Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584548 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #7650 -: Май 27, 2020, 07:51:09 pm »
  Сега го предлагаме чрез един човек от там, та той ми се обади и ми каза, че има един клиент и че ще го продаде.  Въпроса е ще успее ли той да намери купувач за нейния парцел?
Е нали вече е намерил купувач?
Не съм сигурна, така казва, нищо няма като резултат, чакам, дали просто не търси поводи за контакт? Не за първи път го казва.
ами реално до съвсем скоро не работеха длъжностните лица, които се занимават с подобни дейности- казвам го от личен опит, понеже за да се осъществи продажбата на замеделска земя ми искат нови скици от кадастъра (работи от онзи ден) , данъчна оценка (също не работеха) и т.н. И това не е ли на майка ти, би трябвало тя да е заинтересованата страна и да подържа контакт с упълномощения от нея човек? Луната е имота на майка ти, като упавител на производен 4-ти от 10ти ( неин 1ви), разположена в неин 3д в сходящ аспект с Меркурий У3 за нея- ще го продаде с помощта на точзи човек- Луната е извършила хармоничен аспект със Сатурн У1 за него.

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #7651 -: Май 28, 2020, 09:11:07 am »
Благодаря ви момичета, надявам се скоро да мога да дам обратна връзка :-*

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #7652 -: Май 31, 2020, 08:49:57 pm »
Ще съм благодарна за съвет, тъй като съм пред дилема.

Въпрос - "Да се запиша ли на курса Х?"

Свързан е с рисуване.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #7653 -: Юни 01, 2020, 07:04:28 am »

Свързан е с рисуване.
не

akruks

• Hero Member
« Отговор #7654 -: Юни 01, 2020, 05:54:53 pm »

Свързан е с рисуване.
Ама ние не можем да ти даваме насока какво да правиш, решението си е твое, но с тази Луна без курс не се осмеляваш да вземаш решение, оставяш друг да го направи вместо тебе.... Курсът иначе е добър и понеже е групов, предполагам, няма да е скъп. Друг въпрос е с каква цел имаш намерение да го изкараш, занимаваш ли се с дейност, свързана с него?

romantica

• Hero Member
« Отговор #7655 -: Юни 01, 2020, 06:27:03 pm »
Благодаря, Сафо, Акрукс!

Естествено, че никой друг не може да решава освен самия човек.

В случая имах колебания и затова зададох хорарен въпрос. Не издават сертификат, не е евтин самия курс, няма представено и ревю/инфо, което да е ориентир... В деня, в който ще се провежда Луната е без курс целия ден. Отделно с тази ретро Венера, при мен е У3 и У8 - не ми се хвърлят пари на вятъра.

romantica

• Hero Member
« Отговор #7656 -: Юни 06, 2020, 01:48:06 pm »
Пускам хорара от името на приятел за странично мнение.

Въпросът е на картата.

Благодаря!

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7657 -: Юни 06, 2020, 06:58:14 pm »
Построих хорар, защото съм много притеснена за един приятел, но Луната е без курс. Какво да правя сега, има ли смисъл да я поставям, защото положението е много сериозно. Въпросът ми е дали да звъня в райнното, защото се скарах с един приятел, който много се напи и го оставих сам в това състояние трябваше да се чакаме на изходното положение,но той не се появи, чаках го 30-40 мин, след което се върнах да го търся два пъти по същия път и питах хората по пътя дали са го виждали, но не. Батерията ми беше паднала и нямаше как да му се обадя. Много съм притеснена, прибрах се, за да си включа телефона и да му се обадя, но неговия също е изключен. Писах на негова много близка приятелка по месинджър, нямам й номера, за да й се обадя, но и тя не отговаря. Евентуално да е отишъл с техни общи приятели, които му звъняха докато бяхме заедно, те бяха наблизо, когато се чуха. Не знам какво да правя просто.  ??? Да поставя ли картата или  няма смисъл след като Луната е без курс?
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

romantica

• Hero Member
« Отговор #7658 -: Юни 06, 2020, 07:09:29 pm »
Обади се на хората, при които може да е отишъл, много вероятно да е там.
Ако е наблизо може да вземеш някой отново със себе си и да отидеш да провериш...

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7659 -: Юни 06, 2020, 07:22:27 pm »
Благодаря, Романтика!

Келеша ей сега се включи. Добре че не отидох до райнното, голям цирк щеше да стане. Както се бях наплашила, че съм го оставила сам, щеше да ми тежи цял живот на съвестта. А този човек е супер безотговорен, пълна липса на самоконтрол като му дойде музата да пие и много развинтена фантазия, сякаш е малко дете. На дълги периоди ограничава алкохола, дори не близва, но и трезвен съм забелязала, че е със сбъркани представи, далеч от реалността. Има Марс в Риби квадрат Юпитер и Луна в Близнаци, в опозиция.

