Предлагам ви един учебен хорар, ако имате желание да се упражните. Обещавам да дам отговор на 14-15 април.
Въпросът е "Ще бъда ли поканена на сватбата на Х (от У)?".
Давам ОВ по-рано, вчера ситуацията се изясни и ми дойде като гръм от ясно небе. Бях поканена да празнуваме Великден при майката.
Проработила е Луна без курс в хорара, ако се гледа само септенерът. Не, няма да съм поканена на тази сватба – нито на официалното тържество, нито в ресторанта, нито дори в дома на младоженеца за изпращането му.
Ако се гледат транссатурновите, Луната има сходящ аспект с Уран. Причината, която ми съобщиха, много ме изненада. Наистина не го очаквах.
Една вечер младоженецът се напил и разказал на булката за мен, а тя е Лъвица сЛуна в съвпад с Плутон в Скорпион и Марс в Козирог. Изключително властно и амбициозно животно. Станал супер скандал, макар че това е минало и сме разделени от 10 години, след мен е имал цяла поредица от връзки. После е споделил с майка ми или може би тя като му е казала, че иска да ме кани, той е споделил за скандала с Лъвицата.
Майката се колебаеше дали да ме покани на изпращането му в тях, но се намеси нейният съжител и с категоричен тон заяви, че синът можело пак да не се сдържи и да спомене пред булката, че съм идвала. Та това е развръзката на хорара. От мен ще имат само сватбена погача, която обещах да направя за случая. Обещавам да не слагам вътре отрова за мишки... пардон, за лъвчета.
Ама Принцесата какво си е мислила!? Всеки мъж има минало. Важното е миналото да не се намесва и да не пречи на настоящия живот. А в случая реална заплаха няма, моите интереси са съвсем на друго място.