Привет,
Както и да го гледам-отговорът е положителен. Аз съм питащия: Асц. Везни-Венера , тя е в моя 9-ти дом Близнаци-Меркурий.
Има аспект секстил между Венера(Аз) и Меркурий(тя), а и така като гледам Луната,другият ми сигнификатор е във Водолей (Уран който отговаря за интернет пространството).
Луната ми се намира в 4-ти дом(семейство,семейни дела,мястото където живея-тя идва често в къщи с девер ми).
Другото, което ми прави впечатление е Уран(интернет) и Меркурий-Тя-(комуникация) в съвпад в моят 7-ми дом(местоживеенето ми, и роднините по брачна линия на съпруга ми, ние живеем с родителите му в един дом,обстоятелствата в домът), лошото е, че имам чувството че този 7ми дом показва и явните врагове и донякъде някаква подсъзнателна сила ме кара да си мисля, че тя ме приема за враг и че е точно на линията. Единствено не мога да разбера времето за което би следвало да се случи това т.е. да ми предложи приятелство във фейсбук(колкото и тъп да е въпросът, искам да знам, тъй като от там следват други неща). . Става въпрос за жена, която гледам по 9-ти мой дом, пада ми се нещо като снаха.
Другото интересно нещо е че Меркурий (тя ) е в квадрат с Марс У7, което сочи че нещо не е О.К. но кое е то не мога да разбера. Дали нещо което е свързано с 4-ти дом където е Марс в Козирог, защото Марс е квадратура и с Уран У5.
Ще съм ви благодарна да разнищим още малко въпроса и най-вече фактът, дали стрелям в правилната посока.
Благодаря ви.