Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584495 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Общи хорари
« Отговор #6795 -: Юли 21, 2018, 09:14:10 am »
Е, много ясно, че руснаците ще казват така. А ако руснаците първи бяха стъпили на Луната, американците пък щяха да го кажат за тях. Преди години гледах поредицата на БиБиСи "Космическата надпревара" (The Space Race). Мисля, че го има в "колибката". Двете държави са били в здрава битка за космоса в разгара на Студената война - битка не само за световно надмощие, но и за чест и слава.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6796 -: Юли 21, 2018, 09:18:47 am »
Това, че беше 49-годишнина (уж) от кацането на Луната, освен това, бях чел преди една книга от руски автор, в която изобличава американците, че са инсценирали стъпването на Луната.
е, те руснаците по онова време се конкурираха с американците, но и работеха и все още си сътрудничат по отношение на астронавтиката, тъй че е имало и има руснаци в НАСА, които да потвърдят/отречат първото стъпване на Луната
И ако 4д е дома, населеното място на човек, то Луната по кой дом е, за да се види стъпвал ли на нея? Едно е ясно, че питащият е заблуден, с Нептун на АСЦ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #6797 -: Юли 21, 2018, 10:15:50 am »
Друго мое свободно съчинение:Меркурий го връщаме назад с 49градуса. :57:

akruks

• Hero Member
« Отговор #6798 -: Юли 21, 2018, 11:23:26 am »
Друго мое свободно съчинение:Меркурий го връщаме назад с 49градуса. :57:
хаха, то да не е дирекция, че градус да се равнява на година
с 49гр назад е 3гр в рак, Луната е в разходящ тригон- нагласихме го  :012:

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #6799 -: Юли 21, 2018, 12:27:29 pm »
хаха, то да не е дирекция, че градус да се равнява на година
с 49гр назад е 3гр в рак, Луната е в разходящ тригон- нагласихме го  :012:
Нагласих го,на 14 се твърди,че е стъпил,7*е разх.тригон от днешна дата.(не съм сигурна дали мога да смятам)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6800 -: Юли 21, 2018, 01:35:41 pm »
Едно е ясно, че питащият е заблуден, с Нептун на АСЦ.
В такъв случай, греша за това, че не е стъпвал на Луната, т.е. бил е наистина там?

akruks

• Hero Member
« Отговор #6801 -: Юли 21, 2018, 07:40:56 pm »
В такъв случай, греша за това, че не е стъпвал на Луната, т.е. бил е наистина там?
Да, правилно си ме разбрал.
А най-добре говори наталната карта https://www.astro.com/astro-databank/Armstrong,_Neil

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6802 -: Юли 21, 2018, 08:51:13 pm »
Да, правилно си ме разбрал.
А най-добре говори наталната карта https://www.astro.com/astro-databank/Armstrong,_Neil
Добре, благодаря!

akruks

• Hero Member
« Отговор #6803 -: Юли 21, 2018, 08:51:59 pm »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6804 -: Юли 25, 2018, 03:47:22 pm »
Преди малко ми се обади регионалната и ми каза, че колегата ми уж го откарали в болница и се налага аз да работя до края на месеца сам без почивка. Каза ми, че трябва да зарежа всички уроци, на които ходя (а това откъде ли го знае, интересно), семейството си също да не гледам, иначе ако не работя, щяла да ми наложи "огромна финансова инжекция" и прочее. Вярно ли е това и ще ми навреди ли? Искам да разбера лъжат ли ме или не (и колегата, и регионалната). Моля ви, помагайте! Ако някой може да ми тегли и Таро, ще съм благодарен (лошото е, че няма как да си платя). Истината е, че се чувствам адски прецакан и ме иде да се хвърля под влака.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6805 -: Юли 25, 2018, 03:55:33 pm »
Нагли изнудвачи, нямам думи!

Що се отнася до твоя хорар, не си в особено изгодна позиция.
Колегата наистина може да си е взел болничен и да не се чувства добре. И му се ще да запази добрия тон с регионалната ви мениджърка.

