Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584482 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
Re: Общи хорари
« Отговор #7485 -: Ноември 11, 2019, 06:12:52 am »
Акрукс,Благодаря!

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7486 -: Ноември 12, 2019, 03:27:45 pm »
Един приятел май се е объркал, че го харесвам като мъж. Отношението ми е чисто приятелско, неговото също, но днес останах с впечатлението, че може да се притеснява, че аз го свалям. Според хорарът правилно ли съм усетила това недоразумение? Мисля да го попитам, но да не стане по-лошо?  :012:
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7487 -: Ноември 13, 2019, 06:14:33 am »
Един приятел май се е объркал, че го харесвам като мъж. Отношението ми е чисто приятелско, неговото също, но днес останах с впечатлението, че може да се притеснява, че аз го свалям. Според хорарът правилно ли съм усетила това недоразумение? Мисля да го попитам, но да не стане по-лошо?  :012:
Минават му такива мисли,да.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7488 -: Ноември 13, 2019, 08:12:52 am »
Благодаря Сафо! Еми, тъпичко, но ще трябва да намекна някак, че не ме привлича по никакъв начин и сме само приятели. Или да прекратя контакт за известно време, че много тегаво става.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7489 -: Ноември 21, 2019, 05:03:41 am »
Мисля,че да,но няма да е каквото очакваш. Измислен герой
ОВ,да,видях я,на снимка.И да,не очаквах да е толкова красива.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #7490 -: Ноември 21, 2019, 04:15:47 pm »
akruks давам ОВ на хорарът с пътуването,найстина не се състоя,като за капак ме завлякоха и с пари.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7491 -: Ноември 22, 2019, 10:08:47 pm »
akruks давам ОВ на хорарът с пътуването,найстина не се състоя,като за капак ме завлякоха и с пари.
Благодаря за ОВ!
Чудех се тогава за разходящия квадрат между Луната, която управлява паричния дом на отсрещната страна, с твоя У10 Юпитер, мислех да пиша, че ако очакваш пари от друг/и няма да те огрее, а то какво било... Но е логично, Луната У8 е в Риби

Предстой ми пътуване до Швейцария,но нещо ме притеснява,как мислите дали всичко ще е наред.

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #7492 -: Ноември 24, 2019, 01:44:46 pm »
Здравейте, вчера баща ми беше на изпит, който му е последният дефакто и доста важен. Резултати ще има след 10дни,моля кажете какви мислите. Взел ли го е успешно?

akruks

• Hero Member
« Отговор #7493 -: Ноември 27, 2019, 11:29:20 am »
Здравейте, вчера баща ми беше на изпит, който му е последният дефакто и доста важен. Резултати ще има след 10дни,моля кажете какви мислите. Взел ли го е успешно?
да, взел го е :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #7494 -: Декември 19, 2019, 06:06:16 pm »

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7495 -: Януари 04, 2020, 10:15:35 pm »

Здравейте,

Вчера на вечеря обсъдихме една тема, която свекър ми беше предложил още предната година- да пътуваме семейно до Барселона тази година 2020.
И тъй като се събрахме всички се повдигна пак този въпрос.
Обаче девер ми каза, че щели да ходят на море и вероятно нямало да имат финансова възможност да дойдат с нас октомври месец в Барселона.
И преди малко, докато мих чиниите си се запитах (както сте ме съветвали, когато изникне въпросът в главата ми), дали девер ми и приятелката му, ще успеят да дойдат с нас.
Тъпото в тази ситуация е, че ако не дойдат, няма как да си наемем бус, с който да пътуваме до там, защото ако сме само 4 човека, ще ни излезе доста скъпо. Пък искаме да постим много места. Иначе със самолет ще видим само Барселона.
И така въпросът ми е "Девер ми и приятелката му ще дойдат ли с нас до Барселона?"
Благодаря!
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7496 -: Януари 05, 2020, 12:18:12 am »
Здравейте,

