Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584618 пъти)

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
Re: Общи хорари
« Отговор #6885 -: Август 10, 2018, 05:39:31 pm »
НЕ!
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6886 -: Август 10, 2018, 05:49:27 pm »
Въпросът ми е,в близките дни,може би седмица - две,хайде и месец да е,ще има ли смърт в обкръжението ми,на роднина,на близък човек.

А имаш ли реални основания да се притесняваш?
Според хорара – въпросът е зададен с неясни мотиви. Не ми изглежда много радикална картата.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #6887 -: Август 10, 2018, 06:05:35 pm »
Ще имам ли някакви проблеми на новата работа?
Като във въпросa си визирам - работодатели,колеги,обстановка и така нататък.
Благодаря!

Докато не натрупаш сериозен стаж винаги ще имаш проблеми. Никой не харесва мързели със самочувствие. Освен ако работата е по-креативна и уменията се виждат при пробните интервюта.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6888 -: Август 10, 2018, 06:10:42 pm »
Никой не харесва мързели със самочувствие.

Маймунке, това е вицът на деня. 80% от работещите у нас са такива!  :012:

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #6889 -: Август 10, 2018, 06:14:10 pm »
Маймунке, това е вицът на деня. 80% от работещите у нас са такива!  :012:

По-малко са от 80%, но процентът е близо. Познавам не малко хора, които се скъсват от бачкане а заслужени пари не изкарват. Работа има, пари нема!  :012: Ако може безплатно да им работиш на наглите, най-добре.
« Последна редакция: Август 10, 2018, 06:16:06 pm от maimunka365 »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6890 -: Август 10, 2018, 06:27:55 pm »
То май е двустранно това, тоя тарикатски манталитет. Много хора така са се изхитрили.
Работодателите искат да им се работи /почти/ за без пари, да се свърши някоя услуга "за вчера", ама ако може на безценица. А служители и работници гледат да се скатават или нищо да не правят, но да вземат заплатка.
То и аз се скъсвам от бачкане и не мога да си получа изработеното. И се сблъсквам с тоя просташки манталитет от двете страни – и при работодатели, и при индивидуални клиенти.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6891 -: Август 10, 2018, 07:01:00 pm »
Хм.. Лека полека и аз свиквам да пускам хорари...

Въпросът ми е,в близките дни,може би седмица - две,хайде и месец да е,ще има ли смърт в обкръжението ми,на роднина,на близък човек. Благодаря ви!
Подобни въпроси не се задават. Но може да провериш в лунара си дали предполага подобно събитие, а затъмнение, лунация в 8д показват също такова събитие и то за повече време напред. В хорара Луната на К8 ще извърши съвпад с Меркурий и Слънце У8, може да се гътне някой мъж, може и повече от един да е заради Меркурий, който показва млад човек.

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #6892 -: Август 10, 2018, 07:32:58 pm »
Как се прави Лунар?
Освен това.. нали имаше... Пълно лунно затъмнение..  сигурно  то е знак... моето е в 10-натален дом.

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #6893 -: Август 10, 2018, 07:33:37 pm »
А имаш ли реални основания да се притесняваш?
Според хорара – въпросът е зададен с неясни мотиви. Не ми изглежда много радикална картата.

Имам.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6894 -: Август 10, 2018, 08:32:00 pm »
Али, зависи за кой роднина питаш, различни са сигнификаторите.
В традиционната астрология бащата е по 4 дом, майката е по 10ти, роднините като цяло са по 3ти. Зависи от степента на родство.

По този хорар евентуално бих допуснала, че е имало проблем с мъж от семейството. Но според мен животозастрашаващата криза е отминала вече, макар че с такива конфигурации и в хорар, и в натал винаги внимавам да не ме подхлъзнат. Тук имаме невидима Луна /непосредствено преди новолуние/ в комбинация с невидим ретро Меркурий, при това са в опозиция с Марс, макар и знакова. Не са много ясни нещата и не бих предположила лесно предсказуем развой.

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #6895 -: Август 10, 2018, 09:32:24 pm »
Али, зависи за кой роднина питаш, различни са сигнификаторите.
В традиционната астрология бащата е по 4 дом, майката е по 10ти, роднините като цяло са по 3ти. Зависи от степента на родство.

По този хорар евентуално бих допуснала, че е имало проблем с мъж от семейството. Но според мен животозастрашаващата криза е отминала вече, макар че с такива конфигурации и в хорар, и в натал винаги внимавам да не ме подхлъзнат. Тук имаме невидима Луна /непосредствено преди новолуние/ в комбинация с невидим ретро Меркурий, при това са в опозиция с Марс, макар и знакова. Не са много ясни нещата и не бих предположила лесно предсказуем развой.

Аз умишлено не уточнявам роднината,да не е ясно чак пък. И затова питам общо за фатален край около мен.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6896 -: Август 11, 2018, 02:12:16 pm »
Али, когато е налице някакъв проблем, в хорарния въпрос се уточнява кой е човекът. Въпросът ти е зададен много общо. Роднини можем да гледаме по 3 дом, може и по 4ти - като близък член на семейството. В друг форум съм виждала такива хорари, винаги се уточнява кой. И тогава се разглежда.  Например: "Баща ми получи инсулт и сега е в болница. Ще оздравее ли, какъв ще е изходът?", "На сестра ми предстои операция. Ще мине ли благополучно?". Затова твоята карта отразява неяснота и мъгла около въпроса. Е, понякога в хорара може да се хване и преднамерена лъжа от страна на кверента, чела съм за такива примери. В твоя хорар има учебникарски указания за неясно формулиран въпрос, затова такъв беше и моят отговор.

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #6897 -: Август 11, 2018, 02:35:26 pm »
Али, когато е налице някакъв проблем, в хорарния въпрос се уточнява кой е човекът. Въпросът ти е зададен много общо. Роднини можем да гледаме по 3 дом, може и по 4ти - като близък член на семейството. В друг форум съм виждала такива хорари, винаги се уточнява кой. И тогава се разглежда.  Например: "Баща ми получи инсулт и сега е в болница. Ще оздравее ли, какъв ще е изходът?", "На сестра ми предстои операция. Ще мине ли благополучно?". Затова твоята карта отразява неяснота и мъгла около въпроса. Е, понякога в хорара може да се хване и преднамерена лъжа от страна на кверента, чела съм за такива примери. В твоя хорар има учебникарски указания за неясно формулиран въпрос, затова такъв беше и моят отговор.

Не искам да уточнявам,уточнението ми е смърт на близък.Щом може да се гледа по 3-ти и по 4-ти дом,нека бъдат разгледани,дори ако роднината включват още домове,да се погледне и там,въпросът е за крайн на живота,някъде нещо показва ли го?
Сега ще се постарая да направя Лунар.. Как става това? Сега ще поразгледам.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6898 -: Август 11, 2018, 02:38:14 pm »
Вече съм си казала мнението, желая успех на всички тълкуватели.  :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #6899 -: Август 11, 2018, 02:49:08 pm »
Хм.. Лека полека и аз свиквам да пускам хорари...

Въпросът ми е,в близките дни,може би седмица - две,хайде и месец да е,ще има ли смърт в обкръжението ми,на роднина,на близък човек. Благодаря ви!
Не