Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584616 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
Re: Общи хорари
« Отговор #7110 -: Януари 04, 2019, 06:02:14 pm »
Зира,в къщи щом са ,може би са там някъде,Луна в овен ,топло място ,около печка,в близост до ел.уред,в шкаф ,до нещо което излъчва топлина,близо до уред,може сешоар,или ютия,където стоят такива неща,топло,червено.......на пода ,под килим ако имат червен. :017:
« Последна редакция: Януари 04, 2019, 06:04:47 pm от Сафо »

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #7111 -: Януари 04, 2019, 07:51:08 pm »
Привет на всички  :012:

Имам едно питане покрай пътуването си, което е изпълнено с подводни камъни  :)

Ще мине ли нормално пътуването до ... ?

ОВ по този хорар: Всичко мина нормално  :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7112 -: Януари 04, 2019, 09:10:54 pm »
Здравейте хора, имам нужда от помоща ви за намиране на отговора на моя въпрос. Отнася се за синът ми който съм назовала по име. Кой открадна парите на Бойко?
Този Бойко първо дете ли ти е, второ ли? Има тема за хорари за изгубени вещи.

zira

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #7113 -: Януари 04, 2019, 09:20:16 pm »
Първо дете ми е. Не са изгубени,взети са от домът му.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7114 -: Януари 04, 2019, 09:25:17 pm »
Първо дете ми е. Не са изгубени,взети са от домът му.
Добре де, такова е заглавието на темата, независимо дали са изгубени, откраднати, взети търсените неща, а и това няма как да се знае предварително, нали затова се прави карта и по нея се гледа
Имало е случай дете да лъже майка си, че ги е изгубило или са ги откраднали, а реално ги е похарчило парите, но в твоя случай не става въпрос за дете, а за мъж. Ето я темата, така е по-прегледно, когато човек иска да разглежда тълкувани хорари на дадена тема. http://astra.la/forum/index.php?topic=165.msg174214#msg174214

akruks

• Hero Member
« Отговор #7115 -: Януари 04, 2019, 09:39:48 pm »
Здравейте хора, имам нужда от помоща ви за намиране на отговора на моя въпрос. Отнася се за синът ми който съм назовала по име. Кой открадна парите на Бойко?
Щом е първо дете е по 5ти дом, представен от Марс в негов 11д, извършил съвпад с Нептун, диспозитор на заключен знак в този дом- събира ли се сприятели да си пийва?
Парите му са по Венера в негов 7д, извършила хармоничен аспект със Сатурн, представляващ бащата/дома на неговата партньорка, възможно ли е да са похарчени по празниците във връзка с пътуването/гостуването при нейните родители, защото в никакъв случай не са откраднати. Луната последно е имала съвпад с Марс, неговия У1 и У8, значи последно са били в неговите ръце, платил е сметки, дългове, дал е на жена си за подаръци, нека върне лентата назад и си спомни.

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #7116 -: Януари 05, 2019, 02:07:52 pm »
Благодаря akruks, ще разгледам и по 5 дом. Той не се събира с приятели за пийване, а липсата е забелязана много преди празниците.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7117 -: Януари 05, 2019, 09:48:51 pm »
Благодаря akruks, ще разгледам и по 5 дом. Той не се събира с приятели за пийване, а липсата е забелязана много преди празниците.
все пак за каква сума пари става въпрос?
И аз казвам това, което виждам по картата, че не са взети или откраднати, последно са били в неговите ръце.
« Последна редакция: Януари 05, 2019, 09:50:51 pm от akruks »