Вчера на вечеря обсъдихме една тема, която свекър ми беше предложил още предната година- да пътуваме семейно до Барселона тази година 2020.
И тъй като се събрахме всички се повдигна пак този въпрос.
Обаче девер ми каза, че щели да ходят на море и вероятно нямало да имат финансова възможност да дойдат с нас октомври месец в Барселона.
И преди малко, докато мих чиниите си се запитах (както сте ме съветвали, когато изникне въпросът в главата ми), дали девер ми и приятелката му, ще успеят да дойдат с нас.
Тъпото в тази ситуация е, че ако не дойдат, няма как да си наемем бус, с който да пътуваме до там, защото ако сме само 4 човека, ще ни излезе доста скъпо. Пък искаме да постим много места. Иначе със самолет ще видим само Барселона.
И така въпросът ми е "Девер ми и приятелката му ще дойдат ли с нас до Барселона?"
Благодаря!
на девер ти по тази карта не му излиза път в чужбина или кратко пътуване, почивката му също не е сигурна. Не виждам какво ти пречи да пътувате с кола, няма да е по-скъпо от бус.

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7497 -: Януари 05, 2020, 10:59:36 am »
на девер ти по тази карта не му излиза път в чужбина или кратко пътуване, почивката му също не е сигурна. Не виждам какво ти пречи да пътувате с кола, няма да е по-скъпо от бус.

akruks,

Благодаря ти. Девер ми беше с такова стресирано изражение, че няма пари и аз предположих че няма да се навие да дойдат с нас. Тя приятелката на девер ми от октомври не работи, тъй че са на една заплата само.
Казах им, че тази година и другата до към средата ще можем да пътуваме, че мисля да бременея :D
Ами то на нас с мъжът ни не ни пречи да си пътуваме с кола, само че свекърите ми са около и над 100кг и са специални по отношение на колата. Те трябва да имат много място и да се разполагат. И най-важното-те нямат кола, нали им изгоря... и зависят от нас, а нашета кола е по-спортна и доста друса, тясна е отзад, а ние всички сме дълги.
Свекър ми пътува нон-стоп и му е писнало да шофира, а свекърва ми е със счупен глезен и операция от преди години и й се подува, когато стои на едно място и не се движи... абе претенции.
Струва ми се, че ще си отидем със самолета и това е. Гледах че има автобуси от аерогарата на всеки 5 минути към центъра и стигаш за 35минути до там.
В крайна сметка, ние с мъжът ми ще си отидем и готово :D
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

eliy

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
« Отговор #7498 -: Януари 06, 2020, 09:58:17 pm »
Здравейте,
дъщеря ми си изгуби обецата преди няколко дни
Днес зададох въпрос :Къде е обецата на А ?
Помогнете ми в тълкуването
Сигнификатор на изгубената вещ е Марс в Стрелец,почти на върха на 4 дом
« Последна редакция: Януари 11, 2020, 11:10:27 am от eliy »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7499 -: Януари 08, 2020, 08:00:11 pm »
Здравейте,
дъщеря ми си изгуби обецата преди няколко дни
Днес зададох въпрос :Къде е обецата на А ?
Помогнете ми в тълкуването
Сигнификатор на изгубената вещ е Марс в Стрелец,почти на върха на 4 дом
За съжаление не мога да отворя картата,въпреки,че я виждам.......но не ясно.Марс на твой к4,но на к10 на дъщеря ти.На обществено място,ако ходи на курс чужди езици,на работното място(ако работи),в храм.По принцип огнен знак обозначава място,което е близо до пещ,печка,камина,свещ,огън,обозначава средна височина.
Знакът стрелец обозначава места като университети,църкви,колежи,коньошни,лекционни и банкетни зали,адвокатска кантора.....
В дома е най-голямата стая в къщата,на горният етаж,близо до камина/печка или осветително тяло,с стая където има вещи от чужбина или скъпи мебели,полици,застраховки.
Не се виждат никакви аспекти,или поне аз не ги виждам.
P.S.У2 в ъглов дом -изгубеното ще се намери.
« Последна редакция: Януари 08, 2020, 08:37:19 pm от Сафо »