Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584468 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7919
Re: Общи хорари
« Отговор #7395 -: Юли 07, 2019, 12:36:18 pm »
Ами не може да се каже, че връзката пълноценна в истинския смисъл, от 1 год, но сме в различни градове, но има някаква странно дълбока връзка, сякаш се познаваме много отдавна. Вярвам му, чисто интуитивно,  но има някаква задръжка. Като сродна душа го усещам, много положителни промени се стартираха при мен в този период

Карта за 2019? Със слънчева революция, в Хорари?

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7396 -: Юли 07, 2019, 03:08:06 pm »
Не, баща ти няма да пътува, нека си гледа неговите обекти, откъдето ще изкара пари, а свекърва ти да си оправя банята, не я мисли- никой няма да ти признае след време.
akruks,
Искам да ти благодаря, защото в самият спор за текущата ситуация в къщи, свекърва ми и нейната свекърва си признаха че не харесват банята и че е станала много тясна. Сега се е разтревожила за нейната свекърва( а да не кажа как я обижда че била проста, че не чистила, че миришело в нейната стая и т.н. ) как щяла да се къпе в тази тясна баня и че от страх  да не счупи нещо се къпела горе при тях.
Всяко зло за добро : )) радвам се че нещата си идват на мястото.

CUPIDO The community, social groupings, family, belonging (семейните отношения се случват тук, благодарение на тази планета са открити останалите)

HADES Decomposition, defect, disintegration, analysis to the core components (най-трудното тълкувание, хаос, тъмно, тайно, скрито, откроено, границата между видим и невидим свят, метафизика, дисбаланс, дефект) стрели във всички посоки отвътре навън, и "под"

ZEUS Directed energy, targets and goals, ambition, creation (сила, огън, цел, фокус, Тръмп е Марс/Зевс) стрела напред

KRONOS Authority, mastery, ability, perfection, the professional (високо, качествено, висше, славно) стрела нагоре

ADMETUS Condensation, focus, compression, termination, obstruction (стрели отвън навътре, компресия, нито горе, нито долу, консерватизъм)

VULCANUS Great amounts of sustained force, great strength, intense power  (точка на резонанс, усилсване на всичко до което се "докосне")

POSEIDON Spiritual enlightenment, illumination, propaganda, truth (истина, чистота, светлина, високо, структурирано, ред, хармония, перфектност, ако се приложи Зевс става пропаганда, както е този пост  :012:)

При теб формулата е

SU = CU/KR
SU = CU/HA

Когато ги сумираме се получава

SU = CU =KR/HA

Личност = Семейство = Перфектна / Декомпозиция (разпад)

Ако не беше свекървата, вероятно тези енергии щяха да минат през вас, тоест да се отразят на личните ви взаимоотношения. В случая тя играе ролята на бушон, през нея минава всичко и тя е носи товара, което е супер, защото по-добре да се скарате с нея отколкото по между си.
За всяко нещо има причина да се случи. И аз си мисля че съм родена под щастлива звезда, тъй като се създават ситуации в които се разкрива и разбира истината. Но до тогава...виждам голям зор, завист, обиди, лъжи и подмолни игрички.
Може би за това има пръст сатурн и Уран в 7ми дом...
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7397 -: Юли 07, 2019, 08:29:17 pm »
Ами не може да се каже, че връзката пълноценна в истинския смисъл, от 1 год, но сме в различни градове, но има някаква странно дълбока връзка, сякаш се познаваме много отдавна. Вярвам му, чисто интуитивно,  но има някаква задръжка. Като сродна душа го усещам, много положителни промени се стартираха при мен в този период
Въпросът е: ѝе остарея ли с този човек?
ранният асцендент и Луната в началото на знака показват само едно- прекалено рано е за този въпрос. та вие дори нямате връзка, а питаш вече за остаряване. По хорарна карта може да се да се отговор за години напред, не само за 3м. Друг въпрос е, че въпросът ти е от тези, които не трябва да се задават. Един отговор "няма да остареете заедно" може да не е еднозначен, т.е. по различни причини да не остареете заедно. По тази карта може да имате любовна връзка, но до съжителство да не стигнете.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #7398 -: Юли 07, 2019, 08:29:33 pm »
Всяко зло за добро : )) радвам се че нещата си идват на мястото.