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #7118 -: Януари 05, 2019, 10:55:21 pm »
Много ми се иска да си права и да не са откраднати,сумата е 3500. Кой аспект ти дава основание да мислиш така? Дори да вземем 5 дом за негов 1, той не е ли представен по скоро от Венера,куспидатата е точно на границата. Последния аспект на луната преди задаване на въпроса е куинконс с Венера, а преди да напусне знака ще е с Уран. Той е много притеснен. Марс като диспозор на Луната също е важен, в съвпад с Нептун- заблуда, този съвпад тригон с Венера,която е не само У2 но и по принцип сигнификатор на пари и ценности.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7119 -: Януари 06, 2019, 12:24:45 am »
Много ми се иска да си права и да не са откраднати,сумата е 3500. Кой аспект ти дава основание да мислиш така? Дори да вземем 5 дом за негов 1, той не е ли представен по скоро от Венера,куспидатата е точно на границата. Последния аспект на луната преди задаване на въпроса е куинконс с Венера, а преди да напусне знака ще е с Уран. Той е много притеснен. Марс като диспозор на Луната също е важен, в съвпад с Нептун- заблуда, този съвпад тригон с Венера,която е не само У2 но и по принцип сигнификатор на пари и ценности.
СТАВА ДУМА ЗА ПОСЛЕДЕН СЪВПАД НА ЛУНАТА, А НЕ ПОСЛЕДЕН АСПЕКТ
КОГАТО Е БИЛА В РИБИ Е СЪВПАДАЛА С МАРС, КОЙТО Е УПРАВИТЕЛ НА 5Д, НЕГОВ 1-ВИ
ОТДОЛУ В ТАБЛИЧКАТА Е ИЗПИСАНО КУСПИДАТА НА ВСЕКИ ДОМ В КОЙ ЗНАК И НА КОЛКО ГРАДУСА СЕ НАМИРА
ОСНОВАНИЕ ДА МИСЛЯ МИ ДАВА НАУЧЕНОТО И ПРОВЕРЕНО С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО В ДРУГИ ХОРАРНИ КАРТИ
ЛЕКА НОЩ!

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #7120 -: Януари 06, 2019, 12:27:28 pm »
Благодаря, Сафо и Акрукс. Явно имам много да уча.

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7121 -: Януари 06, 2019, 04:37:01 pm »
Здравейте,
Тъй като мъжът ми ще си празнува РД на 19-ти Януари, покани освен роднини и семейство и нашите съседи, които са двойка.
Обаче, девойката преди години го е харесвала и съответно сега не ме харесва мен :D Но пък момчето е много готин и ходят с мъжът ми да стрелят заедно. Та все още не са ни дали отговор, дали ще присъстват и се чудих дали ще дойдат изобщо.
Аз зададох въпросът " Х. (назована по име, съседката ни), ще присъства ли на РД на мъжът ми?
Както знам, съседите са по 3ти дом, нали?
т.е. тя трябва да е представена от Слънцето У3 в тази карта? Като луната има сходящ тригон със Слънцето, което се намира в 7ми дом- откритите врагове :D т.е. ще присъства. На пръв поглед това ми излиза като коментар.
« Последна редакция: Януари 06, 2019, 10:35:06 pm от fortunades »
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

zira

• Newbie
  • *
« Отговор #7122 -: Януари 06, 2019, 08:56:35 pm »
Да, ще присъства. Слънцето е в съвпад и с двата диспозора на 5 дом- забавленията в 7 дом, домът на съпруга ти. Последния аспект на Луната преди да напусне Дева е опозиция с Хирон. Мисля, че ти няма да си доволна.

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7123 -: Януари 06, 2019, 09:22:38 pm »
Да, ще присъства. Слънцето е в съвпад и с двата диспозора на 5 дом- забавленията в 7 дом, домът на съпруга ти. Последния аспект на Луната преди да напусне Дева е опозиция с Хирон. Мисля, че ти няма да си доволна.
zira,
Много ти благодаря за коментара.
Ще дам ОВ след рд, но е нормално да не съм доволна, поради разбираеми причини. Но ще го преживея някак си :D
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7124 -: Януари 06, 2019, 10:22:36 pm »
Здравейте,
Тъй като мъжът ми ще си празнува РД на 19-ти Януари, покани освен роднини и семейство и нашите съседи, които са двойка.
Обаче, девойката преди години го е харесвала и съответно сега не ме харесва мен :D Но пък момчето е много готин и ходят с мъжът ми да стрелят заедно. Та все още не са ни дали отговор, дали ще присъстват и се чудих дали ще дойдат изобщо.
Аз зададох въпросът " Х. (назована по име, съседката ни), ще присъства ли на РД на мъжът ми?
Както знам, съседите са по 3ти дом, нали?
т.е. тя трябва да е представена от Слънцето У3 в тази карта? Като луната има сходящ тригон със Слънцето, което се намира в 7ми дом- откритите врагове :D т.е. ще присъства. На пръв поглед това ми излиза като коментар.
Картата е с грешна дата, написала си 2018г. и се чудя каква е тази Луна в Дева на  6ти януари, когато е Новолунна в Козирог?
« Последна редакция: Януари 06, 2019, 10:24:38 pm от akruks »