Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584514 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
Re: Общи хорари
« Отговор #6510 -: Април 15, 2018, 10:55:02 am »
Благодаря много, Сафо!
Не знам защо напоследък ми се появиха толкова здравословни проблеми. Ако не се движа лошо, ако се движа - пак.
В натала Луната ти е у 6дом.Тя е важна за здраве,работа ,ежедневие,затова приемаш толкова "лично" всичко.Транзитен Плутон опозе к6.Трябва да си щастлив в работата и ще бъдеш здрав,всичко е свързано. :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6511 -: Април 15, 2018, 11:04:36 am »
В този хорар въпросът е съвсем друг – дали ще има проблеми в работата. И уточняваш – кражба, материални проблеми. И изведнъж намесваш здравето и спортната травма. В хорара този въпрос не е задаван. Затова отговор ще се търси по първоначално зададения въпрос, а не нещо извън него.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6512 -: Април 15, 2018, 11:07:00 am »
Благодаря, ще се опитам. Затова си пускам музика там, за да ме разведрява, че с този контингент, който идва по принцип...

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6513 -: Април 15, 2018, 11:09:36 am »
В този хорар въпросът е съвсем друг – дали ще има проблеми в работата. И уточняваш – кражба, материални проблеми. И изведнъж намесваш здравето и спортната травма. В хорара този въпрос не е задаван. Затова отговор ще се търси по първоначално зададения въпрос, а не нещо извън него.
Да, и това е така, и това ме притеснява. Лили, ти какво би казала по хорара?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6514 -: Април 15, 2018, 11:15:03 am »
Не съм го гледала, върша други задачи.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #6515 -: Април 15, 2018, 11:28:59 am »
По хорара на Веско, няма какво да се случи, спи спокойно!

И аз с питане, че все не ми дава мира. Ще си взема ли куче? Като гледам категорично не, ама все пак някой, ако иска да види

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6516 -: Април 15, 2018, 12:27:44 pm »
По хорара на Веско, няма какво да се случи, спи спокойно!

И аз с питане, че все не ми дава мира. Ще си взема ли куче? Като гледам категорично не, ама все пак някой, ако иска да види
Сатин,интересни са ми хорари в които не е уточнен срок.Категоричното Не,не е толкова категорично,ако го погледнем напред във времето.У1 меркурий стационарен,мундан.у6 дом(домашни любимци),но той ще тръгне директен и в някакъв момент ще направи хубав аспект с марс и/или плутон у6 дом.Освен това в 6 дом е Юпитер.........ще има животинче в по-късен период.Луната е в знак на Марс и "пътува".

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #6517 -: Април 15, 2018, 12:42:04 pm »
Сатин,интересни са ми хорари в които не е уточнен срок.Категоричното Не,не е толкова категорично,ако го погледнем напред във времето.У1 меркурий стационарен,мундан.у6 дом(домашни любимци),но той ще тръгне директен и в някакъв момент ще направи хубав аспект с марс и/или плутон у6 дом.Освен това в 6 дом е Юпитер.........ще има животинче в по-късен период.Луната е в знак на Марс и "пътува".

Ми ще видим кое ще надделее емоцията или разума  :)
Когато си търсех кученце месеци наред мин. годиня, нямаше това което исках, в последствие се сдобих със заек и сега ме е страх да взема куче, заради нея, а и като знам каква грижа, отговорност и разход е. Дори току що говорих с един развъдник, но в момента нямат такова бебе, ако имаше сигурно директно щях да го взема, без да мисля  :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6518 -: Април 15, 2018, 03:01:40 pm »
Лили,в хорар се отговаря на въпросът,така е.Все пак  планетата сигнификатор на питащия и Луната дават информация за неговото състояние както телесно,така и емоционално.Планетите са съществителни,знаците-прилагателни,аспектите са глаголи. ;)
Имам хорар в който задавам въпрос за покупка на автомобил и в него се вижда,че купувачът не е в добро здравословно състояние(аз не питам това).Човекът,който купи колата ми каза,че е инвалид.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6519 -: Април 15, 2018, 03:47:16 pm »
Нямах предвид твоето тълкуване, а допълнението на Весо. И като цяло как дефинира хорарния въпрос: "Имах лош сън... да не би нещо лошо да се случи в работата?" /следва уточнение какво/, след това обръща посоката и почва да споделя за болно рамо или крак. Състоянието на кверента може да се види в хорара, но основният въпрос е друг и той е дефиниран в началото. Това имах предвид. Много разводнени хорарни въпроси се пускат. Но пък ако болното рамо /или крак/ стане причина за временна нетрудоспособност, това вече резултира в проблем, свързан и с работното място.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6520 -: Април 15, 2018, 04:13:22 pm »
Да, грешката е моя, че разводних въпроса, макар и да знам правилата, за което се извинявам!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6521 -: Април 15, 2018, 06:48:28 pm »
И аз с питане, че все не ми дава мира. Ще си взема ли куче? Като гледам категорично не
категорично не е не, по-скоро на този етап не

pepi

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 57
« Отговор #6522 -: Април 16, 2018, 12:24:12 pm »
Здравейте, тормози ме въпрос, а няма как да разбера. А винаги тук ми помагате с правилните отговори на такива въпроси.
Ще пътува ли служебно Х. на рождения си ден или лъже ?
Благодаря

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6523 -: Април 16, 2018, 12:55:45 pm »
Здравейте, тормози ме въпрос, а няма как да разбера. А винаги тук ми помагате с правилните отговори на такива въпроси.
Благодаря
Какви са ви отношенията с Х. , ангажиран/а ли е семейно или с постоянна връзка?
Излиза, че е натоварен с работа, но също така, че може скрито да отпразнува рождения си ден.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6524 -: Април 16, 2018, 01:44:40 pm »
Благодаря
Да,Х ще пътува на рождения си ден.