Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584481 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
Re: Общи хорари
« Отговор #7635 -: Май 06, 2020, 07:16:44 am »
Някой може ли да даде съвет къде да търся здравноосигурителната си книжка?
 ::)
Гледам по Марс в твой 4 дом,близо до техника,телефон,телевизор,астрологична литература.....

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7636 -: Май 09, 2020, 01:11:11 pm »
'akruks' Браво!
Намерих ги в Североизточна посока на стаята. Има книги. Сложил съм ги между тях да се изправи едната от 3те книжки(от тях 2 са мои, едната е чужда). До 3 томие на Пантелей Зарев 'Панорама на българската литература '. На 50 см. има албум Art treasures from the Museums of the Moscow Kremlin.Да, наблизо има сувенири - картички с морска тематика.
На други 50 см. има 4 кашона(ти писа за кутии).
Първо рових в/до кашоните - нищо. После ми изплувала спомени, че може да са паднали зад книгите или сложени между тях.
Имаше вариант до прозореца, там да са паднали, в друга стая, както romantica писа за легло, да са забравени в кабинет на лекар и т.н.
  Благодаря за подробната обратна връзка!  :)

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #7637 -: Май 13, 2020, 07:02:46 pm »
Здравейте, много съм развълнувана. Видях 2 черти!!! След няколко дни съм на преглед. Моля кажете ще се потвърдят ли добрите новини? Ще бъде ли успешна бременност? Много, много съм нетърпелива..

akruks

• Hero Member
« Отговор #7638 -: Май 13, 2020, 07:50:10 pm »
Здравейте, много съм развълнувана. Видях 2 черти!!! След няколко дни съм на преглед. Моля кажете ще се потвърдят ли добрите новини? Ще бъде ли успешна бременност? Много, много съм нетърпелива..
А какво става с гинекологичната операция, за която писа в края на март, че ти предстои?

666

• Hero Member
« Отговор #7639 -: Май 13, 2020, 07:52:56 pm »
Ами отложи се заради короната. Явно е станало чудо.. Какво може да се каже по този хорар? На мен ми изглежда добре, но разчитам на вашето мнение тук.

Ти и онзи ден ми писа за солара, че се вижда дете. Дано хорара го потвърждава.
« Последна редакция: Май 13, 2020, 07:58:48 pm от 666 »

akruks

• Hero Member
« Отговор #7640 -: Май 13, 2020, 08:01:37 pm »
Ами отложи се заради короната. Явно е станало чудо.. Какво може да се каже по този хорар? На мен ми изглежда добре, но разчитам на вашето мнение тук.
Ами Луната е извършила хармоничен аспект с У8,  може и да си заченала, но с Нептун в 5д нещата не са съвсем ясни, може да се окаже фалшива бременност.

666

• Hero Member
« Отговор #7641 -: Май 13, 2020, 08:02:33 pm »
 ??? Ох, дано не се изяви така..

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #7642 -: Май 15, 2020, 10:04:17 pm »
Колежката дала ли ми е парите ?
Казусът е такъв- в училище събирам една ежемесечна сума за обяд.
Две деца бяха далите парите на колежката, няколко пъти забравяше да ми ги предаде, помня, че почна грипна ваканция и ми звъня да ми се извинява, че още са в нея. После карантини и т.н.
Два пъти сме се виждали с нея за малко, но нямам спомен да ми е давала парите.
Много съм разсеяна, и преди ми се е случвало да се чудя еди кой си дал ли е, не е ли, ако ми ги е дал в движение или стм правела нещо друго и не съм записала името му.
Днес й звънях, каза, че ако не ги е дала, ще стоят описани в чантата й / коректен човек е/.
Блъскам си главата, не мога да се сетя.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
« Отговор #7643 -: Май 15, 2020, 10:40:30 pm »
Колежката дала ли ми е парите ?
не ги е дала

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #7644 -: Май 16, 2020, 09:18:22 am »
Благодаря, Акрукс!
Бяхме се разбрали снощи да звънне , ако ги намери и понеже не се обади, реших да пусна хорат.
Тази сутрин се обади, че едва сега ги е намерила в някакъв джоб надписани.
Та отговорът е- не ги е дала.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #7645 -: Май 25, 2020, 09:55:58 am »
Здравейте, слагам една карта, ако някой иска да коментира. Става въпрос за едно място, което майка ми продава отдавна на морето.  Сега го предлагаме чрез един човек от там, та той ми се обади и ми каза, че има един клиент и че ще го продаде. Да уточня, че той не е безразличен към мен, както и аз към него,  нвъпроса е конкретно за имота, който е на майка ми.  Та по кой дом да я гледам и човека, който продава по кой дом. Стана сложно и се обърках . Въпроса е ще успее ли той да намери купувач за нейния парцел?

akruks

• Hero Member
« Отговор #7646 -: Май 26, 2020, 12:20:38 pm »
Благодаря, Акрукс!
Бяхме се разбрали снощи да звънне , ако ги намери и понеже не се обади, реших да пусна хорат.
Тази сутрин се обади, че едва сега ги е намерила в някакъв джоб надписани.
Та отговорът е- не ги е дала.
Благодаря за обратната връзка! И се радвам, че нещата са се развили в твоя полза, т.е. грешката не е била твоя.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7647 -: Май 26, 2020, 12:24:43 pm »
  Сега го предлагаме чрез един човек от там, та той ми се обади и ми каза, че има един клиент и че ще го продаде.  Въпроса е ще успее ли той да намери купувач за нейния парцел?
Е нали вече е намерил купувач?

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #7648 -: Май 26, 2020, 06:55:16 pm »
  Сега го предлагаме чрез един човек от там, та той ми се обади и ми каза, че има един клиент и че ще го продаде.  Въпроса е ще успее ли той да намери купувач за нейния парцел?
Е нали вече е намерил купувач?
Не съм сигурна, така казва, нищо няма като резултат, чакам, дали просто не търси поводи за контакт? Не за първи път го казва.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #7649 -: Май 27, 2020, 05:38:04 pm »
Здравейте, слагам една карта, ако някой иска да коментира. Става въпрос за едно място, което майка ми продава отдавна на морето.  Сега го предлагаме чрез един човек от там, та той ми се обади и ми каза, че има един клиент и че ще го продаде. Да уточня, че той не е безразличен към мен, както и аз към него,  нвъпроса е конкретно за имота, който е на майка ми.  Та по кой дом да я гледам и човека, който продава по кой дом. Стана сложно и се обърках . Въпроса е ще успее ли той да намери купувач за нейния парцел?
[/color]Не.