Ами да ми е честито затъмнението в 8ми дом. Не ми се иска да преживявм такива стресови ситуации отново, ако зависи от мен. В този случай сама съм си виновна и си навлекох негативни емоции, предвид че съм наясно с проблемите му и се случва нещо подобно за втори път.  :-[ :-[ :-[
« Последна редакция: Юни 06, 2020, 10:23:13 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7660 -: Юни 24, 2020, 01:36:45 pm »
Здравейте,

Вчера на вечеря обсъдихме една тема, която свекър ми беше предложил още предната година- да пътуваме семейно до Барселона тази година 2020.
И тъй като се събрахме всички се повдигна пак този въпрос.
Обаче девер ми каза, че щели да ходят на море и вероятно нямало да имат финансова възможност да дойдат с нас октомври месец в Барселона.
И преди малко, докато мих чиниите си се запитах (както сте ме съветвали, когато изникне въпросът в главата ми), дали девер ми и приятелката му, ще успеят да дойдат с нас.
Тъпото в тази ситуация е, че ако не дойдат, няма как да си наемем бус, с който да пътуваме до там, защото ако сме само 4 човека, ще ни излезе доста скъпо. Пък искаме да постим много места. Иначе със самолет ще видим само Барселона.
И така въпросът ми е "Девер ми и приятелката му ще дойдат ли с нас до Барселона?"
Благодаря!
на девер ти по тази карта не му излиза път в чужбина или кратко пътуване, почивката му също не е сигурна. Не виждам какво ти пречи да пътувате с кола, няма да е по-скъпо от бус.

akruks,

Давам ОВ - девер ми бяха на почивка в Гърция и днес ще се прибират.
Въпреки че висяха 8 часа на границата.
Благодаря.

Поздрави!
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7661 -: Юни 24, 2020, 02:01:42 pm »
И така въпросът ми е "Девер ми и приятелката му ще дойдат ли с нас до Барселона?"
Благодаря!
на девер ти по тази карта не му излиза път в чужбина или кратко пътуване, почивката му също не е сигурна. Не виждам какво ти пречи да пътувате с кола, няма да е по-скъпо от бус.

akruks,

Давам ОВ - девер ми бяха на почивка в Гърция и днес ще се прибират.
Въпреки че висяха 8 часа на границата.
Благодаря.

Поздрави!
Само че картата е за въпрос, дали девер ти и неговата приятелка ще пътуват с вас през октомври до Барселона! Твоята обратна връзка няма връзка с поставения въпрос и отговорите към него. Моят отговор е конкретно по въпроса и картата към него, а не че въобще никога няма да пътува в чужбина...
 Всичко добро! И честит професионален празник :)

tagetes

• Sr. Member
  • Публикации: 470
« Отговор #7662 -: Юни 24, 2020, 02:24:53 pm »
Днес е 24 юни, Еньовден, ден на билките.
Празник на билкарите, лечителите.

Това си го представям повече за празник за бабата, която има тараба на кооперативния пазар и продава бабини зъби, мащерка, хмел, бял имел, жълт кантарион, глог, подбел и Сие.

По принцип, международен ден на фармацевта е 25 септември.
Тази дата е по-сериозна и приляга за честитка към магистър фармацевт.

Нека и двете се празнуват, пък който иска и на други дати да се позове. ;)
Бъдещето трябва да бъде прекрасно

kalina_1986

• Гост
« Отговор #7663 -: Юни 24, 2020, 02:28:07 pm »
Аз имам въпрос. Чакам важно обаждане от един мъж назован по име. Та въпросът ми е: "Кога ще се обади"?

akruks

• Hero Member
« Отговор #7664 -: Юни 24, 2020, 03:20:35 pm »
Днес е 24 юни, Еньовден, ден на билките.
Празник на билкарите, лечителите.

Това си го представям повече за празник за бабата, която има тараба на кооперативния пазар и продава бабини зъби, мащерка, хмел, бял имел, жълт кантарион, глог, подбел и Сие.

По принцип, международен ден на фармацевта е 25 септември.
Тази дата е по-сериозна и приляга за честитка към магистър фармацевт.

Нека и двете се празнуват, пък който иска и на други дати да се позове. ;)
По принцип Еньовден 24 юни е ден на българският фармацевт, а не на бабичките от женски пазар, които продават мерудия и джоджен...
Художниците също имат междунареден ден и ден на българските художници, поетите и музикантите също.
Поздравила съм българка с българския празник, не знам защо го смяташ за несериозно? Може би щото е след ов, според което "не съм познала"? Ами рекламации се приемат на място на закупуване, тук не съм продала нищо, на доброволни начала пишем :)