Мъжът ти вече е получил наследство- дали е споменатото място или къщата, в която живеете с родителите му, но няма намерение да се мести и да се разделя с тях, преди ти казах същото, пък какво ти говори, само докато ти мине, е отделно
akruks,
Давам ти ОВ, вчера мъжът ми и брат му се срещнаха да говорят за мястото.
Девер ми му е казал, че и той имал някакви планове да строи на това място и че не му се живеело в апартамента.
И ми разказа още неща, които девер ми е казал: е сякаш слушах свекърва си, същите неща които и тя ми каза, когато се бяхме скарали заради глупости. Даже му бил казал, че щял да види със сегашната си приятелка какво ще излезе, дали щели да останат заедно и ако останат, да живеят, едва ли не на това място в къща, която още не е построил. А аз бях задала любовен хорарен въпрос за него, точно в това отношение дали ще останат заедно. Беше казала че до 6 месеца ще се разделят. А и ми е интересно защо му говори лъжи, при условие че има друга с която и изневерява?! Просто не мога да проумея, защо и той се води по акъла на свекърва ми, но не се учудвам защото той си споделя с нея много повече и я слуша много повече какво му говори. Но, ако реши че иска да направи нещо и и каже да не се меси, тя го слуша. А когато съпругът ми и каже не, тя започва още повече да настъпва и докато не стане нейната не се спира. А сега сигурно, ще се наложи да строим в този двор наша къща, но му дадох 6 месеца срок, да постави граници на майка си, иначе аз ще се изнеса от тук. И той ми вика "То аз ще се опитам, но не знам дали това ще даде резултат". Е ако не дава резултат, значи трябва да направи така, че да даде резултат, защото на мен взема да ми писва от "мамчето", което само иска да заповядва и да командори. Не сме и работниците в работата и, и не ни е шефка на нас, за да ни казва какво и как да правим.
Аз преди месец ходих на психиатър и не ме е срам да си го призная, изписа ми хапчета от които се чувствам добре. Но тя е с 56 годишен стаж-жената е много добър специалист. И ми каза така " Тя свекърва ти си е мислила, че ще има снаха която да командва и да я върти на малкия си пръст, обаче първо че не е познала, второ че ти си много по-интелигентна и съобразяваща се, трето си много по-млада от нея, а тя вече се чувства ненужна и отхвърлена, и факта че се справяш с всичко сама, без нейна помощ я кара да прави селски номера, а и най-важното е, че не и даваш възможност да се докаже, като направи нещо за вас, за да и благодариш после. Тя 10 години от живота си е прекарала в гледането на двете си деца-момчета, което е било нейна цел и нейния живот, и когато вече няма за кого да се грижи се чувства отхвърлена. Такъв тип жени, никога няма да се променят, но ти трябва да бъдеш по-умната и по-интелигентната и да не показваш че и се дразниш, а и да не си разваляте взаимоотношенията със съпругът си. Остави я да му се лигави за 10 минути, но стой на страна. Има няколко варианта за твоят проблем: единият е да се махнате от там, другият е да премахнеш проблема като поставите граници и третият, който сега е нужен е да го приемеш и чрез тези хапчета да ти е по-лесно да го нарпавиш"
И наистина, не и се дразня в момента толкова много и я оставям. Но ще видим до къде ще я докараме.
Благодаря ти, както винаги си точна в прогнозите.