Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1617865 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12815
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Общи хорари
« Отговор #7455 -: Септември 01, 2019, 08:46:56 pm »
Да, това е издирвания младеж. Ето информацията за него
липсва от 7 дни или повече
навярно е приел психотропно вещество, което му е повлияло зле. Били са на техно парти.
Бил е в гора
тя не е голяма гората, претърсели са всичко
но не са го открили
Мястото с гората е в близост до Аксаково, Варна

Нещо като координати, посока къде да се търси може ли да получим от хорара ?
Благодаря, на всички за включването.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

tagetes

• Sr. Member
  • Публикации: 470
« Отговор #7456 -: Септември 01, 2019, 09:03:32 pm »
Може да е паднал в някой овраг в тази гора, някоя ниша. Пишеш - малка гора, всичко обходено из нея. Добре.   :017:
Бъдещето трябва да бъде прекрасно

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7879
« Отговор #7457 -: Септември 01, 2019, 10:08:06 pm »
Рени,Юпитер е изток,Нептун юг,югоизток.Знак риби се свързва с навес за лодки,дог,подслон за пренощуване,болница,аптека,приют за стари хора,пречиствателна станция,уединено място,обор за едри животни,места за риболов,ниски участъци,плавателен басейн,блата,тресавища,влажни участъци.

Рени

• Hero Member
« Отговор #7458 -: Септември 01, 2019, 10:22:50 pm »
Благодаря, Сафо !
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4650
« Отговор #7459 -: Септември 01, 2019, 10:54:37 pm »
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8_%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D0%B8 Побити камъни, някакво подобно място, според това къде се намира У1 в Стрелец -тур. обект тип светилище ,ама каменно, заради дом десет на Сатурн- скали, камънак .Това наистина се оказа в община Аксаково ,но нямам идея от посока къде е изток -юг.. хабер си нямам. Скалите са като набити в пясъка. била съм като дете. Или до място, като Мадарският конник примерно ..За опиянението на изчезналият хорара е показателен, но не мога да разбера дали е жив  :017: Може още да да се омагьосват взаимно с група в различна степен на делириум.                                              ПС Май тези побити камъни не са много близо до това село в което е било партито като гледам картата а реално не мога да прецен :017:
« Последна редакция: Септември 01, 2019, 11:10:13 pm от Ребека »

tagetes

• Sr. Member
« Отговор #7460 -: Септември 01, 2019, 11:28:53 pm »
Побитите камъни са югозападно от Аксаково и селцето до него. По шосе - 30-35 км., пряко - около 20-ина може би   :-X

Ребека

• Hero Member
« Отговор #7461 -: Септември 01, 2019, 11:35:02 pm »
Значи е доста това  :012: Ами може и с кола да са били Доста е далеч, ама нещо такова изглежда подходящо, пеша се извървяват в бавен ход за около  4 часа ..може би тези км- пряко .
« Последна редакция: Септември 01, 2019, 11:37:48 pm от Ребека »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14001
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7462 -: Септември 02, 2019, 12:57:10 pm »
Нептун У1 в 1д на издирвания и на трон по знак- погълнал е алкохол и дрога, което не му е за първи път. По мое виждане краят няма да е добър, но дано греша и го намерят жив и здрав!

Рени

• Hero Member
« Отговор #7463 -: Септември 02, 2019, 01:28:16 pm »
Благодаря, Акрукс !

tagetes

• Sr. Member
« Отговор #7464 -: Септември 02, 2019, 08:15:58 pm »
Преди секунди прочетох статия, че 28 г. Иван е намерен мъртъв край бившето военно поделение. Въздържат се от коментар по случая.   :-X

Ребека

• Hero Member
« Отговор #7465 -: Септември 02, 2019, 10:54:03 pm »
Съжалявам за родителите му, но ще е поучително да се разбере дали е бил мъртъв по време на задаване на хорарният въпрос или с затихващи функции на живот, за да разберем, вече в дистанция и фокус на реалността, коя планета -какво отразява .Съжалявам ,че пак лешоядско, но би било голям урок -помагало за всички изучаващи, ако разберем и дата на раждане ..

tagetes

• Sr. Member
« Отговор #7466 -: Септември 03, 2019, 08:21:21 am »
Първоначално той не е ли бил в този район? Нали беше обиколено всичко? Само където търсихте посока на къде е хванал.   :017:

Рени

• Hero Member
« Отговор #7467 -: Септември 03, 2019, 05:16:48 pm »
Да, Ребека, мога да получа някаква информация в тази посока по-нататък и ще споделя.

tagetes

• Sr. Member
« Отговор #7468 -: Септември 04, 2019, 09:48:34 am »
Направена била аутопсия. Бил се е самоубил, като се е вързал за клон, бесил се е. Умира, след време от тежестта клона се прекършва и той пада. Последствията са няколко счупени ребра, но вече е бил мъртъв.   ::)
« Последна редакция: Септември 04, 2019, 02:23:59 pm от tagetes »

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #7469 -: Септември 10, 2019, 03:45:32 pm »
Здравейте,
имам едно притеснение. Мъжът ми го викат на разпит като свидетел по дело на негов приятел. Той няма взимане даване с този човек по нещата, за които го обвиняват. Но странното е, че следователката настоява мъжът ми да се яви във Варна и му отказва категорично възможността да бъде разпитан тук в София (което по принцип може да стане). Въпросът ми беше дали след като се яви на разпит ще бъде задържан. Споменала съм го по име във въпроса.
Луната е без курс и почти сменила знака - това как да го приема - че нещата ще се променят и изяснят след като Луната смени знака (т.е. да изчакам вдругиден разпита и ще разбера) или че няма да се случи нищо? Иначе неговият управител в 12 дом не изглежда добре ако картата се тълкува.
Освен това утре му започва новата соларна година - в картата не виждам индикации за такива проблеми, но ще я кача по- късно в другата тема.