Венера У3 в разходяща опозиция с Юпитер У1 за Х - Не се е обаждал
Здравейте! Имам въпрос за един заем. Ще върне ли Х парите на У?
Човекът У от години чака да бъдат върнати и само оправдания.. значи според хорара има шанс и мога да го насърча да опита да си ги иска пак, така ли?
Аз съм за НЕ относно пътуването предвид квадратурата на неговия сигнификатор и ретро Мерк.Иначе възможно е да има тръпка- разходят съвпад на У 1 и 5 в първия му дом.Луната в картата я разглеждам като твой сигнификатор и аспектите са наред, но не знам трети човек по кой дом се гледа.Мисля, че нещо ще осуети плановете му.
ОВ - оказа се, че ще пътува след РД. Наистина нещо му осуети плановете, но така и не ми стана ясно какво. Дава уклончиви отговори. А за тръпката още нямам инфо, подозирам , че от там е промяната на плановете.Корея, беше точна, благодаря!
Сафо, от около 3г. От анализа ти смяташ , че има шанс да ги върнат ли?
Да, ще се осъществи. Ретро Мерка показва отлагането, както си отбелязала.
Отмених резервацията и пътуване няма да има.Поговорихме като големи хора и се разбрахме, че е по- добре нещата да си останат на ниво приятелство и при седмица заедно на романтично място няма как да се случи това.
Здравейте , винаги съм се съмнявала ,че някай от семеиството ми има общо с това ,че социалните ми взеха малката,почти напълно съм убедена ,че сестра ми са звъняли тогава на социялните,та въпросът ми е вернили са тези съмнения.