Венера е в земен знак, където има някои достойнства. Луната върви към опозиция с Меркурий, което показва нервното ти напрежение по въпроса. Не прави аспект с теб, което показва че не си прав в предположенията си.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6329 -: Декември 31, 2017, 12:40:39 am »
Благодаря ти много, The_One!
Много се двоумях дали да го задавам този въпрос, може би затова и Луната е в Близнаци. Може би най-вече коментара ѝ ме подразни и реших.
Тъкмо гледах, че Луната като У10 (ако по тях гледаме шефовете), няма връзка с Марс У7, с-ра на Т.