Двоумях се в коя тема да го пусна моя въпрос, защото реално не търся загубената/открадната вещ, а питам за даден човек, да го наречем Х., дали той е крадецът?
Тази вечер като минах през къщата на майка да набера малко череши за утре- Черешова Задушница, установих, че някой е изкопал трап с форма на правоъгълник, с размери около 60 Х 40см в двора, където имаше ниска чешмичка, от която навремето поливах с маркуч градината. Написах "имаше" защото някой е изкопал тази яма точно с тази цел- да открадне чешмичката със все тръбата, имаше дълбока метър кръгла дупка, като от сондиране, за да я измъкнат. Водата съм спряла отдавна към тази и другата дворна чешма, на която отдавна откраднаха месинговото кранче. Сега е дошъл реда на тази, която беше скрита в избуялата зеленина, че от две години дворът е занемарен и в трева/плевели. Този Х. живее през къща от нашата, лежал е в затвора навремето- крадеше турски кожуси от коридорите на хората, докато имитираше утринен крос. После лежа за една нафтова печка, която беше откраднал, но това беше през соца, сега е превърнал къщата си , двора та чак на улицата пред тях, в бунище- мъкне денонощно от гюмовете какво ли не, предава на вторични суровини всичко, което може да предаде. Нормално е да се усъмня първо в него. Нептун У4 в 4д добре описва кражбата от дома ми- реално на този адрес се водим цялото семейство по документи, така че е мой дом. Луната е във взаимна рецепция по управление с Венера, която е У1 за Х. Та той ли е или някой друг комшия, но едва ли- Луната е извършила квадрат със Сатурн У3- съседите ми.
Меркурий У9 е извършил секстил с Нептун У4, а по 9д е племенника, като второ дете на сестра ми. Колко трябва да е зле с главата някой, че да положи толкова труд за метър поцинкована тръба? На мен не ми го побира ума
КАРТА