Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584469 пъти)

kot

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
Re: Общи хорари
« Отговор #7140 -: Януари 14, 2019, 12:37:06 pm »
За постоянно няма да напусне града заради работата си, ще запазите връзката си и всичко покрай нея, така че споко!

"Чул те Господ", akruks ! Благодаря.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #7141 -: Януари 14, 2019, 12:53:52 pm »
И според мен няма да има смяна на местожителство. Но може да има някакви промени в работата или позицията, като повишение

kot

• Newbie
  • *
« Отговор #7142 -: Януари 14, 2019, 01:16:50 pm »
И според мен няма да има смяна на местожителство. Но може да има някакви промени в работата или позицията, като повишение

Благодаря за отделеното време, най-късно следващия понеделник ще дам инфо какво се случва.

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7143 -: Януари 20, 2019, 07:48:23 pm »
Тази е комшийка на мъжа ти, по негов 3д, а Марс У5 за него е в сходящ квадрат със Сатурн У3 , тъй че едва ли ще е на неговия празник.
akruks,
Давам ОВ. не дойдоха. Били канени на някакъв имен ден...
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7144 -: Януари 21, 2019, 01:50:15 pm »
akruks,
Давам ОВ. не дойдоха. Били канени на някакъв имен ден...
Благодаря!

fortunades

• Hero Member
« Отговор #7145 -: Януари 21, 2019, 02:01:25 pm »
Благодаря!
И аз ти благодаря, akruks .
Ползотворна седмица!

dob

• Newbie
  • *
  • Публикации: 44
« Отговор #7146 -: Януари 22, 2019, 12:05:26 pm »
Ще отидем ли заедно на ски с Д.? /приятеля ми/ Не смея да повдигна въпроса да не "разваля магията" ::), чакам той да каже.
Благодаря.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7147 -: Януари 22, 2019, 12:15:18 pm »
Ще отидем ли заедно на ски с Д.? /приятеля ми/ Не смея да повдигна въпроса да не "разваля магията" ::), чакам той да каже.
Благодаря.
Чак пък магия... Връзката ви се основава на секс, а ските всеки сам си кара.

dob

• Newbie
  • *
  • Публикации: 44
« Отговор #7148 -: Януари 22, 2019, 12:48:50 pm »
Чак пък магия... Връзката ви се основава на секс, а ските всеки сам си кара.

Благодаря, akruks - т.е. да не се надявам заедно да караме, да не го чакам и да си правя резервация? Правилно ли те разбирам? ::)

akruks

• Hero Member
« Отговор #7149 -: Януари 22, 2019, 01:27:34 pm »
Благодаря, akruks - т.е. да не се надявам заедно да караме, да не го чакам и да си правя резервация? Правилно ли те разбирам? ::)
Тези въпроси не към нас, а към него. Съвместна ваканция се обсъжда с партньора!

fortunades

• Hero Member
« Отговор #7150 -: Януари 24, 2019, 11:14:29 am »
Здравейте,
Аз продължавам със семейните драми :D
И тъй като тази седмица ми е ужасна и откъм работа и откъм здраве, настинах в заведението където празнувахме.
След заведението, отидохме на дискотека и там реших да попитам девер си какво иска за подарък за 30-годишнината.
И той шеговито каза "Абе да сме живи и здрави, няма значение. Абе един Елит контролер (това е джойстик за играта Xbox, който струва 270лева) ще ме зарадва. Но не се притеснявайте, има време. То аз ще го празнувам в двора на къщата НИ, защото ще бъдем много хора". И съответно аз се зачудих, как така това е НЕГОВАТА къща, като родителите им бяха напълно ясни, че тази къща с двора си остава за нас, той си има апартамент, а и още едно място на което щял да строи, някой ден.
Обсъдих го това с мъжът ми и той каза, че това едва ли ще стане, защото се иска много голяма организация. А и аз му споделих, че не искам непознати хора да влизат в моята къща, да ходят из стаите, където могат да ровят и не се знае какво могат да си вземат... Това ме извади извън релси, поради факта че той се разполага с нашето имущество. Ние да не би да сме отишли в апартамента му да си празнуваме там купоните?!
И съответно въпросът ми е породен от тази ситуация.
" Девер ми назован по име, ще празнува ли 30-тия си РД в нашият двор?"
Много ще бъда благодарна за коментарите.
Исках да спомена, че този РД ще бъде чак месец Септември, така че е в дългосрочен план.

kot

• Newbie
  • *
« Отговор #7151 -: Януари 24, 2019, 11:22:05 am »
За постоянно няма да напусне града заради работата си, ще запазите връзката си и всичко покрай нея, така че споко!

OВ - След срещата с шефа няма индикации да го местят в друг град, обсъждали са работни планове за следващата година.
Благодаря Ви :58:

akruks

• Hero Member
« Отговор #7152 -: Януари 25, 2019, 01:54:52 pm »
" Девер ми назован по име, ще празнува ли 30-тия си РД в нашият двор?"
Много ще бъда благодарна за коментарите.
Исках да спомена, че този РД ще бъде чак месец Септември, така че е в дългосрочен план.
Нашият? Колкото е ваш този двор, толкова и негов, поне докато родителите му живеят там и не е записано черно на бяло, че дворът и къщата принадлежат на мъжа ти. Но не, няма да празнува там, а и е твърде рано да се говори за празнуване- не се знае тогава какво ще е времето, дали ще позволява софра на двора и т.н.

fortunades

• Hero Member
« Отговор #7153 -: Януари 25, 2019, 03:19:18 pm »
Нашият? Колкото е ваш този двор, толкова и негов, поне докато родителите му живеят там и не е записано черно на бяло, че дворът и къщата принадлежат на мъжа ти. Но не, няма да празнува там, а и е твърде рано да се говори за празнуване- не се знае тогава какво ще е времето, дали ще позволява софра на двора и т.н.
akruks,
Това е по желание на родителите му, така разпределиха нещата още лятото. Това че все още го няма черно на бяло не означава че не могат да се разпореждат. А и те категорично ни даодха да разберем, че горното място и апартамента са на девер ми, а тази къща е нашета. Но в момента живеем там и трябва да се съобразяват с нашите желания, както ние с тяхните. Разбирам да не живеехме там, но не е така. А и аз не искам никой чужд да влиза в домът ми, който съм обзавела и подреждам и чистя.
Разбира се, че времето е много важно, но замисъла ме подразни че не са се допитали дори и до нас, ами са си го решили ей така, без да се съобразят с мнението ни. Рано е, знам, ама нали си е емоционална седмицата... Като дойде време ще се разбере.
Благодаря ти!

Leyla

• Newbie
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #7154 -: Януари 26, 2019, 11:44:48 am »
Привет!
Опитвам се да разбера как е настроена жената Х (име) към мен. Въпросът е дали все още ме харесва? От скоро се познаваме, но забелязвам промяна в отношението и към мен.

Мерси предварително.