Нея я гледам по Меркурий като У10, освен това е часови управител. Той сега  би трябвало да е стационарен вече, утре нали тръгва в ретрограден ход. Изчакай малко да отмине напрежението. Тя сега може наистина да се е афектирала, но е възможно и леко да блъфира – натиска и гледа дали ще им клекнеш и се съгласиш с всички неприемливи претенции. Това е много характерен маниер при местния робовладелец, да мине номерът.
Ако пък гледаме Слънцето като генерален сигнификатор на шефските фигури, то е в силна позиция – в домицил и в дома си на радост, подкрепено от Раху. Твоят сигнификатор е слаб – бавен, ретрограден, съвпад с Кету в кадентен дом. И предстои опозиция със Слънцето след 2 единици време. Има противопоставяне между вас и в случая по-силният диктува правилата. Най-добре си виж договора за франчайз, който си подписвал с тях – как са регламентирани отношенията там, има ли някакви уловки, дали наистина могат да те задължат да отработваш допълнително и да те глобяват, ако откажеш.

Луната е в разходящ съвпад с ретро Сатурн, но тук може да се каже, че има малефична обсада. От едната страна е Сатурн, в следващия знак са Марс/Кету. Във 2 дом, те затова те плашат с финансови санкции и се опитват да те ударят по джоба. На Луната ѝ предстоят два хармонични аспекта, но със слабо поставени планети. При това с Юпитер има рецепция по падение. Последният аспект е тригон с Венера, затова мисля, че по-скоро в полза на колегата може да се наредят нещата.  А ти си в по-нагъзено положение. В 4 дом няма неблагоприятни планети, Юпитер го управлява. Не знам, освен ако се хванем за това, че той е в знака на твоя сигнификатор. Но иначе е в слаба позиция и акцидентално, и есенциално. Знакова квадратура с твоя сигнификатор. Освен това управлява твоя джоб, може да се опитат да измъкнат парички от него. И съвпадът на Луната със Сатурн тук не говори за работа на печалба, по-скоро на загуба. Но това вече се е случило. Осъзнал си финансовата безперспективност на тази работа.

« Последна редакция: Юли 25, 2018, 05:17:34 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #6806 -: Юли 25, 2018, 05:17:19 pm »
Преди малко ми се обади регионалната и ми каза, че колегата ми уж го откарали в болница и се налага аз да работя до края на месеца сам без почивка. Каза ми, че трябва да зарежа всички уроци, на които ходя (а това откъде ли го знае, интересно), семейството си също да не гледам, иначе ако не работя, щяла да ми наложи "огромна финансова инжекция" и прочее. Вярно ли е това и ще ми навреди ли? Искам да разбера лъжат ли ме или не (и колегата, и регионалната). Моля ви, помагайте! Ако някой може да ми тегли и Таро, ще съм благодарен (лошото е, че няма как да си платя). Истината е, че се чувствам адски прецакан и ме иде да се хвърля под влака.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Изроди, как не я срам тая овца да ти говори по този начин. Махай се от там, как го траеш това изобщо. Такова отношение е неуважително и просташко.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6807 -: Юли 25, 2018, 05:19:42 pm »
Според мен колегата се е подмазал на регионалната. А теб искат сега да те насадят на пачи яйца.
Типично в стила на местните колеги/колежки и шефове.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #6808 -: Юли 25, 2018, 05:47:29 pm »
Честно ви казвам, ми се иска да умра, имам чувството, че и на тях им се иска. Преди малко, за малко да ме блъсне кола, после автобус, обаче за съжаление нищо не стана. Карах като бесен и даже не помня къде съм бил.  :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting:

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #6809 -: Юли 25, 2018, 05:49:06 pm »
Ако си на франчайз е по-добре за теб да работиш, колкото е необходимо и е твоя отговорност. Подразни ме отношението на тази жена, ако наистина ти е говорила по-този начин.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг