Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584623 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #7470 -: Септември 10, 2019, 11:48:12 pm »
Здравейте,
имам едно притеснение. Мъжът ми го викат на разпит като свидетел по дело на негов приятел. Той няма взимане даване с този човек по нещата, за които го обвиняват. Но странното е, че следователката настоява мъжът ми да се яви във Варна и му отказва категорично възможността да бъде разпитан тук в София (което по принцип може да стане). Въпросът ми беше дали след като се яви на разпит ще бъде задържан. Споменала съм го по име във въпроса.
Луната е без курс и почти сменила знака - това как да го приема - че нещата ще се променят
Луната без курс показва, че не предстои промяна. Марс У12 обаче отива към квадрат с неговия У1 в 12д, Слънцето У10 вече го е квадратирал- определено има проблем с властите, но няма да го задържат, щом досега не са го направили.

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #7471 -: Септември 11, 2019, 02:32:44 pm »
Akruks, благодаря ти много за отговора! Дано си права - утре ще кажа какво е станало.

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #7472 -: Септември 14, 2019, 12:42:33 am »
 :38: Нямаше проблем. Всичко е минало нормално, но ще трябва още един- два пъти да ходи. Благодаря ти Акрукс!  :-*

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #7473 -: Септември 23, 2019, 09:47:50 am »
Едно уточнение - казахме си 2, 3 реплики накриво и мисля, че се засегна. Оттогава мълчи, не знам да пиша ли аз, ако е обиден, или той ще пише пръв да се разясним..
ситуацията търпи развитие и въпроса може да стане излишен. Т.е. може да разбереш твърде скоро отговора. И все пак мисля,че себе обидил,но в момента е ок. Но дали е ок и е простил или е ок и напълно те е загърбил не мога да кажа заради ранния асцендент,но мисля също,че не той ще направи първата крачка

akruks

• Hero Member
« Отговор #7474 -: Септември 23, 2019, 10:48:46 pm »
Едно уточнение - казахме си 2, 3 реплики накриво и мисля, че се засегна. Оттогава мълчи, не знам да пиша ли аз, ако е обиден, или той ще пише пръв да се разясним..
няма да пише пръв

akruks

• Hero Member
« Отговор #7475 -: Септември 24, 2019, 12:52:20 am »
Благодаря ви, наистина не ме търси.. Ако аз го потърся, дали ще е благоразположен да говорим, вижда ли се от хорара..
да, предстои хармонична комуникация и общуване

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #7476 -: Ноември 06, 2019, 10:05:59 am »
Здравейте,

Днес ми се случи нещо странно и ще се радвам, ако ми помогнете с коментар, макар че може да ви прозвуча шизофренично.

Изпуснах флашката, която попадна под бюрото на работата и заедно с това извадих нещо - син и кафяв конец оплетени, прежда и нещо като дъвка, омотано с моя усукана коса (аз съм дълга коса), голямо, колкото монета от 1 лв.

Въпрос: "Магия ли е това, което намерих?"

Как се процедира - изхвърля ли се в течаща вода или се изгаря?

Достъп до кабинета имат абсолютно всички колеги и служители. От известно време усещам силно замайване, главоболие, не мога да виждам добре точно, когато съм на или около бюрото. Преди няколко дни си прочетох молитвата на Св. Киприян, която е публикувана тук в сайта. Имам много тежки и кошмарни сънища...

Благодаря!

Тр. Марс ми е на К8, тр. Слънце в съвпад с Плутон в 8 дом, тр. Меркурий на К9, тр. Луна в съвпад с нат. в 12 дом.
« Последна редакция: Ноември 06, 2019, 10:14:36 am от romantica »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #7477 -: Ноември 06, 2019, 01:22:53 pm »
Романтика, не съм сигурна, но погледнах Лилит е в 21*на риби в аспект с Плутон. Освен това Меркурий в 12 дом, у7 е минал веднъж през този градус в директно движение и е бил тригон с Черна луна. У12 дом Плутон и Марс. Плутон е във втори съвпад Сатурн. Каквото и да си намерила не е хубаво, не носи положителна енергия-два малефика.Моят съвет е да отидеш при човек, който може да потвърди и развали направеното. За твое успокоение посещение на църква/храм и да ти прочетете молитва за здраве.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7478 -: Ноември 06, 2019, 06:11:22 pm »
Здравейте,

Днес ми се случи нещо странно и ще се радвам, ако ми помогнете с коментар, макар че може да ви прозвуча шизофренично.

Изпуснах флашката, която попадна под бюрото на работата и заедно с това извадих нещо - син и кафяв конец оплетени, прежда и нещо като дъвка, омотано с моя усукана коса (аз съм дълга коса), голямо, колкото монета от 1 лв.

Въпрос: "Магия ли е това, което намерих?"

Как се процедира - изхвърля ли се в течаща вода или се изгаря?

Достъп до кабинета имат абсолютно всички колеги и служители. От известно време усещам силно замайване, главоболие, не мога да виждам добре точно, когато съм на или около бюрото. Преди няколко дни си прочетох молитвата на Св. Киприян, която е публикувана тук в сайта. Имам много тежки и кошмарни сънища...

Благодаря!

Тр. Марс ми е на К8, тр. Слънце в съвпад с Плутон в 8 дом, тр. Меркурий на К9, тр. Луна в съвпад с нат. в 12 дом.
Със сигурност имаш колеги, млади хора, които ти влияят по някакъв начин на психиката, но това съвсем не означава, че ти правят нещо. Провери средствата за миене на чистачката, дали имат сини и кафяви конци, най-вероятно докато е чистила се е лепнала дъвка и коси, а конците са се закачили за крака на бюрото и откъснали.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #7479 -: Ноември 07, 2019, 11:46:50 am »
Благодаря Ви, Сафо и Акрукс  :58: :58:

Продължават да ми се случват разни странни истории в работата. Установих, че ми липсват мои лични вещи от един от шкафовете. Вече започнах да се радвам, че се махам от това място пълно с дяволи.

Всичките млади са хора на шефа - роднини или по друга линия с протекции...

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #7480 -: Ноември 08, 2019, 10:03:42 am »
Предстой ми пътуване до Швейцария,но нещо ме притеснява,как мислите дали всичко ще е наред.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7481 -: Ноември 08, 2019, 09:53:12 pm »
Предстой ми пътуване до Швейцария,но нещо ме притеснява,как мислите дали всичко ще е наред.
Меркурий е ретро- забавяне, отлагане на пътуване в чужбина; Луната е без курс и с последен неин аспект квадрат с Юпитер У1, У3 - според мен не ти предстои път

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #7482 -: Ноември 08, 2019, 09:55:08 pm »
Ще дам ОВ ,това пътуване вече веднъж беше отложено възможно ли е това да е отразено в картата.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #7483 -: Ноември 09, 2019, 04:49:15 am »
H леля ли е на М?

akruks

• Hero Member
« Отговор #7484 -: Ноември 09, 2019, 02:41:48 pm »
H леля ли е на М?
Н държи в тайна семейството и родата си, което е провокирало въпроса ти, но ако питаш дали М е дете на сестра/брат на Н- възможно е