CUPIDO The community, social groupings, family, belonging (семейните отношения се случват тук, благодарение на тази планета са открити останалите)

HADES Decomposition, defect, disintegration, analysis to the core components (най-трудното тълкувание, хаос, тъмно, тайно, скрито, откроено, границата между видим и невидим свят, метафизика, дисбаланс, дефект) стрели във всички посоки отвътре навън, и "под"

ZEUS Directed energy, targets and goals, ambition, creation (сила, огън, цел, фокус, Тръмп е Марс/Зевс) стрела напред

KRONOS Authority, mastery, ability, perfection, the professional (високо, качествено, висше, славно) стрела нагоре

ADMETUS Condensation, focus, compression, termination, obstruction (стрели отвън навътре, компресия, нито горе, нито долу, консерватизъм)

VULCANUS Great amounts of sustained force, great strength, intense power  (точка на резонанс, усилсване на всичко до което се "докосне")

POSEIDON Spiritual enlightenment, illumination, propaganda, truth (истина, чистота, светлина, високо, структурирано, ред, хармония, перфектност, ако се приложи Зевс става пропаганда, както е този пост  :012:)

При теб формулата е

SU = CU/KR
SU = CU/HA

Когато ги сумираме се получава

SU = CU =KR/HA

Личност = Семейство = Перфектна / Декомпозиция (разпад)

Ако не беше свекървата, вероятно тези енергии щяха да минат през вас, тоест да се отразят на личните ви взаимоотношения. В случая тя играе ролята на бушон, през нея минава всичко и тя е носи товара, което е супер, защото по-добре да се скарате с нея отколкото по между си.

Какви са тези картинки?

Магика

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #7399 -: Юли 11, 2019, 12:53:07 pm »
Ще почиваме ли в Бяла края на месеца?
Дали сме доста пари за това пътуване.Детето е на лагер там.Ние със съпруга ми ще бъдем също там,но в друг хотел.Лагера е от 30-ти.Чудя се дали да не питам в нашия хотел дали стаята ни е свободна и можем да я наемем от по-рано.Нещо ме кара да не се обаждам за по-ранна резервация...
Ех...от няколко дни се каня да ви го задам този въпрос и как точно сега събрах смелост на Луна в Скорпион...

Луната е във Виа Комбуста...
И все пак...за квезит/квезитет кой дом се гледа в моя случай? Първо Луната и АС и после 3-ти за близкото пътуване,5-ти като удоволствие,4-ти ,че сме семейно?
« Последна редакция: Юли 11, 2019, 03:34:35 pm от Магика »

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7400 -: Юли 11, 2019, 03:46:14 pm »
Според мен ще се върнете в къщата

Satin,

Позна, за сега оставаме. Ще търсим парцел да строим къща, защото наемите са безбожни! 700лева за 2 сайчета, това ще ми е вноската за кредита за 10 години. И пак след 10 години няма да имам мой дом, а само пари дадени на наем.

Благодаря ти, че се включи.
Още веднъж се удивлявам на точността на астрологията!  :-*
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7401 -: Юли 11, 2019, 10:13:05 pm »
Разбира се, че само тези показатели не показват отговора, затова писах, че не се гледа на парче, а комплексно. Опозицията между У1 на двамата може да е противопоставяне, отдалечаване, но не и край на връзката.

Благодаря!  Хорари построени в деня на СЗ не дават ли винаги отрицателен отговор?
« Последна редакция: Юли 11, 2019, 10:27:23 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

mimss

• Full Member
  • Публикации: 120
« Отговор #7402 -: Юли 13, 2019, 03:12:42 pm »
Много лош между съседски спор, интриги..Неверни приказки, клюки. Ще се разреши ли.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7403 -: Юли 13, 2019, 06:22:54 pm »
Благодаря!  Хорари построени в деня на СЗ не дават ли винаги отрицателен отговор?
Това къде го пише?  СЗ е Новолуние, което в случая съвпада със СЛВ, когато Луната и основен сигнификатор са в съвпад със СЛВ това е положителен развой на поставения въпрос.

