Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584495 пъти)

kalina_1986

• Гост
Re: Общи хорари
« Отговор #7785 -: Август 17, 2020, 07:31:24 am »
Информацията, твоят У3- Меркурий е изгорен от Слънцето. Това значи, че е невидим, съответно и информацията, която си пратила още не е видяна.
« Последна редакция: Август 17, 2020, 01:55:48 pm от kalina_1986 »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #7786 -: Август 17, 2020, 08:56:18 am »
Благодаря, май наистина е така .
Няма как да съм сигурна, но щеше да има определен ефект,  а няма.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7787 -: Август 17, 2020, 04:12:51 pm »
И. видяла ли е информацията, която ѝ изпратих?
не, затруднена е по отношение на комуникация, не си е проверявала пощата

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #7788 -: Август 17, 2020, 04:52:57 pm »
Един въпрос от мен - "Познат ли е човекът, който ме търси от непознат чуждестранен номер?"

Най-малко това ме вълнува в момента, но реших да направя хорарния въпрос от чисто любопитство.

Благодаря!

kalina_1986

• Гост
« Отговор #7789 -: Август 17, 2020, 05:40:24 pm »
Romantica, внимавай с тези чуждестранни номера. Най-често става въпрос за измама. Непознатият, който се управлява от Плутон е позициониран в твой втори дом. Вероятно става въпрос за точене на пари. Провери кода на номера от коя държава идва и ако трябва звънни в полицията. Най-честият им трик е с пускане на стрела. За нищо на света не го набирай!

kalina_1986

• Гост
« Отговор #7790 -: Август 17, 2020, 05:49:34 pm »
И аз така един въпрос от любопитство. Преди време ми изпрати покана за приятелство един новоизлюпен, безснимков женски профил във Фейсбук. Дадох му аз приятелство да го проследя, да видя какво иска, ама йок. Мълчи и от време на време се вясва на линия, а аз съм му единствения приятел. Кой е този непознат, който стои зад това?

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #7791 -: Август 17, 2020, 07:31:59 pm »
Romantica, внимавай с тези чуждестранни номера. Най-често става въпрос за измама. Непознатият, който се управлява от Плутон е позициониран в твой втори дом. Вероятно става въпрос за точене на пари. Провери кода на номера от коя държава идва и ако трябва звънни в полицията. Най-честият им трик е с пускане на стрела. За нищо на света не го набирай!

Обажданията са от скайп, първото беше от Испания, второто от Австрия. От 2-ма различни мъже, поне по гласа мисля, че са различни.
Супер странни обаждания със странни предложения, странни въпроси и още по-странното е, че ми имат тел. номер.

Предвид нещата, които преживяхме аз и семейството ми през последната една година си мисля, че е някой познат или съсед, които се опитва да разбере някакво инфо. То затова и пуснах въпроса, дали познавам човека. За останалото е ясно, че за нищо на света не бих дала лично инфо на непознат по телефона!

Корея

• Hero Member
« Отговор #7792 -: Август 17, 2020, 10:32:51 pm »
Информацията беше в месинджър, да , не я е видяла , потвърдено е.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7793 -: Август 18, 2020, 04:23:52 pm »
Информацията беше в месинджър, да , не я е видяла , потвърдено е.
Месинджър е пощата на Фейсбук :) Благодаря за обратната връзка!

akruks

• Hero Member
« Отговор #7794 -: Август 18, 2020, 04:26:46 pm »
И аз така един въпрос от любопитство. Преди време ми изпрати покана за приятелство един новоизлюпен, безснимков женски профил във Фейсбук. Дадох му аз приятелство да го проследя, да видя какво иска, ама йок. Мълчи и от време на време се вясва на линия, а аз съм му единствения приятел. Кой е този непознат, който стои зад това?
млад циганин  :)

kalina_1986

• Гост
« Отговор #7795 -: Август 18, 2020, 05:06:53 pm »
Хахахаха, ще ме разсипеш от смях...  :D
 PS:То зат'ва мълчи, сигурно не може да пише.  :D
« Последна редакция: Август 18, 2020, 05:10:38 pm от kalina_1986 »

Корея

• Hero Member
« Отговор #7796 -: Август 19, 2020, 01:30:57 pm »
На мен това ми се случва доста често.
Бившият имаше фалшив женски профил и се сприятеляваше с мъжете, които вижда да ми харесват снимките и после ме питаше защо харесвам техни снимки.
Тогава ми беше забавно, но сега никак не е- много беше добър в детективството.
По твоята карта- не мисля, че има поводи да се притесняваш предвид Венера на К7- някой познат, позната те харесват или искат да знаят повече за теб, но не и чрез официалния си профил.
Прекрати приятелството и готово.
Днес и аз получих такъв- секси мацка с една профилна снимка с ежедневни политически публикации от протестите. :D От километри си личи, че е фалшив.

Корея

• Hero Member
« Отговор #7797 -: Август 19, 2020, 01:34:31 pm »
Пак с един въпрос- Този път ще успее ли И да види това, което трябва?
Пак е чрез соц мрежи, но не поща.

kalina_1986

• Гост
« Отговор #7798 -: Август 19, 2020, 02:54:50 pm »
На мен това ми се случва доста често.
Бившият имаше фалшив женски профил и се сприятеляваше с мъжете, които вижда да ми харесват снимките и после ме питаше защо харесвам техни снимки.
Тогава ми беше забавно, но сега никак не е- много беше добър в детективството.
По твоята карта- не мисля, че има поводи да се притесняваш предвид Венера на К7- някой познат, позната те харесват или искат да знаят повече за теб, но не и чрез официалния си профил.
Прекрати приятелството и готово.
Днес и аз получих такъв- секси мацка с една профилна снимка с ежедневни политически публикации от протестите. :D От километри си личи, че е фалшив.
Благодаря ти! Със сигурност е познат и имам чувството, че е мъж. Но хич не се сещам кой би могъл да направи профил специално за мен.
Със сигурност не е мъжът ми, нито пък бившия. Той е твърде "шумен". Особено когато си пийне-веднага би се издал.

kalina_1986

• Гост
« Отговор #7799 -: Август 19, 2020, 02:58:25 pm »
Пак с един въпрос- Този път ще успее ли И да види това, което трябва?
Пак е чрез соц мрежи, но не поща.
Мисля, че този път ще го види. Забележи как Слънцето (твой У3) скоро ще образува квинконкс с нейния сигнификатор Сатурн. Квинконкс си е втори опит по всички параграфи, при това успешен.
Искаш да и разкриеш някаква тайна. Нептун е в нейния трети дом, Луната прави съвпад с Меркурий, който е управител на твой 12-ти. Има акцент по 3-ти, 5-ти 12-ти дом- любовна интрига, изневяра.
« Последна редакция: Август 19, 2020, 03:02:14 pm от kalina_1986 »