Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584481 пъти)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
Re: Общи хорари
« Отговор #7320 -: Юни 08, 2019, 09:10:44 am »
Тази вечер Д. с колеги ли ще пие бира или ме излъга? Като гледам У му 12 дом се досещам, че ще е само с “колежка” но ...  :o Благодаря ви
По този хорар и аз си мисля, че си е бил вкъщи, там са пили по домашному - негов 4 дом е 11 за приятелите му.
А какво се е случило, всъщност?
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7321 -: Юни 08, 2019, 05:20:06 pm »
Меркурий не е ли в 4 му дом?
Сега вече го видях- в 4д е, Мерка, където също е Луната, която пренася светлина между Уран У11 и Нептун У1,У12 за него, тъй че не те е излъгал, че ще пие с приятел и с колеги, тъй като до Луната са Меркурий и Марс- млади хора, мъже, а 4д е дома, населеното място на човек, може да е бил вкъщи с тях или близо до дома си, в домашна среда.

Selena_82

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #7322 -: Юни 09, 2019, 10:16:42 am »
Здравейте,

Съвсем нова съм във форума и много се надявам това да е правишното място, където мога да си задам въпроса: Ще зачена ли този месец?

Виждам, че упр на 5 дом е луната, а управителя на 4 (дома на всяко ново начало) е в 5. Това може ли да се тълкува като Да?

Ще ми бъде интересно да чуя мненията ви :-)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
« Отговор #7323 -: Юни 09, 2019, 12:29:15 pm »
...а управителя на 4 (дома на всяко ново начало) е в 5

Това пък защо и откъде?

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #7324 -: Юни 09, 2019, 03:36:35 pm »
Здравейте,

Съвсем нова съм във форума и много се надявам това да е правишното място, където мога да си задам въпроса: Ще зачена ли този месец?

Виждам, че упр на 5 дом е луната, а управителя на 4 (дома на всяко ново начало) е в 5. Това може ли да се тълкува като Да?

4
Здравей.Четвърти дом в хорара се тълкува като края на нещата,не като начало!  Има шансове,но по-добре  виж и  солара

Selena_82

• Newbie
  • *
« Отговор #7325 -: Юни 09, 2019, 03:59:47 pm »

[/quot
4
Здравей.Четвърти дом в хорара се тълкува като края на нещата,не като начало!  Има шансове,но по-добре  виж и  солара

Flower from Venera,

От това, което съм чела досега, 4ти дом е корените, дома, кармата, там, откъдето започва всичко. Следователно като цяло дом на началото, но разбира се може и да греша. Прикачван и солара си. Ще се радвам, ако имаш време, да му хвърлиш един поглед :-)

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #7326 -: Юни 09, 2019, 04:02:28 pm »
По този хорар и аз си мисля, че си е бил вкъщи, там са пили по домашному - негов 4 дом е 11 за приятелите му.
А какво се е случило, всъщност?

Благодаря на всички , колкото и да чета астро статии, тук научавам най-много!!!
ОВ - забавих я, но трябваше да съм сигурна, за да не ви подведа. Бил е в квартално кръчме с колеги и колежки, след което се прибрал и поканил др приятел на по питие.

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
« Отговор #7327 -: Юни 09, 2019, 04:08:30 pm »
[/quot
Flower from Venera,

От това, което съм чела досега, 4ти дом е корените, дома, кармата, там, откъдето започва всичко. Следователно като цяло дом на началото, но разбира се може и да греша.
Бъркаш натал със хорар.  :72:За солар мисля има друга тема.И е добре да е натала със солар и домове

Selena_82

• Newbie
  • *
« Отговор #7328 -: Юни 09, 2019, 04:42:55 pm »
4

А по какво съдиш в хорара, че има шансове? Още се уча и би ми било интересно да чуя мнението ти :-)

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
« Отговор #7329 -: Юни 09, 2019, 05:12:40 pm »
А по какво съдиш в хорара, че има шансове? Още се уча и би ми било интересно да чуя мнението ти :-)
У1 сатурн на К12-верно сатурн е,но на трон и на к12 = според мен показва упоритост и пореден опит,зашото е ретро.Съвпад е с Плутон,отговарящ за заплождането. осми дом се управлява от Венера на трон  и няма да се състои квадрата с Луната,която пък е косигнификатор на въпроса.Луната ще има тригон с Уран,който хем е твой управител,хем отговаря за инвитрото,така,че ако правиш инвитро шансовете са големи сега.Луната и венера са в женски знак.

Selena_82

• Newbie
  • *
« Отговор #7330 -: Юни 09, 2019, 05:42:47 pm »
Много благодаря. Не, няма да е ин витро. Наистина ще е повторен опит, така да се каже, защото предишната бременност беше неуспешна. А това, че Луната е в опозиция с асцендента протеснително ли е?
« Последна редакция: Юни 09, 2019, 05:47:03 pm от Selena_82 »

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
« Отговор #7331 -: Юни 09, 2019, 05:50:43 pm »
Много благодаря. Не, няма да е ин витро. Наистина ще е повторен опит, така да се каже, защото предишната бременност беше неуспешна. А това, че Луната е в опозиция с асцендента протеснително ли е?
Луната е в разходяща опозиция с асц,т.е. не се брои. Не тълкувай хорара като натал!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7332 -: Юни 10, 2019, 02:46:30 am »
Управител на 5д е Меркурий, който е в сходяща опозиция със Сатурн У1, освен това за зачатие се гледа и 8д, който се управлява от анаретна Венера в градуса на Плеядите, тъй че Не

Selena_82

• Newbie
  • *
« Отговор #7333 -: Юни 10, 2019, 10:09:39 am »
Управител на 5д е Меркурий, който е в сходяща опозиция със Сатурн У1, освен това за зачатие се гледа и 8д, който се управлява от анаретна Венера в градуса на Плеядите, тъй че Не

Венера на 29ия градус може да се тълкува и като скорошна промяна на контекста или нетърпение от страна на питащия. Или греша?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #7334 -: Юни 10, 2019, 10:25:06 am »
Здравейте,

не, няма да заченеш този месец