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #7404 -: Юли 14, 2019, 01:03:42 am »
Скоро прочетох някъде и сега ме е яд, че не си го запазих.
Намерих нещо, но е друго обяснение: "Луна, изгорена от Слънцето (новолуние) – такива карти са непредсказуеми според класиците. Въпросът не се развива, нещата са в застой или предстои да се развие неблагоприятно за кверента. Вътрешното състояние на кверента не е добро, той преживява криза. Обстоятелствата може да му налагат да постави края на нещо;"
« Последна редакция: Юли 14, 2019, 06:55:00 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #7405 -: Юли 14, 2019, 12:53:59 pm »
"Луна, изгорена от Слънцето (новолуние)
Така ли точно пишеше? Доколкото знам луната не изгаря,а като всяка планета,ако е в сърцето на слънцето,дори усилва качествата си

beatrichebella

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #7406 -: Юли 14, 2019, 03:59:18 pm »
Здравейте, мили хора! :-*
Дали някой на добра воля би се наел да ми помогне в една главоблъсканица, която ни мъчи от известно време с мъжа ми. Когато родих дъщеря ми и се прибрахме у дома, пъпчето й падна в ръцете на педиатърката. Завихме го в една салфетка и го оставихме пред телевизора на шкафа. След това мистериозно изчезна и никой от нас не помни да го е прибирал и къде. Нещо в мен ми "говори", че все още е някъде в нас, че не сме го изхвърлили като сме видяли хартийката. Как да задам въпроса си, така, че да получа конкретен отговор, координати? Много ми се иска да го намерим. Сигурна съм, че е някъде в нас, но къде?
Благодаря предварително, ако някой се наеме да ми помогне. :'(

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #7407 -: Юли 14, 2019, 05:44:05 pm »
Така ли точно пишеше? Доколкото знам луната не изгаря,а като всяка планета,ако е в сърцето на слънцето,дори усилва качествата си

Да, copy paste e, но и на друго място съм го чела подобно.

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #7408 -: Юли 14, 2019, 08:19:20 pm »
Някой би ли могъл да погледне дали един човек се опитва да ми навреди?

Персоната е от типа "лидер на култ", бях в групичката му, за което горчиво съжалявам! Отскубнах се много рязко, но ме преследват кошмари и съмнения, че може нещо да ми направи, защото винаги е обяснявал колко е силен, какви сили и връзки (свръхестествени) има, и че който го изостави, се случвало еди-какво-си и т.н.? Не мога да преценя доколко това е вярно, за някои неща наистина е познавал.

София, 20:16, днес - 14.07.19

Според хорарът би трябвало да си въобразявам, тъй като имам Сатурн в 1-ви дом - т.е. отговорът не е този, който си мисля. В случая аз си мисля, че иска да ми наврежда.
Управители на картата са: Луна Венера Марс (земен триплицитет през нощта), в случая Венера е управител, тя е най-силно позиционирана - в ъглов дом, в знак, в който се чувства сравнително добе. Венера е в  опозиция с мен (аз съм 1-ви дом, лицето Х е 7-ми). Венера в Рак има някакви достойнства, но аз би следвало да съм по-силна тъй като съм си в знак на обител, също в ъглов дом. Жалко че съм ретро :D
Луната в 12-ти показва естеството на въпроса - страх от някакво "магическо" влияние, но също и кошмарите ми, ужаса ми, че се плаша от навреждане, 12-ти е и дом на враговете. Диспозиторът на Луната е ретро Юпи в 11-ти дом, дома на "приятелите"... Откъдето идва въпросното "гуру". Но като цяло май страховете са си преди всичко в моята ми глава.
« Последна редакция: Юли 14, 2019, 08:30:17 pm от Yeah! »
I deserve the best.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7409 -: Юли 14, 2019, 10:31:40 pm »
Скоро прочетох някъде и сега ме е яд, че не си го запазих.
не се ядосвай, не е вярно това  :)