Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584626 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Общи хорари
« Отговор #6420 -: Март 01, 2018, 09:05:38 pm »
Не идва от чувствителността, тонът беше много груб и арогантен.
Това е безумие – да тръгнеш да обвиняваш абсолютно непознат човек, когото още не си тествал, който още не ти е потвърдил ангажимента и нямате нито подписан договор, нито платено капаро. И после да каже, че тука сме идиоти и не можем да му преведем великата творба. Сега трябва да изгубя два дни за прочит на неговата книга, през които бих могла да работя по платени поръчки. Не че не заслужава прочит, просто не сега е моментът, колабирам от реални поръчки. Клиентът е по-проблемен от книгата и се притеснявам, че просто няма да се сработим с него. Той от самото начало ми държи тон и за малко да се развика. Аз не съм му слуга на тоя българомангал с 8 класа образование, както самият той е казал /иначе романист – изследва ромския език и култура/. От 30 години живее в цивилизована европейска държава и там не можа да си оправи културното равнище.

---
Моето нищо не е, сега чакайте Аделина да се включи!  :P

« Последна редакция: Март 01, 2018, 10:03:36 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #6421 -: Март 01, 2018, 10:07:01 pm »
Последно време отношенията ни претърпяха доста промени в положителна посока,отделно работим с социалния работник да си приберем малката,мислите ли че има шансове скоро да ни я върнат.лила давам ти тук обратна връзка за последния хорар за работата беше права всичко беше наред благодаря отново

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6422 -: Март 01, 2018, 10:19:21 pm »
лила давам ти тук обратна връзка за последния хорар за работата беше права всичко беше наред благодаря отново

А, честито. Мерси за обратната връзка.

adelina

• Hero Member
« Отговор #6423 -: Март 01, 2018, 10:23:49 pm »
Моето нищо не е, сега чакайте Аделина да се включи!  :P
[/quote]

Тук вече ще се намеся ,не ме забъркваи в тези разправии и второ аз никого тук не съм обиждала или нападала,питам ако ми отговорят ок ,ако не пак ок ,но никога не съм се разсправяла с някой тук,така че не споменаваи, ако обичаш личността ми.

adelina

• Hero Member
« Отговор #6424 -: Март 01, 2018, 10:27:56 pm »
А, честито. Мерси за обратната връзка.
Няма защо винаги бих дала за любовните не съм дала защото, както виждаш по хорарите нещата там са нестабилни.Сега от известно време са малко по постояни и стабилни,но не съм още сигорна, иска ми се ,но не съм.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6425 -: Март 01, 2018, 10:30:57 pm »
Тук понеже са все недоволни от моите въпроси, от твоите също. И се чудя кое е по-голямото Зло – аз ли съм или ти?  :lol_hitting:

Иначе като се отговаря и се занимаваш с по сто човека, са доволни.  :D

Не става въпрос за разправии, Ади, чети внимателно. Става въпрос за диващина и простащина, споделям едно преживяване.
« Последна редакция: Март 01, 2018, 10:35:50 pm от Lilla »

adelina

• Hero Member
« Отговор #6426 -: Март 01, 2018, 10:39:03 pm »
Ми който не е доволен да намери време сам да учи, да чете и сам да си отговаря ,аз лично като нямам време сама да уча и да си отговарям ,съм благодарна на това което получавам.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6427 -: Март 01, 2018, 11:01:36 pm »
Последно време отношенията ни претърпяха доста промени в положителна посока,отделно работим със социалния работник да си приберем малката,мислите ли че има шансове скоро да ни я върнат.
Скоро не, имай търпение и продължавай/те под ръководството на социалния работник да действате в тази насока. Хубавите неща стават бавно, а за съжаление се съсипват бързо от някоя глупава постъпка. Дано сте си взели поука и малко от малко се вземете в ръце, за да заслужите доверието отново да сте родители.

adelina

• Hero Member
« Отговор #6428 -: Март 01, 2018, 11:12:12 pm »
Благодаря ти ,сега човекът до мен преживя операция на главата и сега нещата,май са по-спокойни ,доколкото обесни докторът обесни това може да е последствие от катастрофата,което да е било причина за нервноста му,а и виждам ,че той полага усилия.Знам че ако се разделим на мен ще ми я върнат по лесно,но също така знам ,че той я обича,както и мен просто не е от хората,които показват лесно чувства,просто много задълбочени комплекси от детцките години ,последствия от лошото отношение на баща му ,което и до момента продължава.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #6429 -: Март 01, 2018, 11:22:58 pm »
По хорара на Лила, аз съм против сътрудничество: неговият у е в негов 12, парите не са добре поставени, слънцето у1 в съвпад нептун в 8-ми, последен аспект на луната лош, и последно (накратко), кету винаги показва къде е битата карта в хорара, тук си е направо на дсц

adelina

• Hero Member
« Отговор #6430 -: Март 01, 2018, 11:39:36 pm »
Съжелявам,че пак досадих,но просто вече започвам да имам чувството,че никога няма да ми я върнат .На мен явно просто не ми е писано да бъда щаслива ,каквото и да правя.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6431 -: Март 01, 2018, 11:41:14 pm »
Съжелявам,че пак досадих,но просто вече започвам да имам чувството,че никога няма да ми я върнат .

Приеми го като предизвикателство. Проблемите те провокират да се стремиш към по-високи резултати. Вероятно е някакъв житейски урок.

adelina

• Hero Member
« Отговор #6432 -: Март 01, 2018, 11:46:34 pm »
Знам права си просто съм сигорна ,че плащам грехове на лудото ми семейство.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6433 -: Март 02, 2018, 12:00:23 am »
И в кочина може да се открие бисер. Така че, Ади, не е късно още, има шанс за твоята дъщеричка. Вземайте се в ръце.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6434 -: Март 02, 2018, 02:17:46 am »

Между другото, хорарният въпрос май ще отпадне.
Открих човека – бил е форумен трол, прилича ми на социопат.

С обществено признати луди не ми се занимава, мисля да си го спестя.
Леле, сто форума е наспамил, не само калдата. И сега го чета как псува и ругае там.  :clap:

---
Бърза ОВ по хорара – приключих тази драма. Изпратих жлъчно-любезен и много мил отказ.  :012:
Лили, ти къде ги намираш тези клиенти, по форумите ли? Не си ли към някоя преводаческа агенция и от там да ти пращат клиенти? И нали писа, че било книга със сценарии, а то бръщолевици на изкукал слънцеяд. Имаше един варненец с някакви такива писаници, с няколко страници във фейса и само ме добавяше в групите си, с намерение да ми продаде книга, курс и всякакви откачвации пробутва, но не го отразих. Пълно куку, може да е същият.