Здравейте,
От известно време обсъждаме с шефът ми, дали има място откъдето можем да внесем две определени марки козметика, но нямахме до този момент никаква информация за контактите на съответните компании. Вчера дойде една представителка, работила за българския вносител дълги години. Вече не е там, но с нея имаме интерес да работим заедно в тази посока. Та тя предложи да ни даде информация за тези фирми. Шефът ми пък иска да направим среща с нея. Та разбрахме се за понеделник. И вчера изникна в главата ми въпросът "Ще успеем ли да внесем козметиката?" Като едната е от Франция, другата е от Испания. Но и двете са френски. Тази от Франция е анти-ейдж и там имаме по-голям шанс. А другата на която представителството е в Испания-Мадрид е медицинска + за бебета.
Ако успеем да се договорим с тях, ще се изстреляме доста на високо в бранша. И като цяло шефът ми мисли да сме склад на едро + да прави дрогерии, в които да предлага продуктите и то на много по-ниски цени. Защото тези сега правят егати оборотите...
Направо като чух за какви пари става въпрос...

Благодаря.