Въпросът ти беше за ДНЕС.
Да, така е Сафо. Само че не се ли смята когато Луната напуска знака къде ще се намира Слънцето? Да дам ОВ - човекът, от който очакваше мъжа ми да вземе пари му е дал и успяхме да си го платим още вчера Той беше последната ни възможност. Акрукс, а иначе Нептун като У8 за мен може би се е проявил, защото предтекста на майка ми беше измислица и при желание можеше да ми даде.Много ви благодаря :38:
Акрукс, не, билетът не е на Х.Стана ми интересно, че си установила някаква закономерност, че когато Луната е в Близнаци има колебание в отговорите, това защото коренспондира по някак начин с натала ти ?
Х ли звънна по телефона.Телефонът е чужд,просто аз го вдигнах.
Бях сигурна,че е Х, но НЕ
Така....".Ще си платим ли тока днес?" Понеже въпросът е в мн.число,аз гледам Слънцето като упр.и на теб и на мъжа ти.То е в разходящ съвпад с Уран,което не предполага Днес,а,това,че се интересуваш от ток.
Гледах у2 ви дом,меркурий,Луната има разх.аспект към него.Пак,Не.
7дом,е електрото.К7 секстил Меркурий обаче(парите ви),квадрат Сатурн(трудна работа).
Венера У3 в разходяща опозиция с Юпитер У1 за Х - Не се е обаждал
Здравейте! Имам въпрос за един заем. Ще върне ли Х парите на У?
Човекът У от години чака да бъдат върнати и само оправдания.. значи според хорара има шанс и мога да го насърча да опита да си ги иска пак, така ли?
Аз съм за НЕ относно пътуването предвид квадратурата на неговия сигнификатор и ретро Мерк.Иначе възможно е да има тръпка- разходят съвпад на У 1 и 5 в първия му дом.Луната в картата я разглеждам като твой сигнификатор и аспектите са наред, но не знам трети човек по кой дом се гледа.Мисля, че нещо ще осуети плановете му.